Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت دهخدا گفت: امسال ۳ هزار هکتار از زمین‌ها از کشت خارج کردیم و با روند فعلی در روزهای آینده مجبور به تعدیل ۳۰۰ نفر از کارکنان شرکت هستیم. ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۰ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، فریبرز کریمی امروز با حضور در زمین‌های کشت نیشکر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در تیرماه و مردادماه گیاه نیشکر بیشترین نیاز آبی برای رشد را دارند و اگر این نیاز تامین نشود در مراحل بعدی که تولید شکر است شاهد کاهش شدید عملکرد خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر گیاه نیشکر در مراحل رشدی خود دچار تنش آبی شود ساقه آن بسیار ضعیف شده و در مقابله با آفات بسیار آسیب‌پذیر می‌شود.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت دهخدا با اشاره به برداشت آب و انتقال آن از سرشاخه‌ها گفت: استان‌ها دیگر آب کشاورزی موقت و آب موردنیاز برای آبیاری فضای سبز خود را با انتقال آب خوزستان تامین می‌کنند اما مزارع نیشکر خوزستان در حال خشک شدن است.

وی با بیان اینکه گیاه نیشکر در این فصل باید هر 7 روز یک بار آبیاری شود، گفت: در حال حاضر با توجه به عدم تامین آب مورد نیاز از سوی سازمان آب و برق دوره آبیاری مزارع نیشکر هر 29 روز یک بار انجام می‌شود.

کریمی با اشاره به اینکه کشت و صنعت نیشکر به شدت متضرر شده است گفت: تاکنون حدود 100 میلیارد تومان به شرکت خسارت وارد شده و این ضرر تا 5 سال آینده ادامه دارد.

وی با بیان اینکه کشت و صنعت نیشکر دهخدا هر ساله رکورد تولید شکر را در کشور داشت، افزود: امسال 3 هزار هکتار از زمین‌ها از کشت خارج کردیم و با روند فعلی در روزهای آینده مجبور به تعدیل 300 نفر از کارکنان شرکت هستیم.

آقا جان بهادری مدیر کشاورزی کشت و صنعت نیشکر دهخدا نیز در ادامه این بازدید گفت: در خرداد و تیرماه سال گذشته بیشتر 92 میلیون متر مکعب آب برداشت کردیم و این در حالی است که تا به امروز فقط 50 میلیون متر مکعب آب به ما اختصاص داده‌اند.

وی افزود: تاکنون فقط 49 درصد از تعهدی که سازمان آب و برق به ما داده شده تامین شده و برای باقیمانده آن هیچ برنامه و پاسخی ندارند.

مدیر کشاورزی کشت و صنعت نیشکر دهخدا با بیان اینکه حدود 50 درصد گیاهان نیشکر در زمین‌های ما از بین رفته و پیش‌بینی می‌شود در پایان برداشت شاهد کاهش 150 هزار تنی در کشت و صنعت دهخدا باشیم گفت: سازمان آب و برق باید 14 متر مکعب آب در ثانیه برای کشت و صنعت دهخدا تامین کند که متاسفانه فقط توانسته نیمی از آن را در اختیار ما قرار دهد و با این میزان آب نیمی از محصولات از بین می‌رود.

وی افزود: نیشکر بیش از 60 درصد رشد خود را در تیر و مردادماه انجام می‌دهد و اگر در این رشد اختلال ایجاد شود سبب طغیان آفات می‌شود.

بهادری تصریح‌کرد: در بالا دست شرکت دهخدا حدود 10 هزار هکتار شلتوک کاری صورت گرفته و سبب شوری آب ورودی به کشت و صنعت شده در صورتی که اگر مدیریت صحیح صورت می‌گرفت نه تنها زمین‌های کشاورزی بلکه کشت نیشکر با مشکل روبه‌رو نمی‌شد.

وی گفت: بر اساس اخباری که به دست ما رسیده میزان آب ذخیره شده پشت سد تنظیمی دزفول 6 میلیون متر مکعب است و به راحتی می‌توان با آن آب مورد نیاز کشاورزان را تامین کرد اما متاسفانه دست‌هایی پشت قضیه است که نمی‌گذارد آب به نیشکر برسد.

انتهای پیام/ح

R41468/P1357/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۷۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل

مسعود ایرانی اظهار کرد: نوروز ۱۴۰۳ با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان و از سوی دیگر اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی فجرانه نسبت به سال‌های گذشته متفاوت بود و بر همین اساس اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت نیز برنامه‌هایی در راستای تنظیم بازار با کنترل قیمت‌ها در کنار توزیع کالا‌های اساسی به نرخ مصوب در دستور کار قرار داد.

او با اشاره به اجرای طرح نظارتی ویژه از ۱۵ اسفند تا ۲۵ فروردین افزود: کارشناسان مربوطه در کنار تامین و توزیع یک هزار و ۵۲۵ تن گوشت و مرغ منجمد، برنج، شکر، سیب و پرتقال به منظور تامین کالا و تنظیم بازار، نسبت به انجام سه هزار و ۱۶۳ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی تولیدی، توزیعی و عرضه‌کننده خدمات رفاهی در استان اردبیل اقدام کردند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: همچنین یک هزار و ۱۶۶ مورد گشت مشترک با حضور نمایندگان سایر دستگاه‌های مربوطه مانند فرمانداری، تعزیرات حکومتی، میراث فرهنگی، بهداشت، اماکن عمومی، پلیس امنیت اقتصادی، اتاق اصناف، اتحادیه‌های صنفی، غذا و دارو در این مدت به اجرا درآمد.

ایرانی تشکیل ۹۸۲ فقره پرونده با ارزش حدود ۷۰ میلیارد ریال برای تخلف‌های شناسایی شده از واحد‌های صنفی را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: این بازرسی‌ها در قالب طرح عید تا عید وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد که بر اساس ارزیابی صورت گرفته، اردبیل در بین ۳۱ استان رتبه دوم را کسب کرد.

او با اشاره به استمرار نظارت‌های ۲ ماه گذشته، اضافه کرد: مردم در صورت مشاهده مواردی مانند گران‌فروشی، درج نکردن قیمت، صادر ننمودن فاکتور، احتکار و فروش اجباری کالا یا سایر تخلف‌های اقتصادی می‌توانند موضوع را با سامانه ارتباطی ۱۲۴ درمیان بگذارند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • پیروزی خانگی صنعت‌نفت آبادان برابر استقلال خوزستان
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • راه اندازی هنرستانهای جوار صنعت برای تامین نیروی کار ماهر در آذربایجان غربی