Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی اتاق بازرگانی ایران گفت: وقتی گفته می‌شود نرخ ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومان است دیگر نمی‌توان ۲۹ شرط برای آن گذاشت و این یعنی اینکه خود دو نرخی بودن را پایه‌ریزی کرده‌ایم. ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۲ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مرتضی الله‌داد ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی تشکل‌های اقتصادی اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی استان مرکزی با اشاره به نوسانات بازار ارز اظهار داشت: واقعیت‌هایی در بحث ارز کشور وجود دارد به طوری که این تلاطم از دی‌ماه و بهمن شروع شد و در نوروز نمود بیشتری یافت بنابراین در نهایت دولت وارد کار می‌شود و اعلام می‌کند قیمت 4 هزار و 200 تومان است که در واقع کار دولت درست اما تک‌نرخی بودن نادرست بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وقتی که گفته می‌شود نرخ ارز 4 هزار و 200 تومان است دیگر نمی‌توان 29 شرط برای آن گذاشت، وقتی می‌گوییم ارز با این قیمت را به افراد با این شرایط می‌دهیم یعنی اینکه خود دو نرخی بودن را پایه‌ریزی کرده‌ایم.

معاون اقتصادی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: در این شرایط ارزی تخصیص ارز 4 هزار و 200 تومانی برای خرید موبایل چه معنی دارد، در سامانه نیما هم که برای انتقال ارز بین صادرکننده و دراختیارگیرنده مشکلاتی وجود دارد.

الله‌داد بیان کرد: طبق بیانیه اتاق، اخلال در عرضه مواد اولیه بدترین موضوع است که در شرایط فعلی برای وارد کردن کالا با این شرایط ارزی وجود دارد، از طرفی بنگاه‌ها داخلی ما هم خیلی تمایل به عرضه مواد اولیه به بنگاه‌های کوچک ندارند چون نمی‌دانند که در اینده با چه قیمتی باید این مواد را تهیه کنند.

وی ادامه داد: ناکارآمدی بازار ارز و لطمه به صادرات، الان بازار ثانویه هم که ایجاد کنیم باز بازار سومی وجود دارد که نرخ را ان بازار تولید می‌کند، نگهداری بازار و بازاریابی در شرایط فعلی بسیار سخت است و در شرایط تحریم‌ها خیلی توانایی نگهداری بازار وجود ندارد که اینها از دیگر مواردی است که سبب مشکلات اقتصادی شده است.

معاون اقتصادی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: مخاطره بیکاری از دیگر بحث‌هایی است که خیلی مهم بوده و اولین مراکزی که با تعدیل نیرو مواجه می‌شوند بنگاه‌های کوچک هستند که افزایش بیکاری و مشکلات ناشی از آن را دارد، که می‌توان گفت خطر جوان بیکار برای جامعه از آمریکا و اسرائیل به مراتب بیشتر است.

الله‌داد اضافه کرد: 30 تا 70 درصد داروهایی که در سبد اول تخصیص ارز 4 هزار و 200 تومانی قرار دارند افزایش قیمت داشتند که نشان می‌دهد کنترلی نیست.

وی افزود: زمانی که "دولت نهم و دهم" اداره کشور را برعهده گرفت جمع نقدینگی کشور 62 هزار میلیارد تومان بود، زمانی که تحویل "رئیس کل بانک مرکزی فعلی" شد، 540 هزار میلیارد تومان و نزدیک 100 برابر شده بود.

معاون اقتصادی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: آن چیزی که امروز ما نیاز داریم طرح استراتژی توسعه اقتصادی است که شامل بخش‌های کشاورزی، صنعت، معدن و کشاورزی می‌شود که اگر بتوان این استراتژی را تدوین کنیم و به دولت کمک کنیم مبتنی بر آن حرکت کند به طور قطع موفق می‌شویم.

انتهای پیام/ش

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۹۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، دوشنبه۱۰ اردیبهشت‌ماه در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد. 

فریدالدین نصریف، سفیر کشور ازبکستان ضمن خوشامدگویی و تشکر از هیئت‌های ایرانی در این همایش، گفت: سال گذشته رویداد دیدار علمی رئیس جمهور ایران از تاشکند انجام شد. 

 نصریف درباره دیدار ها و فعالیت های بازرگانی و علمی دو کشور توضیح داد: تبادلات کالا بین دو کشور  ایران و ازبکستان، در سال گذشته به بیش از ۵ میلیارد دلار رسیده است. 

وی ادامه داد: برای سال آینده به دنبال افزایش این مبلغ به میران ۱ میلیارد دلار هستیم.

سفیر کشور ازبکستان یادآوردشد: برای رسیدن به چنین هدف بزرگی  در فضای اقتصادی و بازار فناورانه دو کشور، همکاری تمام کشورهای دخیل بسیار مهم است. 

نصریف با اشاره به بازدید وزیر صمت وقت ایران از جمهوری تاشکند در سال گذشته، گفت: در بازدید وزیر صمت از  کشور ازبکستان، هیئتی از شرکت‌های دانش‌بنیان ازبک در این رویداد حاضر شدند و سرمایه گذاری و صادرات بین دو کشور مورد بررسی قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در جریان بازدیدهای دو‌کشور ایران و ازبکستان از دستاوردهای فناورانه یکدیگر، بیش از ۵۰ کشور دانش بنیان ازبکستانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور پیدا کردند. 

نصریف به نماینده‌های کشور ازبکستان که در نمایشگاه ایران اکسپو۲۰۲۴، حضور یافتند، استره کرد و گفت: معاون وزیر سازمان انرژی اتمی ازبکستان، معاون اتاق بازرگانی این کشور در ایران اکسپوی امسال حضور دارند.

سفیر کشور ازبکستان در ادامه به حضور نمایندگان ایرانی در رویدادهای علمی ازبکستان اشاره کرد و‌گفت: در جریان نشست تاشکند، سید رسول  موسوی، نماینده وزارت خارجه ایران به‌عنوان نماینده ایران حضور خواهد داشت.

سفیر کشور ازبکستان در ‌پایان، از تمام شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور ایرانی درخواست حضور و شرکت در رویداد علمی و اقتصادی پیش‌روی کشور ازبکستان را اعلام کرد و ادامه داد: در‌منطقه خوارزم ازبکستان، فضایی مناسب  برای حضور شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی تدارک دیده شده است تا بتوانند پروژه‌های خود را در این منطقه شروع و به مرحله تجاری‌سازی برسانند. 

اتاق‌های مشترک بازرگانی برای توسعه روابط تجاری ایران با کشورهای دیگر

در ‌قسمت‌ بعدی این رویداد بین‌المللی، موسی آقایی، رئیس اتاق بازرگانی ایران در باره مهم‌ترین وظایف اتاق های مشترک بازرگانی ایران با کشورهای دیگر گفت: بسترسازی برای حضور شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در بازارهای جهانی، از جمله مهم‌ترین کارکردهای اتاق‌های بازرگانی مشترک است. 
وی افزود: در‌همین جهت به دنبال ایجاد این فرصت  مناسب در آسیای میانه با همکاری کشور ازبکستان و دانشگاه تربیت مدرس بوده‌ایم.

آقایی، به دستاوردهای تجاری میان دو کشور ایران و ازبکستان، اشاره کرد و گفت:  تاکنون ۸۵میلیارد دلار دستاورد روابط تجاری کارساز با ازبکستان شده است. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محورهای تخصصی که در جلسات B2B همایش بین‌المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان، قطعات صنعتی، تولید لبنیات، مواد شیمیایی و پتروشیمی، نفت ‌و گاز، دارویی، بهداشتی و الکترونیک ، از جمله حوزه‌های مورد بحث در این جلسات بودند. 

همچنین، نمایندگانی از شرکت‌های دانش‌بنیان ازبکستانی از‌جمله مناطق بخارا، تاشکند و خوارزم در این همایش بین‌المللی حضور پیدا کردند. 
علاوه‌براین، براساس اعلام کارگزران پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت‌مدرس، تاکنون حدود ۳۵۰ میلیون دلار صادرات از ایران به کشور ازبکستان، داشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند