Web Analytics Made Easy - Statcounter



نماینده زن مجلس: لایحه تامین امنیت زنان بیشتر شبیه شیر پاکتی شده است/ دولت با ارسال لایحه به قوه قضاییه به لابی غیرمتعارفی تن داد/ حاصل بی‌توجهی به خشونت علیه زنان اسیدپاشی و کتک زدن است

با این حذفیات این لایحه شیر بی‌یال و دم و اشکم می‌شود. این لایحه با حذفیات صورت گرفته به نظر می‌رسد بیشتر شبیه شیر پاکتی و بی‌خاصیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک عضو فراکسیون زنان مجلس معتقد است که عدم شفافیت و سلیقه‌ای عمل کردن بخصوص در مورد حقوق مردم باعث می‌شود که نارضایتی زیاد شود و نوای بیگانه در کشور ما پژواک داشته باشد.

سهیلا جلودارزاده نماینده تهران و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به حذف 41 ماده از 92 ماده لایحه تأمین امنیت زنان در قوه قضاییه، گفت: به نظر می‌رسد ضرورت دارد مسئولان محترم قوه قضاییه یک مقدار بیشتر با اندیشه‌های حضرت امام (ره) راجع به زنان و دیدگاه‌های مقام رهبری در مورد مقام زنان آشنا شوند.

او در گفت‌وگو با «اعتمادآنلاین» گفت: من در جلسه‌ای شرکت کرده بودم و در مورد ازدواج مردی که حضانت دختری را بر عهده می‌گیرد، بحث شد،‌ یکی از آقایانی که از حقوقدان‌های روحانی و مدافع این قضیه بود و به نحوی مسئله را مطرح می‌کرد که انگار واجب است که با آن دختر ازدواج کنند و اگر بگوییم که نمی‌شود و دولت شرط بگذارد، خلاف واجبات و فعل حرام است.

این عضو فراکسیون زنان تأکید کرد: این دیدگاه‌ها باعث می‌شود که ما نتوانیم یک فضای خوب، امن وتوام با آرامش برای زنانمان ایجاد کنیم. خشونت علیه زنان با قوانین بازدارنده محدود می‌شود ولی اگر حمایت‌های قانونی از فردی که خشونت اعمال می‌کند انجام شود و یا مجازات متناسب با جرمش وضع نشود آن فرد جریح می‌شود و فعل حرام که آزار دادن همسر و یا آزار دادن دختران خانواده است اشاعه پیدا می‌کند.

جلودار زاده در خصوص اینکه آیا با حذفیات موادی از لایحه تامین امنیت زنان در قوه قضاییه آیا ماهیت این قانون تغییر می‌کند؟، گفت: با این حذفیات این لایحه شیر بی‌یال و دم و اشکم می‌شود. این لایحه با حذفیات صورت گرفته به نظر می‌رسد بیشتر شبیه شیر پاکتی و بی‌خاصیت است.

او ادامه داد: نمی‌دانم که آیا مجلس و فراکسیون زنان برای برگشت به لایحه دولت با قوه قضاییه رایزنی می‌کند یا خیر اما مجلس باید در چارچوب وظایف قانونی خودش وظیفه‌اش را انجام دهد.

این نماینده مجلس با طرح این سؤال که چرا اصلاً لایحه تأمین امنیت زنان به قوه قضاییه ارجاع شده است؟ گفت: نباید این لایحه بعد از سال‌ها به مجلس می‌آمد؟ این موضوع که لایحه از مرجع قانونی خودش عبور نکرده و دولت آن را به قوه قضاییه می‌فرستد به معنای آن است که دولت به لابی غیرمتعارفی تن می‌دهد و نتیجه این می‌شود که به زنان ما اسید می‌پاشند، کتکشان می‌زنند، از خانه بیرونشان می‌کنند، بچه‌هایشان را از آن‌ها می‌گیرند و هزاران درد نهفته دیگری که زنان ما دارند.

جلودارزاده در خصوص پیامدهای حذف 41 ماده از لایحه امنیت زنان، تأکید کرد: ما جامعه زنان و مردان نداریم، زنان و مردان از لحظه خلقتشان به یکدیگر گره‌خورده‌اند و پیامدهای حذف این لوایح بر کل جامعه وارد می‌شود. ما باید بدانیم که اجرای حق و انجام عدالت موجب آرامش جامعه است و اگر این اتفاق نیفتد نظم جامعه برهم می‌خورد.

او ادامه داد: برای اینکه ببینیم مجلس در خصوص لایحه امنیت زنان اقدامی انجام می‌دهد باید منتظر گشایش مجلس در هفته آتی باشیم.

این عضو فراکسیون زنان در ادامه گفت: تا زمانی که این آش و کاسه است هم با مشکلات داخلی مواجه هستیم و هم مشکلات خارجی. عدم شفافیت و سلیقه‌ای عمل کردن بخصوص در مورد حقوق مردم باعث می‌شود که نارضایتی زیاد شود و نوای بیگانه در کشور ما پژواک داشته باشد.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۵۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟

ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است.

از تعداد فوت های ثبت شده در سال ۱۴۰۲، ۵۵/۶ درصد مرد و۴۴/۴ درصد زن بوده‌اند.

تسنیم در خبری نوشت: در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با تعداد ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • برخورد با متجاوزین به بیت‌المال باید بازدارنده باشد | امروز یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است
  • رییس قوه قضاییه: برخی مسائل نیازمند کار فرهنگی و اقناعی است؛ نمی‌توان صرفاً با رویکرد سلبی و امنیتی، در قبال آن‌ها عمل کرد
  • چرا مجازات "تشهیر" برای مجرمان خشن به کار گرفته نمی‌شود؟
  • چرا مجازات تشهیر برای مجرمان خشن به کار گرفته نمی‌شود؟
  • قوه قضاییه با برگزاری دادگاه‌های علنی کاملاً موافق است
  • یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • یکی از مسائل مهم کشور و مردم ما، مقوله عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد