Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@16:17:48 GMT

هر ایرانی 2 تا 3 دندان پوسیده دارد

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۳۸۹۶۵

هر ایرانی 2 تا 3 دندان پوسیده دارد

رئیس هیات مدیره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران با بیان اینکه هر ایرانی متوسط 2 تا 3 دندان پوسیده دارد و تا 50 سالگی 7 دندان خود را از دست داده است، گفت: از وزارت بهداشت درخواست داریم که به انجمن‌ها رویکرد بهتری داشته باشند و جریانات سیاسی را کنار کنار بگذارند تا بتوان موثر تر اقدامات لازم و خدمات را به مردم ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین /باقر شهنی‌زاده در حاشیه اولین همایش سراسری سلامت دهان انجمن دندانپزشکان ایران اظهار داشت: بسیاری از کشورها از طریق آموزش موفق شده‌اند آمار پوسیدگی‌های دندانی را در کشورهای خود کاهش دهند؛ به طور مثال از اگر شاخص DMF (شاخص دندان‌های پوسیده، پر شده یا کشیده) 17 بوده طی 20 سال موفق شده‌اند آن را به یک برسانند.

شهنی‌زاده تاکید کرد:‌از وزیر بهداشت درخواست داریم در حوزه پزشکی مسئولان جناح سیاسی نداشته باشند و تنها به قدرت مدیریت آنها توجه شود و همه بتوانند نظرهای خود را جهت ارائه خدمات بهتر به مردم داشته باشند.

وی گفت: انجمن دندانپزشکان عمومی ایران داوطلبانه تشکیل شد و می‌خواهیم از این طریق خدمات بیشتری را در حوزه دندانپزشکی به مردم ارائه دهیم؛ البته باید به این نکته توجه داشت که سلامت دهان و دندان مردم تنها از طریق مسواک، خمیردندان و نخ امکان‌پذیر نیست و پوشش‌های بیمه‌‌ای در این زمینه باید مدنظر قرار داشته باشد؛ چرا که اگر هزینه‌ها و درآمد خانواده‌ها مناسب نباشد به جای ترمیم دندان آن را می‌کشند.

وی تاکید کرد: چرا علی‌رغم صرف بودجه در حوزه سلامت آمار پوسیدگی‌های دندان افزایش یافته است، بیمه‌ها باید در این زمینه پوشش بیشتری داشته باشند، میزان دستمزدها نیز خدمات مطب‌ها مدنظر دولت قرار گیرد.

رئیس انجمن دندانپزشکان عمومی ایران در ادامه به موضوع خروج آمریکا از برجام و افزایش قیمت ناگهانی دلار در کشور اشاره کرد و گفت: وقتی در آمد مردم کم باشد ترجیح می‌دهند که خدماتی همچون دندانپزشکی را کمتر دریافت کنند البته خدمات دندانپزشکی در کشور گران نیست و باید پوشش بیمه‌ای بهتری در این راستا صورت گیرد.

وی از اطلاعیه رسمی انجمن دندانپزشکان عمومی ایران جهت حمایت از مردم خبر داد و گفت: براساس این اطلاعیه به دندانپزشکان قرار بر این شده که همکاران ما به دلیل افزایش قیمت تجهیزات پزشکی و کاهش ارز ریال و افزایش دلار سیاست‌های انقباضی اتخاذ کنند و قیمت‌ها و تعرفه‌ها را بالا نبرند یا حدالمقدور کمتر این تعرفه‌ها را افزایش دهند چرا که یک بسیج ملی برای عبور از این شرایط در کشور نیاز داریم.

شهنی‌زاده خاطرنشان کرد: براساس بررسی‌های به عمل آمده همکاران ما به ندرت قیمت‌ها را بالا برده و دولت باید کمک کند که تمهیدات گرانی ارز در نظر گرفته شود و خدمات و کالاهایی که مردم نیاز دارند تحت تاثیر قرار نگیرد. / فارس

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۸۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد

محسن میرزائی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تقاضا برای خدمات cip همچنان بالا است/ روزانه چند نفر از خدمات cip در ایران استفاده می‌کنند؟
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • مسیر افزایش طول عمر دندان هموار شد/ تبدیل دندان پوسیده به دندان سالم
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود