Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@21:19:27 GMT

بازار شال و روسری در دست نساجی‌های داخلی است

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۳۷۱۵۶

بازار شال و روسری در دست نساجی‌های داخلی است

تهران- ایرنا- دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با اشاره به گردش مالی سه هزار میلیارد تومانی بازار شال و روسری گفت: درحال حاضر نساجی‌های داخلی تامین کننده این اقلام هستند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در هم اندیشی حوزه طراحی و تولید روسری و پوششِ سر با اصحاب رسانه گفت: دولت هیچ سهمی در تزریق محصولات تولیدی شال و روسری ندارد و تولیدکنندگان در بخش خصوصی در مسیر رسیدن به خودکفایی گام برداشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه برندهای بزرگ شال و روسری در تهران تا چند سال پیش تنها توزیع کننده بودند، گفت: حدود150 میلیون شال و روسری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و با توجه به تامین حجم قابل توجهی از این بازار توسط تولیدکنندگان داخلی به زودی خودکفایی محصولات پوشش سر را در کشور جشن خواهیم گرفت.
به گفته وی، نساجی‌های داخلی بازار شال و روسری کشور را تامین می کنند درحالی که تا پنج سال گذشته ماشین‌های های نساجی کشورهای همسایه با سفارش‌های تولیدکنندگان ایرانی می چرخید و این بازار بزرگ داخل کشور در اختیار کالاهای خارجی بود.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور گفت: پوشاک یک مقوله حیاتی و استراتژیک برای هر کشوری است که بعد از آب و غذا در استقلال آن کشور اهمیت دارد. پوشاک به عنوان یک محصول فرهنگی، بیلبورد سیاریست که فرهنگ و تمدن کشورها را بازگو می‌کند.
وی بر ارتباط دانشگاه و صنعت تاکید کرد و افزود: طراحان دانشگاهی نگاه تجاری ندارند و این مشکل به سرفصل‌های دروس دانشگاهی بازمی‌گردد؛ برای مثال در رشته طراحی پارچه تنها دو واحد به اقتصاد بازار اختصاص دارد و این در حالیست که شناخت بازار از ضرورت های موفقیت در تولید روسری محسوب می‌شود.
قبادی با شنیدن مشکلات تولید کننده‌ها و طراحان محصولات پوشش گفت : افزایش کیفیت و تولید نخ را باید به صورت جدی دنبال کرد.
وی با اتاکید بر ضرورت برندسازی در محصولات ایرانی از رسانه ها خواست تا برندهای فعال را به مردم معرفی کنند.
وی براستفاده ازالگوهای ایرانی و تولید داخلی به عنوان یک فرهنگ در کشور تاکید کرد و افزود: وجود یک کمیته مستقل در بخش صنعتِ محصولات پوششِ سر ضروری است و از این طریق می توان با سایر دستگاه های و نهاد ها دیگر در استفاده از ظرفیت ها تلاش کرد.
وی برای رفع مشکل وارد کنندگان ماشین های نساجی در گمرک ابراز امیدواری کرد و گفت: ثبت سفارش برخی از محصولات قبل از وضع قوانین جدید صورت گرفته است و امیدواریم دولت این مهم را در نظر بگیرد.
نشست هم اندیشی حوزه طراحی و تولید روسری و پوشش سر با اصحاب رسانه در سالن اجتماعات معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
فراهنگ **9031** 9053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي مد و لباس پوشش سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسری بر سر بزبز قندی خبرساز شد/ عکس

به گزارش خبرآنلاین، کانال خبری چند ثانیه با انتشار این عکس نوشت: «روسری بر سر بزبز قندی در شهر کتاب!»

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899328

دیگر خبرها

  • روسری بر سر بزبز قندی خبرساز شد/ عکس
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • به‌زودی، قیمت‌گذاری شوینده‌ها حذف می‌شود
  • برگزاری نمایشگاه تجاری افغانستان و قزاقستان در کابل
  • تحقق تامین امنیت غذایی در کشور با اتکا بر تولیدات داخلی
  • کشت فراسرزمینی منجر به تقویت تولید داخلی و تامین امنیت غذایی می‌شود