Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: در کنکور ۹۸ میزان تأثیر سابقه تحصیلی، ۳۰ درصد برای پایه دوازدهم است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی معاونان آموزش متوسطه سراسر کشور که در مجموعه آموزشی و رفاهی اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش با کیفیت جزو حقوق شهروندی دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه نباید مدارس به کلاس‌های درسی تنزل پیدا کنند، افزود: مدرسه یک سازمان یادگیرنده است که در عین حال، در آن یادگیری نیز صورت می‌گیرد، بنابراین تمام ارکان آن باید حضور داشته باشند تا تعلیم و تربیت روی دهد.

وی با بیان اینکه باید بین کیفیت و شرایط موجود انسانی توازن ایجاد کنیم، تصریح کرد: نباید کیفیت را فدای مسائل نیروی انسانی و کمبود آن شود.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش افزود: ساماندهی نیروی انسانی را با استفاده از روش‌های تأمین نیرو و عوامل کیفیت بخشی مثل گروه‌های آموزشی و تقویت پژوهش‌سرا‌ها به‌گونه‌ای انجام دهیم که کیفیت آموزش دچار مشکل نشود.

وی به استقرار پایه دوازدهم و سازماندهی و بهسازی نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: میزان نیاز به نیروی انسانی در دروس مختلف مشخص شده است، ولی سازماندهی به شکل عملیاتی در استان‌ها باید صورت گیرد.

زرافشان مراجعه معلمان به سایت دفتر تألیف برای دریافت دروس پایه دوازدهم را خواستار شد و اظهار کرد: گروه‌های آموزشی و نظارت بالینی بر پایه دوازدهم ضروری است.

وی با بیان اینکه دانش آموزان پایه دوازدهم باید برای امتحان نهایی و کنکور آماده شوند، خاطر نشان ساخت: در کنکور ۹۸ میزان تأثیر سابقه تحصیلی ۳۰ درصد برای پایه دوازدهم است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: در سال ۹۸ دو کنکور برای فارغ التحصیلان نظام جدید و پیش‌دانشگاهی برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزش و پرورش کنکور آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۱۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل، محمود مشکی در همایش تخصصی مدیران مدارس متوسطه دوره اول ناحیه یک اردبیل اظهار کرد: تقویت خود آگاهی دانش آموزان در دوره اول متوسطه ضروری است و باید دانش والدین را باید نسبت به زوایای مختلف هدایت تحصیلی افزایش دهیم.
وی خاطرنشان کرد: تمامی برنامه‌ها در این دوره تحصیلی باید به سمتی حرکت کند که دانش آموزان به خودآگاهی، خودشناسی و محیط شناسی برسند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل با تاکید بر اینکه اگر خودشناسی در دوره اول متوسطه اتفاق بیافتد، دوره آرامش بعدی اثر بخش خواهد بود، افزود: طراحی مسیر زندگی در دو سال آخر متوسطه اول روی می‌دهد.
مشکی گفت: باید با برنامه ریزی درست علاقه دانش آموزان را پیدا کرده و زمینه بالفعل شدن استعدادهایشان را فراهم کنیم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش اردبیل تغییر نگرش در مدیران مدارس دوره اول و دوم را یادآور شد و بیان کرد: تغییر نگرش در مدیران باید به گونه‌ای اتفاق بیافتد که نگاهشان نسبت به هدایت تحصیلی نزدیک به هم و اقداماتشان مکمل یکدیگر باشد.
مشکی گفت: هدایت تحصیلی یک فرآیند است به طوریکه پایه نهم برای دانش آموزان دوره اول متوسطه از یک سو پایان و از سوی دیگر آغاز یک انتخاب است.

دیگر خبرها

  • دفترچه سوالات هنر و زبان‌های خارجی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد + لینک سایت sanjesh.org
  • دفترچه سوالات هنر و زبان‌های خارجی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد
  • کنکور ریاضی، انسانی و فرهنگیان به پایان رسید
  • آغاز نوبت اول کنکور ۱۴۰۳/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی دانش آموزان
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب کرمانی در نوبت اول کنکور
  • قیمت کتاب‌های سال تحصیلی جدید اعلام شد
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان
  • آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان اندک است