Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مراسم افتتاحیه مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی ایران در قم مسئولان کشوری و استانی از عدم توجه کافی به سلامت روانی افراد جامعه انتقاد و توسعه مراکز روان‌شناختی را مورد تأکید قراردادند. ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی ایران ظهر امروز و با حضور میر محمدصادقی مدیرکل دفتر مشاوره و روانشناسی سازمان بهزیستی کشور، رضا سلیقه مدیرکل بهزیستی استان قم، هادی کریمی معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان قم و اقشار مختلف دانشجویی افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه ‌میر محمدصادقی اظهار داشت: روان‌شناسان و مشاوران کارهای پرسروصدایی انجام نمی‌دهند و این عزیزان به‌صورت مؤثر در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش دارند.

وی با تأکید بر اهمیت کار روانشناسان افزود: روانشناسان و مشاوره‌های آن‌ها به مردم، بسیاری از مشکلات ناشی از اختلالات روانی را کاهش می‌دهد.

مدیرکل دفتر مشاوره و روانشناسی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تخصصی‌بودن کار خدمات دهندگان روانی گفت: هیچ‌کسی بهتر از روان‌شناسان درباره نتایج مشاوره‌ها مطلع نبوده و خود آن‌ها می‌دانند که چه نقشی در سلامت روانی جامعه دارند.

صادقی ضعف‌های موجود در نظام روان‌شناختی کشور را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: در زمینه روانشناسی و مشاوره پیشرفت‌هایی داشتیم اما کاستی‌هایی وجود دارد و سیستم بهزیستی کشور ضعف دارد.

وی خاطرنشان کرد: به لحاظ ابعاد حاکمیتی، در مراکز روان‌شناختی مشکلاتی وجود دارد و هیچ سازمان حاکمیتی بهتر از سازمان بهزیستی برای خدمات روان‌شناختی نمی‌تواند به ارائه خدمت بپردازد، چرا که یک سازمان غیرسیاسی و علمی است.

مدیرکل دفتر مشاوره و روانشناسی سازمان بهزیستی کشور با تأکید بر اهمیت مراودات علمی میان متخصصان تصریح کرد: کشور نیاز به سازمان صنفی به نام سازمان روان‌شناختی دارد تا تعاملات علمی با مراکز بهزیستی دارد و این امر در دنیا حاکم است و به همین دلیل برخی از کشورها در این حوزه پیشگام هستند.

صادقی سلامت و بهداشت روانی در میان روان‌شناسان را اولویت خدمات‌رسانی بهتر خواند و بیان کرد: یکی از مهم‌ترین نکات جامعه روانشناسی، سلامت روانی خود روانشناسان بوده و آنان در ابتدا باید موضوع درمان خود را جدی تلقی کنند تا بتوانند به نحو مؤثری به درمان بیماری‌ها بپردازند.

در ادامه جلسه، رضا سلیقه اظهار داشت: توسعه مراکز خدمات‌رسانی در حوزه روانی می‌تواند خدمات مناسبی را در جهت سلامت اجتماعی ارائه دهد.

وی با اشاره به اهمیت بهداشت روانی در کاهش آسیب‌های اجتماعی افزود: تاکنون نگاه به سلامت به‌عنوان سلامت جسمی مطرح بود و در این زمینه به موفقیت‌های بزرگی نائل آمدیم اما در کنار سلامت جسمی سلامت روانی نیز مهم است.

مدیرکل بهزیستی استان قم عدم توجه کافی به سلامت روانی را موردانتقاد قرار داد و گفت: امروزه در دورانی هستیم که شاهد آسیب‌های روانی بسیاری هستیم و متأسفانه تاکنون به امر سلامت روانی آن‌طور که باید توجه نشده است.

سلیقه با بیان اهمیت وجود مراکز مشاوره در کاهش مسائل روانی در جامعه تصریح کرد: توسعه مراکز روان‌شناختی، سلامت روانی جامعه را تضمین کرده و سبب می‌شود تا در شاخص‌های موجود نتایج مناسبی را به دست آوریم.

وی تغییرات در ساختار خانواده‌ها در جامعه امروزی را مورد توجه قرار داد و تأکید کرد: امروزه بنیاد خانواده دچار تزلزل شده و اگر به چنین مراکزی بهاداده شود، کشور در مسیر توسعه گام برمی‌دارد، چرا که قطار توسعه بر ریل سلامت و امنیت اجتماعی حرکت می‌کند.

مدیرکل بهزیستی استان قم خاطرنشان کرد: وظیفه مسئولان واکسینه و توانمند کردن افراد بوده است، در بررسی‌هایی که در زمینه علل طلاق انجام‌گرفته، در بسیاری از موارد افراد با کوچک‌ترین مشکل دچار بحران می‌شوند و این مشکل ناشی از ضعف طرفین در حل مسائل کوچک زندگی است.

سلیقه با اشاره به مسائل موجود در زندگی کنونی مردان عنوان کرد: امروزه مشکلات بسیاری در حوزه آسیب‌های اجتماعی وجود دارد که بر نگرانی‌ها افزوده و باید اقدامات مناسب در این زمینه شکل گیرد، مراکز مشاوره باید با اورژانس‌های اجتماعی و مراکز پزشکی در ارتباط باشند تا بتوانند نقش مؤثر در کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشند.

وی با تأکید بر کارکرد مثبت مراکز روانی در همبستگی خانواده‌ها ابراز کرد: امید است با استحکام این مرکز و مراکز این‌چنینی، گامی در جهت تقویت استحکام خانواده برداشته شود.

انتهای پیام/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز

مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: ۶ مرکز در البرز خدمات رایگان تخصصی سلامت روان به شهروندان ارایه می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ار کرج، ‌مجید نیک‌نژاد صبح امروز در حاشیه بازدید از  مراکز ارائه دهنده تخصصی سلامت روان یا همان مراکز " سراج " در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در استان البرز 6 مرکز تخصصی سلامت روان به اختصار "سراج " وجود دارد که به بیمارانی که از سطوح پایین تر برای درمان های تخصصی سلامت روان و پیگیری های مداوم بعد از ترخیص ارجاع شده اند ، به صورت رایگان خدمات تخصصی ارائه می کند. وی افزود: درمان های تخصصی سلامت روان گاها طولانی مدت و با هزینه های بالا انجام می شود اما مراکز سراج که دو مرکز در کرج و چهار مرکز دیگر در شهرستان های ساوجبلاغ ، نظرآباد، فردیس و اشتهارد  راه‌اندازی شده‌اند  که با حضور روانپزشک ، روانشناس و یک مددکار اجتماعی این خدمات را ارائه می دهند و برای بیمارانی که امکان مراجعه حضوری ندارند درمان در منزل و پیگیری تلفنی انجام می‌شود.

وی افزود: بیمارانی که از مراکز بهداشتی، بهزیستی، مدارس و دیگر سازمان‌ها ... به این مراکز ارجاع داده می‌شوند بیمارانی هستند که از اختلالات شدید روان یا افکار پرخطری مانند خودکشی و ... رنج می برند و علاوه بر درمان و پیشگیری از عود مجدد بیماری، ، خانواده های این بیماران نیز آموزش های لازم را دریافت می‌کنند.

وی یکی از نقاط قوت مراکز سراج را حضور مددکار اجتماعی دانست و تصریح کرد: مددکار فعال در این مراکز با ارتباطی که با دستگاه های مربوطه ایجاد می کند آسیب های اجتماعی مراجعین مثل فقر، بیکاری ، بی سوادی و ...بررسی و  پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • لزوم همراهی علم و عمل در رشته‌های روانشناسی و مشاوره