Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، کره جنوبی خبر داد یک کشتی جنگی روسی متعلق به 113 سال پیش در نزدیکی شبه جزیره کره پیدا شده است و حامل 200 تن طلا معادل 100 میلیارد دلار است.

به نوشته روزنامه تلگراف، کشتی متعلق به نیروی دریایی روسیه در عمق بیش از هزار و 400 فوتی (حدود 427 متر) در عمق دریا و در یک مایلی (1.6 کیلومتر) جزیره «اولئونگدو» در شرق شبه جزیره کره یافت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یک تیم مشترک متشکل از کارشناسان کره جنوبی، انگلستان، چین و کانادا بقایای این کشتی را روز یکشنبه گذشته یافته‌اند.

این کشتی با نام «دیمیتری دونسکی» در سال‌ 1904 یا 1905 میلادی برای کمک به نیروهای روس در جنگ با ژاپنی‌ها به این منطقه اعزام شده بود. 

برخی مورخان گفته‌اند، این کشتی حامل حقوق دریانوردان و افسران و همچنین هزینه‌های بندرگاه بوده است. این احتمال وجود دارد که ذخیره طلای دیگر کشتی‌ها نیز به این کشتی منتقل شده باشند. 

«گروه شینیل» یک شرکت کره جنوبی که سال‌ها در تلاش برای پیدا کردن طلای داخل این کشتی بود، اکنون درخواست کرده است نیمی از طلای این کشتی را دریافت کند. قرار است این شرکت کشتی روسی را از دریا به بیرون بکشد و قصد دارد ده درصد از پول این طلا را برای یک پروژه مشترک توریستی هزینه کند و یک موزه برای این کشتی بسازد.  روسیه که مالک واقعی این طلا است مابقی سهم طلاهای داخل کشتی را دریافت خواهد کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۵۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی

معاون اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به ظرفیت ارزشمند گوهر سنگ استان فقط پنج صدم درصد صادرات ایران را در حوزه سنگ‌های قیمتی داریم که بسیار ناچیز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ مهدی جعفری، امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _در نشست با رسانه‌های استان، اظهار کرد: نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای عرضه و معرفی دو زنجیره ارزش زرشک و گوهرسنگ استان بود.

وی با بیان اینکه دیگر زنجیره‌ها مثل بنتونیت، زغالسنگ، عناب، زعفران و صنایع دستی در سبد دوم قرار گرفت، افزود: در راستای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان، کتاب ۱۱۰ فرصت سرمایه‌گذاری به دو زبان انگلیسی و فارسی ارائه شد که مورد توجه قرار گرفت.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان‌جنوبی با اعلام این خبر که یک زنجیره ارزش ما به عنوان زنجیره ارزش برتر برگزیده و معرفی شد، خاطرنشان کرد: یکی از دستاوردهای نمایشگاه اکسپو برای خراسان جنوبی ثبت زرشک افین و عناب خوسف در جیاس یا همان نظام‌های میراث کشاورزی مهم جهان است.

وی هدف از شرکت در نمایشگاه اکسپو را ارائه ظرفیت‌های بازارپسندی محصولات خراسان جنوبی و تکمیل زنجیره‌های ارزش عنوان کرد و افزود: باید متناسب با ذائقه مصرف کننده و بازارهای هدف به سمت دانش بنیان شدن محصولات حرکت کنیم.

جعفری گفت: توجه به بازارهای هدف، نیازمند افزایش سهم صادراتی ماست.

وی با اشاره به ظرفیت ارزشمند گوهر سنگ استان ادامه داد: با توجه به ارزش اقتصادی این محصول، از تمام سهم صادرات جواهرات، عدد ناقابل و در حد پنج صدم درصد صادرات ایران را در حوزه سنگ‌های قیمتی داریم که بسیار ناچیز است.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه گوهرسنگ ما با افغانستان قابل قیاس نیست، افزود: یکی از اهداف سرمایه‌گذاری در حوزه گوهرسنگ و در راستای ارتقای اقتصاد فعالان این حوزه، واردات گوهر سنگ افغانستان و فرآوری آن در منطقه ویژه اقتصادی است.

وی تأکید کرد: گوهرسنگ‌های ما وارد عرصه جواهرسازی شده و بازار پسندی بهتری پیدا کرده است.

جعفری با اشاره به جانمایی خوب پایون خراسان جنوبی در سالن وزارت کشور، افزود: شخصیت‌هایی از جمله وزیر کشور، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس اداره امور استخدامی کشور، معاون اقتصادی وزارت کشور، معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و برخی استانداران از غرفه خراسان جنوبی بازدید کردند و با آنها مذاکرات خوبی داشتیم.

وی از ۱۱۰ مذاکره تجاری بین بخش‌های خصوصی و دولتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران خبر داد و گفت: ۲۱ هیئت تجاری از کشورهای چین، ارمنستان، ازبکستان، افغانستان، ترکمنستان، روسیه، کامرون و هندوستان از غرفه خراسان جنوبی بازدید کردند.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه علاقه چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری در حوزه زعفران و گوهرسنگ استان است، خاطرنشان کرد: سرمایه‌های انسانی بسیاری از خراسان‌جنوبی در دیگر کشورها فعال بودند که در این نمایشگاه شناسایی شدند.

وی ادامه داد: کشورهای ترکمنستان و ارمنستان در سنگ‌های تزئینی، روسیه در محصولات استراتژیک، آفریقای جنوبی در سیمان، چین در صنایع دستی و صادرات منطقه ویژه، افغانستان در سلامت و دارو، پاکستان در صادرات میلگرد، هندوستان در محصولات مزیت دار استان درخواست‌هایی داشتند و کشور بلژیک هم خواستار تقویت ارتباطات اقتصادی فی‌مابین بود.

جعفری با اشاره به حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در غرفه استان، از سفر نزدیک مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار به خراسان جنوبی خبر داد و گفت: همکاری منطقه آزاد چابهار و منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی در توسعه کریدور شمال به جنوب و توسعه منطقه بسیار مؤثر خواهد بود.

وی با اشاره به استقرار استودیوی سیار در غرفه استان و پخش و ضبط برنامه‌های فاخر در این راستا، خاطرنشان کرد: رسانه‌های استان در ارائه توانمندی‌ها و بازتاب حضور خراسان جنوبی در نمایشگاه به خوبی پای کار بودند.

معاون اقتصادی استاندار خراسان جنوبی افزود: نمایندگی وزارت امور خارجه، اتاق بازرگانی، اتاق تعاون و سایر دستگاه‌های متولی با همدلی خوبی که داشتند، ظرفیت خوبی را برای ارتباط‌گیری و مذاکرات موفق ایجاد کردند.

وی با بیان اینکه ۴۰ شرکت خصوصی و ۶۰ فعال اقتصادی استان در نمایشگاه اکسپو حضور داشتند، از انعقاد و امضای هفت تفاهم‌نامه در غرفه خراسان‌جنوبی خبر داد و گفت: یکی از مهمترین این تفاهم‌نامه‌ها در حوزه گوهرسنگ با وزارت صمت بود.

کد خبر 750814

دیگر خبرها

  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/ خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایران/خرمای مضافتی در صدر صادرات خرما
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • ۸۲ کشور خریدار خرمای ایرانی
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان