Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@04:31:13 GMT

گاردین: ترزا می قادر به اداره امور نیست

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۳۶۴۹۵

به گزارش فارس، روزنامه انگلیسی گاردین در سرمقاله خود نوشت دولت «ترزا می» نخست وزیر این کشور قادر به اداره امور حکومتی نیست.

گاردین در سرمقاله امروز (چهارشنبه ) نوشت، طی ده روز گذشته نفوذ ترزا می در پارلمان این کشور در مسئله برگزیت (خروج انگلستان از اتحادیه اروپا) به صورت تحقیرآمیزی تضعیف شده است.

در ادامه مقاله آمده است، طرح ترزا می برای متحد نگاه داشتن اعضای حزب محافظه‌کار در موضع مذاکرات برگزیت، منجر به ایجاد شکاف در این حزب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاردین ادامه داد، خانم می در مهم‌ترین مسئله‌ای که انگلستان با آن روبرو است، قابلیت اداره امور را ندارد.

این سرمقاله افزود، دلایل شکست وی به دو انتخابات باز می‌گردد، اولین انتخابات همان همه‌پرسی سال ۲۰۱۶ برای خروج انگلستان از اتحادیه اروپا بود که وی در حال حاضر همچنان متعهد به اجرای آن است و دومین دلیل، شکست ترزا می در انتخابات سراسری زودتر از موعد سال ۲۰۱۷ بود که حزب محافظه‌کار اکثریت کرسی‌های پارلمان انگلستان را از دست داد.

شب گذشته نیز خانم می هم‌حزبی‌هایش را تهدید کرده بود در صورتی که طرح وی درباره اتحادیه گمرکی اروپا را رد کنند، تابستان امسال باز هم برگزاری یک انتخابات سراسری زودتر از موعد را اعلام می‌کند.

گاردین افزود، طی سال گذشته شکاف‌ها میان احزاب مختلف سیاسی و شکاف درون حزبی در انگلستان وجود داشته که این مسئله منجر به ایجاد تنگنای برگزیت شده است.

به نوشته گاردین، خانم می در تله بحران برگزیت گرفتار شده که در صورت عدم موفقیت برای رهایی از آن، درخواست «جاستین گرینینگ» وزیر سابق آموزش انگلستان برای برگزاری همه‌پرسی دوم جدایی از اتحادیه اروپا، می‌تواند قابلیت اجرا داشته باشد و این همان نتیجه‌ای است که اتحادیه اروپا به دنبال آن است.

طی ده روز اخیر تغییرات زیادی در دولت انگلیس روی داد. اخیرا کابینه ترزا می‌ بر سر طرحی با وزرایش به توافق رسیده بود که مورد انتقاد برخی از حامیان سرسخت برگزیت در دولت قرار گرفت. این منتقدان قطع تمامی پیوندهای لندن با نهادهای اروپایی و بازتعریف این روابط را خواستار هستند.

ترزا می هفته گذشته گفته بود طرح وی، ایجاد منطقه آزاد تجاری با اتحادیه اروپا را شامل می‌شود و این به معنای ماندن انگلیس در اتحادیه گمرکی اروپا با تعریفی جدید است؛ در این صورت، کالاهای اروپایی برای ورود به انگلیس، نیازی به پرداخت حقوق گمرکی نخواهند داشت و کالاهایی که قصد ورود به دیگر کشورهای اتحادیه اروپا را دارند، می‌توانند از انگلیس وارد این قلمرو گمرکی ۲۸ کشوری شوند.

اتحادیه گمرکی اروپا شامل تمامی اعضای عضو اتحادیه به اضافه موناکو و برخی کشورهای عضو پادشاهی متحده بریتانیا است که در قاره اروپا نیستند. بر اساس قوانین اتحادیه گمرکی اروپا، همه اعضا وظایف مشابهی در امر صادرات به دیگر کشورها دارند. این اتحادیه اجازه تجارت آزاد میان اعضا را داده و هیچ گمرک مرزی برایشان قایل نیست اما مانند دیگر مناطق تجاری آزاد نیست و اعضای آن برای تمامی کالاهای وارداتی به اتحادیه، تعرفه خارجی همگانی را اعمال می‌کنند.

مردم انگلستان (انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلندشمالی) ماه ژوئن سال ۲۰۱۶ در همه‌پرسی خروج از اتحادیه اروپا شرکت کردند و تنها ۵۱ درصد از کل شرکت‌کنندگان رای به خروج دادند و ۴۹ درصد دیگر مخالف برگزیت بودند. از ماه می سال ۲۰۱۷ تا کنون که مذاکرات برگزیت میان لندن و بروکسل در جریان است، چندین دور مذاکره برگزار شده اما در ابتدا با پیشرفت چندانی همراه نبود تا اینکه انگلستان پذیرفت معادل ۵۰ میلیارد یورو به اتحادیه اروپا پرداخت کند و مذاکرات از اندکی پیشرفت برخوردار شد.

برگزیت باید روز ۲۹ مارس سال ۲۰۱۹ یعنی بعد از دو سال از زمان به جریان انداختن ماده ۵۰ معاهده لیسبون برای جدایی یکی از اعضای عضو اتحادیه اروپا، اتفاق بیافتد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۶۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران

به گزارش تابناک، خبرگزاری رویترز نوشت: اورسولا فون در لاین روز دوشنبه پس از دیدار با شی جین‌پینگ رئیس‌جمهوری چین، در گفت‌وگو با خبرنگاران ادعا کرد: «بر این باوریم که چین می‌تواند نقش مهمی در محدود کردن گسترش غیرمسئولانه موشک‌های بالستیک و پهپادهای ایرانی ایفا کند.»

بر اساس این گزارش، رئیس کمیسیون اروپا همچنین خوستار برقراری آتش‌بس در درگیری میان رژیم اسرائیل و حماس شد.

امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه امروز در کاخ الیزه با همتای چینی خود جین‌پینگ و فون در لاین در نشستی سه‌جانبه با محوریت روابط اروپا و چین دیدار و گفت‌وگو کرد.

تارنمای روزنامه گاردین پیشتر با اعلام آغاز این دیدار سه جانبه به نقل از فون درلاین نوشت: اتحادیه اروپا و چین به دنبال روابط حسنه بوده و با توجه به اهمیت جهانی چین، تعامل ما کلید تضمین احترام متقابل، پیشگیری از سوء تفاهم و یافتن راه حل چالش های جهانی است.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که رئیس‌جمهوری چین برای نخستین بار در پنج سال اخیر به اروپا سفر کرده و این سفر با افزایش تنش‌های تجاری همزمان شده است.

بروکسل مشغول تحقیق از برخی صنایع چینی از جمله در زمینه صادرات وسائل نقلیه برقی است و پکن نیز اقدام مشابهی را در خصوص واردات مشروبات الکلی از فرانسه در دست دارد.

 منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • تحولات اوکراین| کمک نظامی آمریکا قادر به توقف روسیه نیست
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • بلینکن: به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا