Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت در نامه ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت، خواستار جلوگیری از راه‌اندازی کارخانجات جدید محصولات دخانی در کشور شد. به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سیدحسن هاشمی در این نامه با اشاره به نامه قبلی خود به این وزارتخانه مبنی بر ابراز نگرانی از تاسیس کارخانجات تولید سیگار در کشور و مخالفت با ابتکار عمل صنعت بین‌المللی دخانیات فیلیپ موریس، خواستار جلوگیری از احداث و راه اندازی کارخانجات جدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشمی در این نامه یاد آور شد: در اجرای تبصره 3 ماده 102 قانون برنامه پنجم توسعه که بر اساس آن دولت مکلف شده بود اقداماتی را برای برقراری توازن تولید سیگار با مصرف انجام دهد، آن وزارت نسبت به راه‌اندازی کارخانجات با ظرفیتی به مراتب فراتر از تقاضای داخل اقدام کرده است.

وزیر بهداشت تاکید کرده است که با توجه به پایان یافتن برنامه پنجم توسعه و اقدامات انجام شده در این راستا، ترتیبی اتخاذ شود تا از راه‌اندازی کارخانجات جدید محصولات دخانی در کشور جلوگیری شود و گزارشی از آخرین وضعیت تولید دخانیات و واردات کالای دخانی در کشور، همچنین درخواست جلوگیری از ورود محصولات دخانی نوپدید به ستاد کشوری کنترل دخانیات این وزارت ارسال شود.

تلاش صنایع دخانی برای ورود به بازار ایران

هاشمی در ادامه تصریح کرد: پیشنهاد تولید سیگار مارلبورو در کشور با رسمیت بخشیدن به شرکت بین المللی آمریکایی فیلیپ موریس پس از خروج این کشور از برجام و اعمال فشار برای وضع تحریم های بین المللی علیه ج . ا. ایران، حاکی از راهبرد مخوف صنایع دخانی در هدف قراردادن سلامت جوانان و زنان که بازار مستعدی برای توسعه این صنعت مرگ بار است، می باشد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه تلاش صنایع دخانی برای ورود به بازار ایران که از آن به عنوان جواهر خاورمیانه در اسناد افشا شده توسط سازمان جهانی بهداشت نام برده شده است از سال ها پیش برنامه ریزی شده بود، اظهار داشت: عوامل این صنایع پس از تصویب قانون جامع کنترل دخانیات، همواره با ابراز نگرانی از بحث قاچاق این محصولات مانع اجرای موثر کلیدی ترین راهکارهای کنترل دخانیات شامل افزایش مالیات دخانیات و درج تصاویر هشداردهنده بهداشتی با ساده سازی بسته بندی این محصولات و حذف تعابیر و نمادهای تبلیغاتی شده اند.

هاشمی افزود: بدیهی است رسمیت بخشیدن به صنعتی که برخلاف الزامات کنوانسیون کنترل دخانیات، خود را به عنوان مروج دنیای بدون دخانیات با تولید محصولات بدون دود معرفی می کند، در شرایط کنونی کشور زمینه رایزنی، تلاش و حضور این شرکت را برای گسترش مصرف دخانیات در جامعه فراهم می کند. با توجه به ایجاد ظرفیت تولید سیگار در کشور در برنامه پنجم، دیگر نیازی به ورود صنایع جدید نبوده و راهکارهای دیگری برای تبدیل وضعیت قاچاق محصولات این شرکت می بایست دنبال شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۸۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم/ آتش‌سوزی در کارخانه صنایع نظامی «دیل» در برلین

آتش‌سوزی در کارخانه صنایع نظامی «دیل» در برلین باعث ایجاد دود غلیظی شده است، رسانه‌ها می‌گویند دیل یکی از شرکت‌هایی است که برای اوکراین سامانه‌های پدافندی تولید می‌کند.

دریافت 4 MB

دیگر خبرها

  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • قطع واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو به کشور
  • فیلم/ آتش‌سوزی در کارخانه صنایع نظامی «دیل» در برلین
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت