Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ياسوج- ايرنا- معاون عمراني استاندار کهگيلويه و بويراحمد گفت: متقاضيان اجراي طرح در زمين هاي کشاورزي يا اراضي ملي واگذاري و تغيير کاربري شده 6 ماه براي آغاز عمليات اجرايي طرح مورد نظر خود فرصت دارند.

به گزارش ايرنا، عزيز فيلي روز چهارشنبه در نشست کارگروه امور زيربنايي و شهرسازي کهگيلويه و بويراحمد در ياسوج اظهار داشت: اين فرصت از زمان تصويب نهايي هر طرح در نشست شوراي برنامه ريزي و توسعه استان آغاز مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: آن عده از متقاضياني که اين موضوع مهم را در کهگيلويه و بويراحمد رعايت نکنند زمين کشاورزي يا اراضي ملي تغيير کاربري و واگذاري به آنها پس گرفته شده و به فرد ديگري واگذار خواهد شد.
معاون عمراني استاندار کهگيلويه و بويراحمد بيان کرد: بايد واگذاري و تغيير کاربري زمين هاي کشاورزي يا اراضي ملي در اين استان براي در اختيار گذاشتن متقاضيان به منظور اجراي طرح همراه با حساسيت و دغدغه خاصي باشد زيرا استان با مشکل محدوديت زمين مواجه است.
فيلي عنوان کرد: استعلام هاي مورد نياز براي اجراي طرح در زمين هاي کشاورزي يا اراضي ملي تغيير کاربري شده و واگذاري در مناطق روستايي کهگيلويه و بويراحمد بايد به جاي دهياري ها، بخشداري ها يا شوراهاي اسلامي روستاها از فرمانداري ها گرفته شود.
وي ابراز داشت: پاسخ به استعلام ها توسط دستگاه هاي اجرايي مربوطه بايد با رعايت تمامي جوانب امر و پس از نظارت ها و بازديدهاي لازم باشد تا در آينده مشکلاتي به ويژه در زمينه مسائل زيست محيطي و معارضات اجتماعي ايجاد نشود.
فيلي با اشاره به اهميت کارگروه امور زيربنايي و شهرسازي، گفت: مديران اجرايي کهگيلويه و بويراحمد در نشست هاي آن شرکت فعال داشته باشند يا معاونان و کارشناسان داراي اشرافيت کامل اطلاعاتي حضور يابند تا بتوان بهتر تصميم گيري کرد.
واگذاري و تغيير کاربري زمين هاي کشاورزي يا اراضي ملي براي اجراي 11 طرح در بخش هاي گردشگري، کشاورزي و خدمات در اين نشست بررسي که با اجراي سه مورد مخالفت شد.
7535/1662
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۱۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: محصول مهم برنج در کهگیلویه و بویراحمد و تقاضای افزایش سطح آن در برنامه اصلاح الگوی کشت توسط کارگروه استانی در دستور کار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مجید حسنی‌مقدم در نشست کارگروه اصلاح کشت جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: اصلاح آرایش کشت، اصلاح شیوه کشت و اصلاح نظام راهبری و مدیریت کشت سه اصل مهم در برنامه اصلاح الگوی کشت هستند.

وی عنوان کرد: نگاه سنتی که اصلاح الگوی کشت را تنها جابه‌جایی سطح محصول می‌دانست جایگاهی نداشته و ارتقای بهره‌وری و نظام‌مند کردن 20 خدمت رایگان دولت در بخش کشاورزی از جمله تحقیق و آموزش ترویج، یارانه تولید، یارانه صادرات و دیگر موارد لازم در این برنامه باید مورد توجه قرار گیرد. وزارت جهاد کشاورزی از سال 93 و پس از اجرای قانون انتزاع، از تولیدمحور به سمت محصول‌محور پیش رفته و از مزرعه تا سفره دغدغه داشته و از آنجا که قیمت محصول در بازار بر روی نوع کشت تأثیر می‌گذارد، اجرای این برنامه امری مهم به نظر می‌رسد.

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی تغییر اقلیم و نیروهای بازار را دو مورد مهم در اجرای اصلاح الگوی کشت دانست و گفت: اجرای آن نیازمند تغییر تعریف قدیمی این برنامه و دیده شدن به صورت یک زنجیره پیوسته تا مزرعه، در مزرعه و پس از مزرعه است. یکی از اتفاقات خوب پس از اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت، پیش رفتن به سمت اصلاح آمار به عنوان اولین قدم برنامه‌ریزی است، به‌طوری که در تولید با برآورد، اما در بازار با آمار واقعی سر و کار داریم و اصلاح آمار، آمار بهینه و به موقع در مدیریت بخش کشاورزی بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

وی با بیان این نکته که بازخورد کشاورز از بازار به عنوان مرحله چهارم پس از کاشت، داشت و برداشت به کشاورزی اضافه شده است، خاطرنشان کرد: تولید در جغرافیای استان مدیریت می‌شود، اما بازار مرز نمی‌شناسد و یکی از اهدافی که در تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تحقیقات مورد توجه قرار می‌گیرد این است که بیش‌بود و کمبودی را در بازار شاهد نباشیم.

حسنی‌مقدم ابراز کرد: تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت درون وزراتخانه است اما اجرای آن فرآیندی بین وزراتخانه‌ای است که در زمان ابلاغ آن، مقام عالی اجرای این برنامه به درستی استاندار دانسته شده‌ و جهاد کشاورزی دبیر اجرای این برنامه در استان‌ها بوده و همکاری استانداری‌ها در اجرای آن امری ضروری و مهم است.

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به محصول مهم برنج در کهگیلویه و بویراحمد و تقاضای افزایش سطح آن در برنامه اصلاح الگوی کشت توسط کارگروه استانی، گفت: حلقه آخر وصل به مزرعه نقش بسیار مهمی در زمینه اصلاح سطح کشت خواهند داشت و مزارع برنجی که از آب‌های زیرزمینی استفاده می‌کنند توجیه اقتصادی نداشته و حذف آنها امری اجتناب ناپذیر است.

وی سازماندهی 2000 متخصص در کل کشور، گفتما‌سازی و اصلاح آمار را از جمله دستاوردهای اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت طی دو سال اخیر عنوان کرد و گفت: اصلاح الگوی کشت به معنی نظام‌مندی و مدیریت پذیر کردن کشاورز بوده و مباحث اجتماعی و فرهنگ خاص هر استان در این زمینه اثرگذار است. اصلاح الگوی کشت برنامه مادر و تکلیف قانونی وزرات جهاد کشاورزی است. نظرات کمیته استانی و بازدیدها از کهگیلویه و بویراحمد در راستای تغییرات مورد نظر در کارگروه کشوری به بحث و تبادل نظر گذاشته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع‌تصرف ۱۰هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در لرستان
  • ممنوعیت تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی
  • تغییر کاربری اراضی کشاورزی ممنوع است
  • تغییر کاربری اراضی حاصلخیز کشاورزی ممنوع است
  • شناسایی ۱۸ تغییر کاربری غیرمجاز در بهشهر
  • شناسایی ۵مورد تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در بروجرد
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • بازگشت ۶هزارمترمربع از اراضی کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز قلع و قمع شد
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار اراضی کشاورزی البرز