Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حمید خلیلی مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی کشور در حاشیه نشست کارگروه تخصصی ساماندهی سواحل شمالی کشور در منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر گفت: تاکنون هزار و ۱۰۰ مورد سازه غیرمجاز دریایی در کشور شناسایی شد که از این تعداد حدود ۶۰۰ مورد آن مربوط به استان‌های شمالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیشترین ساخت و ساز‌های غیرمجاز ساحلی را با ۳۳۰ مورد مربوط به مازندران دانست و افزود: این استان بیشترین ساحل دریای خزر را در اختیار دارد.

مدیرکل مهندسی سواحل و بنادر سازمان بنادر و دریانوردی گفت: برای پیشگیری از تخلفات و حفظ حریم ساحلی اقدامات خوبی انجام گرفت که از جمله تصوب کارگروه تخصصی ساماندهی سواحل درسال ۱۳۹۰ در مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی است.

خلیلی افزود: همچنین در سال‌های اخیر مطالعات مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی کشور (ICZM) با موضوع کمیته ساماندهی و مدیریت در هشت استان ساحلی کشور به ریاست استانداران و دبیری مدیران کل بنادر و دریانوردی استان‌ های ساحلی ابلاغ شده است.

همچنین محمدرضا الله یار معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی نیز در این نشست گفت: پروژه‌ها و مونیتورینگ در سواحل دریا  انجام شد و مدیریت یکپارچه سواحل کشور بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه در برنامه پنج ساله سوم و چهارم به‌صورت خاص در ماده ۱۶ آئین‌نامه اجرا شد، افزود: طرح جامع سواحل مصوب و اوایل دهه ۸۰ شروع شد با همکاری ارگان‌ های مرتبط در سه مرحله کار مطالعاتی آن انجام شد و هشت سال طول کشید.

الله یار گفت: این طرح از جنبه‌های مختلف دریایی مانند محیط زیست، سیاسی امنیتی و ظرفیت‌های آن مهم است و طرحی براساس اولویت کاربری‌ها انجام شد و محدوده ساحلی به عمق ۶ تا ۱۰ کیلومتر را نیز شامل می‌شود.

معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی با تأکید بر اینکه کمیته‌ های ساماندهی سواحل شکل گیرد، افزود: کار فرهنگ‌ سازی و آموزشی در سطح استان‌ها ارائه شود؛ برای اینکه در سطح کارشناسی و مدیریت استان و مردم از جوانب طرح مدیریت یکپارچه مطلع شوند.

محمد اسلامی استاندار مازندران نیز در این نشست گفت: امیدواریم از برکت این ایام کار جهادی، انقلابی که زیبنده انقلاب اسلامی بوده و خواست مردم استان‌های ساحلی را بتوانیم به شایستگی انجام دهیم.

وی افزود: همه باید با هرگونه فعالیت غیرمجاز به هنگام برخورد کند و احدی حق ندارد غیرمجاز این اقدام را صورت دهد.

اسلامی با بیان اینکه توسعه استان‌ های شمالی یک اصلی بوده که به آن معتقد هستیم و باید بر اساس ضوابط آمایش به سمت توسعه پایدار و متوازن سوق یابیم، گفت: از استعداد آمایش سرزمین برای توسعه طبیعی استان‌ های شمالی باید استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ادارات دولتی باید نسبت به آزادسازی سواحل اقدام کنند، گفت: پایش مستمر را فرمانداران، دریابانان، یگان حفاظت منابع طبیعی، شیلات باید مراقبت کامل از ساحل امری ضروری است.

استاندار مازندران با اشاره به انجام دیرهنگام طرح کاداستر در استان، افزود: این طرح باید بیست سال پیش انجام می‌شد تا بتوانیم در حوزه شناسایی املاک دولتی گام‌هایی برداریم.

اسلامی گفت: افرادی که بخواهند فعالیت‌ های تفریحی دریایی صورت دهند باید به صورت پیش دستانه کمیته‌ای تشکیل دهیم و تقاضا‌های متعدد را بررسی و کمیته ویژه‌ای در این راستا به ریاست معاون عمرانی استاندار از رامسر تا گلوگاه تشکیل شود.

بیست و هفتمین نشست مشترک کارگروه تخصصی ساماندهی سواحل، بنادر و کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان مازندران با عنوان شورای حفظ حقوق بیت المال استان‌ های شمالی از روز گذشته در اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران منطقه ویژه اقتصادی نوشهر آغاز شد و امروز به پایان می رسد.

انتهای پیام/ م

سازه‌ های غیرمجاز دریایی زیر ذره بین سازمان بنادر و دریانوردی کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌کرد، گفت: متاسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِر بِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و ... تبلیغ می‌کرد گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.

دستگیری سرشبکه‌های «رافائل»، «لِول آپ دنس» و «چَتر بِیت»

سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای را تشریح کرد. سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

او با تاکید بر اینکه اقدامات و ماموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقا امنیت و آرامش در دو بخش جرائم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه سرویسِ اسکورت و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشا که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌کردند، اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور، در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

دستگیری اعضای اصلی پروژه کینگ

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه‌ای سازمان‌یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضایی دادند.

دستگیری عوامل پرونده چتر بیت

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیراخلاقی می‌کرد، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِربِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و… تبلیغ می‌کردند گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و… می‌کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

او تاکید کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکنِ کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و… می‌کردند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم‌خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

tags # اخبار اجتماعی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • تیم‌های برتر مسابقات والیبال ساحلی خراسان شمالی مشخص شدند
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ مورد انشعاب غیرمجاز برق در تبریز
  • ماسه‌خواری پرونده همیشه باز در سواحل مازندران
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!
  • شناسایی و قطع ۱۳۳ انشعاب غیرمجاز برق در تبریز