Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرحفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان خراسان رضوی گفت: به جهت کسری مخازن آب‌های زیرزمینی با بیش از یک میلیارد متر مکعب در سال، استان خراسان رضوی رتبه یک را در کشور دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، غلامرضا ممدوحی عنوان کرد: در خصوص سازگاری با خشکسالی برنامه‌های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت مطرح است، در برنامه‌های کوتاه مدت عمده تمرکز و هدف بر این بوده که شرایط موجود را حفظ کرده و برنامه‌های حفاظتی به جهت کنترل برداشت‌های غیر مجاز را در دستور کار قرار داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در راهکارهای میان مدت اجرا پروژه پساب و انتقال آن به غرب مشهد و جایگزینی با آب کشاورزی، اجرای سد شوریجه، انجام مطالعات انتقال آب از هزار مسجد مطرح است و در بلندمدت انتقال آب از دریای عمان در دستور کار قرار دارد. 

مدیرحفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان خراسان رضوی در خصوص بارش‌های سال جاری افزود: با نگاهی به آمارهای موجود می‌توان دریافت که میانگین بارش استان 28 درصد نسبت به سال گذشته کاهش و نسبت به دراز مدت 35 کاهش یافته است.

ممدوحی تاکید کرد: شهرستان کاشمر با 61 میلیمتر بارش و ٣٨ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته و 59 درصد نسبت به دراز مدت کمترین بارندگی را در سال جاری داشته است.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال آتی در مشهد 208 میلیمتر بارندگی صورت گرفته که 8 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

مدیرحفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان خراسان رضوی در خصوص وضعیت سد‌ها، تصریح کر د: در سال آبی جاری تا انتهای خرداد ماه حجم مخازن 19 سد استان 42 درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته و همچنین در سال آبی 97-96 روان آب‌ها نسبت به میانگین دراز مدت 40 درصد کاهش داشته است.

انتهای پیا

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آب هاي زيرزميني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۷۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان

 شهرام مبارکی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از ۵۴۰ هزار تردد بین استانی صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲ درصد افزایش یافته است و بیشترین تردد بین استانی در ایام نوروز مربوط به روز نهم فروردین می باشد.

وی افزود: محورهای ایرانشهر به بمپور و بالعکس، نیکشهر به چابهار و بالعکس و راسک به چابهار به ترتیب پرتردد ترین محورهای جنوب استان در این مدت بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان با اشاره به اینکه بیشترین مقصد خودروهای جنوب سیستان و بلوچستان به استان‌های خراسان جنوبی، کرمان و خراسان رضوی بود، ادامه داد: ۲۹ درصد خودروهای ورودی به جنوب استان به طور میانگین یک تا سه روز در جنوب استان ماندگاری داشته اند.

مبارکی با اشاره به افزایش ۷۹ درصدی تماس‌ها با سامانه‌ ۱۴۱ نسبت به مدت مشابه پارسال اضافه کرد: یکی از وظایف مهم مرکز مدیریت راه ها پاسخگویی سامانه ۱۴۱ است و با توجه به این مهم میزان پاسخگویی در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۷ درصد افزایش داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کاهش دما و بارش باران در راه مشهد
  • زنگ خطر کاهش ولادت در خراسان رضوی به صدا در آمد
  • هواشناسی خراسان رضوی هشدار سطح زرد صادر کرد
  • هشدار هواشناسی برای بارش‌های رگباری، گردوغبار و کاهش دما در خراسان رضوی
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید
  • ثبت ۵۴۰ هزار و ۳۸۸ تردد بین استانی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟