Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین گفت: جایگاه فرهنگ و هنر تاریخی ظرفیتی جهت توسعه کتابخانه‌ها، ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و برگزاری برنامه‌های کتاب محور محسوب می‌شود. ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۳ استانها قزوین نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم‌ از قزوین، عبدالمحمد زاهدی ظهر امروز در بازدید از کتابخانه‌های عارف، سنجیده و رفیعی که با حضور مدیرکل کتابخانه های استان قزوین، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و مدیرکل دفتر امور بانوان انجام شد، اظهار داشت: مردم استان باید در جهت حمایت از فرهنگ کتابخوانی تعامل و مشارکت داشته باشند که در این میان کتابخانه‌های عمومی به عنوان سرمایه‌ فرهنگی در فضای عمومی جامعه مهم تلقی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جایگاه فرهنگ و هنر تاریخی در استان قزوین، رتبه بالایی داشته که یک ظرفیت جهت توسعه کتابخانه‌ها، ترویج فرهنگ کتاب‌دوستی و برگزاری برنامه‌های کتاب محور محسوب می‌شود.

استاندار قزوین با اشاره به تقویت ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان تاکید کرد: تسریع در رشد ظرفیت‌ها و همچنین پایداری آنها نیازمند توجه مردم است تا با قرار گیری در فضاهای هنری و فرهنگی، علاقه و تمایلاتشان به سمت کتاب جذب شوند.

وی بیان کرد: حوزه کتابخوانی نیز در استان مشکلاتی دارد که شامل معضلات سخت‌افزاری و تجهیزات و تهیه کتاب بوده و در تلاشیم در این عرصه نیز به بهترین امکانات دست‌ یابیم.

زاهدی افزود: در کشور مساله کمبود کتاب نیز مطرح است که در این زمینه باید از ظرفیت‌های مردمی استفاده کرد و همچنین اعضای شورای اسلامی شهر ،شهرداری ،نمایندگان مردم در مجلس و استانداری نیر نگاه ویژه ای به مساله فرهنگ و کتاب دارند. 

وی عنوان کرد: اطلاع رسانی و نقطه تمرکز و توجه به کتاب باید به عنوان یک کالای فرهنگی مورد توجه قرار گرفته تا توسعه و پیشرفت در جامعه اتفاق بیفتد و این امر بدون آگاهسازی مردم امکان پذیر نیست.

استاندار ادامه داد: خوب است مردم کتاب‌هایی که در قفسه‌های کتابخانه‌هایشان خاک می‌خورند را به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرده تا به تقویت حس کتاب‌خوانی در جامعه کمک کنند و کتاب‌ها نیز بیشتر مطالعه شوند که اگر این این اتفاق بیفتد، تعداد کتاب‌ها در کتابخانه‌های عمومی افزایش می‌یابد و بخش عمده مشکل کمبود کتاب با آزاد شدن نیمی از کتاب‌ها در خانه حل می‌شود.

وی بیان کرد: دسترس عموم مردم به کتاب و توسعه و گسترس کتابخوانی در فضاهای فرهنگی، از موارد دیگری است که علاوه بر ترویج و تبلیغ کتابخوانی، میتوان با اهدای کتاب انجام داد.

زاهدی با اشاره به حبس علم و آزاد کردن کتاب‌ها جهت تعلیم و تربیت خاطر نشان کرد: کتابخانه‌های استان برای افزایش عضوگیری نیازمند استفاده از حمایت‌های خیرینی است که در حوزه کتابخانه‌سازی فعالیت دارند و همچنین این امر با اتخاد سیاست‌هایی اتفاق می‌افتد تا سرانه مطالعه در استان افزایش چشم گیری پیدا کند. 

انتهای پیام/ ع

R41364/P1494/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۷۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه استان همدان با توجه به ظرفیت‌های ادبی، گهواره ادبیات کودک و نوجوان ایران به حساب می‌آید، گفت: دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه رسید.

عاطفه زارعی گفت: هیئت داوران این جشنواره از استادان برجسته ادبیات کودکان و نوجوان، مانند مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب تشکیل شده که از افتخارات ایران اسلامی به حساب می‌آیند.

او گفت: مراسماختتامیه این جشنواره روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن ابن‌سینا همدان واقع در بلوار مفتح با حضور برگزیدگان، علاقمندان و چهره‌های شاخص ادبی برگزار می‌شود. 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه روز سه‌شنبه نیز دو کارگاه آموزشی شعر و داستان در محل کتابخانه مرکزی همدان برگزار می‌شود، گفت: کارگاه آموزشی شعر با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی و کارگاه آموزشی داستان با حضور محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • طلسم‌های مرگباری که در کتاب‌های قدیمی جاساز شده‌اند
  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • این کتاب‌ها می‌توانند شما را بکشند!
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • دبیرکل کتابخانه‌ها‌‌: مردم ایران کتاب‌نخوان نیستند + فیلم