Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گلستان گفت: براساس مطالعاتی که انجام شده، شهرک‌های گردشگری در ۸ نقطه استان گلستان ایجاد می‌شود. ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۱ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سیدمناف هاشمی ظهر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان گلستان با بیان اینکه در این جلسه برخی از مدیران غائب هستند، اظهار داشت: جلساتی مانند شورای برنامه‌ریزی، کارگروه اشتغال و اقتصادمقاومتی برای ما خیلی مهم است و مدیران باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در این جلسات حضور یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید مصوبه 3 موضوع خیلی مهم را از شورای عالی معماری و شهرسازی بگیریم، افزود: جزیره آشوراده یکی از آرزوهای مردم استان بود و قدم‌هایی هم در گذشته برای آن برداشته شد اما فرآیند قانونی صدور مجوزها رخ نداده بود.

استاندار بیان داشت: فرآیند قانونی طرح گردشگری آشوراده در سازمان جنگل‌ها و حفاظت محیط زیست برای دریافت 2 مجوز طی شد و اکنون باید در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور مصوب شود.

وی ادامه داد: گرفتن یک فرآیند قانونی برای استانداری به عنوان متولی سخت است و الان می‌توان فهمید که بخش خصوصی چه سختی‌هایی را برای دریافت مجوز از دستگاه‌های اجرایی می‌کشد.

هاشمی درباره تله‌کابین علی‌آبادکتول گفت: مطالعات این طرح فرآیندی حدود 4 ساله را طی کرده و توجیه اقتصادی خوبی هم دارد. البته این بدان معنی نیست که در جاهای دیگر استان اجرای تله‌کابین محدود شود.

وی درباره پیشنهاداتی که برای نجات خلیج گرگان به تصویب رسید، افزود: 2 راهکار در این زمینه پیشنهاد شده که معاونت عمرانی استانداری، محیط زیست و راه و شهرسازی باید پیگیر اجرای آنها باشند.

استاندار به موضوع ایجاد شهرک‌های گردشگری در گلستان به عنوانی استانی پیشرو اشاره کرد و اظهارداشت: گلستان با مصوبه هیئت دولت وارد جرگه شهرک‌های جدید شده است. این امر می‌تواند موجب رشد اشتغال و جذب توریست و گردشگر به استان شود.

وی گفت: گلستان نخستین استانی است که از این مصوبه برخوردار شده است و براساس مطالعاتی که صورت گرفت در 8 نقطه استان شهرک‌های گردشگری ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/ش

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۵۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای توسعه گردشگری استان را تقویت می‌کنیم

محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه، در جلسه‌ای با مدیران تشکل‌های گردشگری استان کرمانشاه که با حضور مدیرکل دفتر بازاریابی داخلی وزارت میراث فرهنگی و مدیرکل میراث فرهنگی استان برگزار شد، گفت : مرز مشترک ما با کشور همسایه با ویژگی‌هایی که دارد که برای مردم استان می‌تواند بسیار اثرگذار و توسعه آفرین باشد.

وی بابیان اینکه باید آرمانی بیندشیم و واقعی عمل کنیم، افزود: ما در استان وارث وضعیتی هستیم که باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن از آن به سمت مطلوب عبور کنیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به مشکلات فرودگاه کرمانشاه که از گذشته به ارث رسیده است، تصریح کرد: در زمان مناسب با حداقل هزینه می‌توانستند این پروژه را به سامان برسانند ولی متأسفانه انجام‌نشده است.

وی ادامه داد: پروژه بازسازی کامل باند فرودگاه در دست انجام است که امیدواریم در آینده نزدیک باند اصلی شروع به فعالیت کند.

صحرایی با اشاره به مشکلات راه‌آهن کرمانشاه، افتتاح آن را در دولت قبل زودهنگام و پیش از تکمیل پروژه خواند و گفت: برای تکمیل پروژه قطار کرمانشاه و افزایش سرعت آن حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز هست.

وی به بهسازی راه‌های استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۲۸۰ کیلومتر از راه‌های استان به برکت اربعین به‌سازی شد و بخش مهمی از نقاط حادثه‌خیز استان اصلاح‌شده است.

مقام عالی استان خاطرنشان کرد: در حوزه تقویت مرز‌ها اتفاقات بسیار مناسبی در استان افتاده که سال گذشته مرز مسافری شوشمی نیز به‌عنوان یک مطالبه بازگشایی‌شده است.

وی اضافه کرد: سال گذشته بیش از ۷۰۰ سرویس بهداشتی در مسیر‌های اصلی احداث و بازسازی کامل شده است که به گردشگران و زوار عتبات عالیات خدمات ارائه می‌کنند.

محمدطیب صحرایی بابیان اینکه در حوزه معرفی استان با مشکلات متعددی مواجه هستیم که میراث فرهنگی باید برای آن چاره‌اندیشی کند، گفت: از برگزاری رویداد‌های شناسنامه‌دار حمایت می‌کنیم و با هیچ رویدادی که بانی آن مشخص و تعریف‌شده باشد مشکلی نداریم.

وی بیان کرد: برنامه‌های گنگ و بی سند آسیب‌زا هستند و نقطه قوت گردشگری استان را به ضعف تبدیل می‌کنند، اما رویداد‌های تعریف‌شده و مشخص مورد تائید همه دستگاه‌ها خواهد بود.

صحرایی با تأکید بر برنامه‌ریزی برای تقویت شورای توسعه گردشگری استان، اذعان کرد: امسال ضمن توجه و تقویت سایر بخش‌ها، با تمرکز بیشتر به گردشگری توجه خواهیم کرد و با یک نگاه وسیع تقویت شورای توسعه گردشگری استان را در دستور کار قرار می‌دهیم.

وی بابیان اینکه میراث فرهنگی باید در فضای مردمی ما درست و پررنگ معرفی شود، اضافه کرد: یکی از مباحثی که باید به آن پرداخته شود، ورود به مجموعه فعالیت‌های فرهنگ گردشگری است.

سکاندار استانداری کرمانشاه با بیان این که در خود استان نیازمند ترویج سفر‌های استانی هستیم مطرح کرد: باید کاری کنیم که خود مردم استان با ترویج سفر‌های استانی داشته‌های ما را ببینند و بشناسند و به‌عنوان بهترین مروجان کرمانشاه را معرفی کنند.

وی برپایی هفته‌های گردشگری در شهرستان‌ها با انواع مشوق‌ها برای تشویق مردم به سفر را یکی از راهکار‌های پیشنهادی عنوان کرد و گفت: توجه به مباحث فرهنگ گردشگری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، برای مثال اقامتگاه‌های بوم‌گردی باید به‌گونه‌ای عمل کنند که به فرهنگ گردشگری روستا‌ها آسیبی نزند و گردشگران باید متوجه شوند که وارد یک اقلیم فرهنگی می‌شوند که باید الزامات و بایسته‌های فرهنگی را پذیرفته و به آن احترام بگذارند.

استاندار کرمانشاه دعوت ملی و بین‌المللی را مرحله بعد معرفی استان عنوان کرد و گفت: باید تلاش کنیم با معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان به زبان‌های بین‌المللی کرمانشاه را به‌خوبی به جهانیان بشناسانیم.

وی توسعه اقدامات گردشگری در مجموعه ادارات، رونق گردشگری کوهستان و گردشگری دفاع مقدس و اربعین را قله گردشگری استان توصیف کرد و گفت: پرداختن به مرز خسروی در طول سال باید موردتوجه رسانه‌ها قرار گیرد و ما بتوانیم برای تردد بیش از ۱۵ هزار کامیون دار از مرز پرویزخان برنامه‌ریزی کنیم که خانواده‌هایشان بیایند و از کرمانشاه دیدن کنند.

صحرایی با تأکید بر رویکرد‌های جدید و پرهیز از تکرار کار‌های کهنه و کم‌ثمر در حوزه گردشگری، گفت: گردشگری باید با تعریف درست و جذب همراهی‌های روزافزون تبدیل به سکه رایج مردم کرمانشاه شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • شورای توسعه گردشگری استان را تقویت می‌کنیم
  • صدور موافقت‌نامه اصولی اولیه برای ۱۴ طرح گردشگری درگلستان
  • موافقت با ۱۴ طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • رئیس جدید جامعه هتل، متل و هتل‌آپارتمان داران استان گلستان معرفی شد
  • موافقت با 14 طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • معاون رئیس‌جمهور پست ۶۳ کیلوولت دامغان را بهره‌برداری کرد
  • اختصاص شعب ویژه قضایی برای رسیدگی تخصصی به پرونده های میراث فرهنگی گلستان
  • اختصاص شعب ویژه برای رسیدگی تخصصی به پرونده‌های حوزه میراث فرهنگی در گلستان
  • آغاز ساخت شهرک مسکونی بونیز جهرم
  • نخستین شهرک تخصصی پخش کالا در همدان ایجاد می‌شود