Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایران در تولید مقاله‌های پزشکی دنیا از رتبه بیستم در سال 2011 به رتبه هفدهم در سال 2017 رسیده است.به گزارش بلاغ، رضا ملک زاده دیروز در نشست هم اندیشی با اعضای هیئت‌رئیسه و شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، افزود: کشورمان از نظر تعداد استنادات دریافتی توسط مقاله‌ها در بانک اطلاعاتی اسکوپوس (Scopus) از رتبه 49 جهانی در سال 1988 به رتبه 17 جهانی در سال 2017 رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسکوپوس (Scopus) یکی از نمایه‌های استنادی معتبر و شناخته شده دنیاست که اطلاعات بیش از ۱۶ هزار نشریه علمی پژوهشی را در خود نمایه کرده است.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای رتبه‌های مذکور، نمادی از بهبود چشمگیر کیفیت مقاله‌ها در سال‌های اخیر است، اظهار کرد: سهم دانشگاه‌های علوم پزشکی از مقاله‌های منتشرشده کشور در بانک‌های اطلاعاتی معتبر دنیا 30 درصد است.

وی اضافه کرد: ایران در سال 2017 سهم 2/9 درصدی از مقالات پر استناد و 1/9 درصدی از کل تولیدات علم دنیا را داشت که این سهم در سال 2016 به ترتیب 2/2 و 1/7 درصد بود.

وی با بیان اینکه در ابتدای فعالیت دولت یازدهم هشت دانشمند رشته‌های علوم پزشکی در رده یک درصد برتر پُراستناد جهانی از جهت مراجعه به مقالات قرار داشتند، گفت: این دانشمندان در زمان حاضر به بیش از 50 نفر افزایش یافته‌اند.

معاون وزیر بهداشت همچنین با بیان اینکه کشورایران در سال 2017 میلادی رتبه 17 جهانی و اول منطقه را در دریافت تعداد استناد به مقالات به دست آورده است، گفت: ایران، ترکیه و مالزی به ترتیب کشورهای اسلامی برتر تولیدکننده علم در سال 2017 بودند.

وی با تاکید بر اینکه ایران صدر نشین تولید علم کشورهای اسلامی در کلیه پایگاه‌های استنادی بین‌المللی است، بیان کرد: کشورمان سهم 22 درصدی از کل تولیدات علمی 57 کشور اسلامی را دارد.
ملک زاده همچنین سهم مقاله‌های دانشگاه‌های وزارت بهداشت از کل کشور در بانک اطلاعاتی اسکوپوس (Scopus) را 30/88 درصد اعلام کرد و گفت: این سهم روند افزایشی در 2 دهه گذشته داشته است.

وی با بیان اینکه ایران با بیش از 60 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی، 1/2 درصد دانشکده‌های پزشکی دنیا را در اختیار دارد، گفت: 15 درصد دانشجویان کشور در دانشگاه‌های علوم پزشکی مشغول به تحصیل هستند و ایران از نظر تعداد دانشکده‌های پزشکی، دوازدهمین کشور دنیاست.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۱۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • آن ها که در ایران می مانند و می خواهند آن را بسازند این مقاله را بخوانند / ۱۰۰۰ سال حکومت ایلیاتی و ۸۰۰ سال تعطیلی عقل و اندیشه و علم
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر