Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان گفت: انتقال آب از چشمه های زرین گل به شاهرود ممنوع شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، امیر عبدوس، مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان، امروز (27 تیر) در جلسه شورای برنامه ریزی استان گفت: انتقال آب چشمه‌ های زرین گل به شاهرود، برای مدتی موجب نگرانی مردم شد. با بازدیدهایی که کارشناسان وزارت نیرو و سازمان حفاظت محیط زیست از منطقه داشتند و توضیحاتی که به آنها ارائه دادیم، موجب شد که به این نتیجه برسند که تأمین 200 لیتر برثانیه آب مورد نیاز برای شاهرود در حوزه سیاسی استان سمنان امکانپذیراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: برهمین اساس دیگر نیازی به انتقال آب از چشمه‌ های زرین‌ گل به شاهرود نیست و در مورد تخریبی هم که در گذشته برای انتقال آب چشمه‌ های قطری به سمنان اتفاق افتاده بود، اعلام شد که گلستان حق پیگیری در مورد این تخریب ‌ها را دارد.

 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست مجوزهای لازم را برای طرح گردشگری آشوراده صادر کرده است و با توجه به اینکه این جزیره در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد و مدیریت آن برعهده مازندران است، نظارت بر اجرای پروژه را به گلستان تفویض کردند.

 

وی افزود: طرح گردشگری آشوراده اکنون در شورای عالی معماری و شهرسازی است که پس از تصویب، اجرای آن آغاز می‌ شود.

 

عبدوس در خصوص پروژه تله‌ کابین علی‌آبادکتول افزود: با توجه به اینکه طرح و پروژه ‌های بالای 2 هکتار مشمول ارزیابی زیست محیطی می ‌شود، سرمایه‌ گذاران طرح مساحت را کاهش دادند و ما هم مجوزهای لازم را صادر کردیم.

 

وی در خصوص خلیج گرگان گفت: در مصوبه اخیر برای خلیج گرگان، دو پیشنهاد مصوب شده است. یکی از این پروژه ‌ها در بخش شرقی خلیج و لایروبی دهانه اتصال دریا با خلیج است که در حوزه گلستان قرار دارد. پروژه دوم مربوط به تأمین آب خلیج از  منابع غرب خلیج در مازندران است که باید مصوبه دولت را داشته باشد.

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت جشن های دهه کرامت مساجد دولت ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور مجلس اعزام حجاج شورای نگهبان حج ۹۷ مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان خلیج گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۵۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ عبدالرحمن زحمتی در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: هر سال با شروع فصل بهار، زاد و ولد حیوانات وحشی آغاز می‌شود و زیر چتر حمایت و حفاظت محیط‌بانان حفاظت محیط زیست به زندگی خود ادامه می‌دهند و زنده‌گیری نوزادان حیات‌وحش پیگرد قانونی دارد.
معاون حفاظت محیط زیست خراسان شمالی هم در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به آغاز فصل زایش وحوش گفت: محیط بانان پارک‌های ملی سالوک و ساریگل در شهرستان اسفراین نخستین بره‌های متولد شده‌ی امسال را مشاهده کرده اند.
روح الله لایق افزود: بارندگی‌های مناسب اسفند و فروردین ماه سبب رویش گیاهان و پوشش مناسب گیاهان در مراتع شده وشرایط برای زیست گونه‌های علفخوار همچون قوچ و میش اوریال، آهو و کل و بز مناسب است.
وی در ادامه گفت: فصل بهار گردشگران بیشتردر طبیعت حضور می‌یابند که توصیه می‌شود در صورت مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت از لمس آنها خودداری کنند، زیرا موجب جدا کردن این نوزاد از چرخه طبیعی خواهد شد.

به علت نبود آگاهی ،بسیاری از نوزادان وحوش از چرخه طبیعت خارج می‌شوند
معاون حفاظت محیط زیست استان اضافه کرد: هر ساله در فصل بهار و زمان زادآوری حیات وحش، به علت نبود آگاهی بسیاری از مردم نسبت به برخورد صحیح هنگام مشاهده نوزادان حیات وحش در طبیعت، بسیاری از نوزادان از چرخه طبیعت خارج می‌شوند.
لایق از طبیعت گردان خواست از نزدیک شدن و نوازش بره‌ها و نوزاد وحوش خودداری کنند، چون نوزادان حیواناتی که با لمس و نوازش کردن و یا در آغوش گرفتن بوی انسان به خود گرفته اند، تلف می‌شوند.
در طبیعت و مناطق حفاظت شده‌ی خراسان شمالی ۶۵ گونه پستانداران زیست می‌کنند.

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • استقبال تعاونی ها از مجموعه پرورش ماهی در قفس خلیج گرگان
  • سیل جلوی قطار را گرفت؛ انتقال مسافران با اتوبوس
  • رفت و آمد در جاده توسکستان گرگان – شاهرود فقط بازنجیر چرخ
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • اجرای مصوبه کاهش مصرف پلاستیک در قزوین