Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از روابط عمومی ذوب‌آهن اصفهان، احسان دشتیانه در واکنش به انتشار مصاحبه خیرالله خادمی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در خصوص عدم تحویل ریل تولید داخل به وزارتخانه مذکور اظهار کرد: خط تولید ریل ملی در آبان ماه 1395 با حضور معاون اول رئیس جمهور با قابلیت تولید انواع ریل‌های مورد نیاز راه‌آهن و مترو از جمله U33 ،UIC54 و UIC60 افتتاح شد و نخستین قرارداد فروش ریل بین ذوب‌آهن اصفهان و شرکت راه‌آهن برای 40 هزار تن ریل U33 منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: نخستین محموله ریل در خردادماه سال جاری با حضور مدیرعامل ذوب‌آهن و مدیرکل راه‌آهن استان اصفهان تحویل راه‌آهن شد و اخبار مربوطه در رسانه‌ها و جراید کشور منتشر شد و محموله دوم نیز در حال تولید است که به محض اعلام آمادگی حمل توسط راه‌آهن، تحویل خواهد شد.

معاون بازاریابی و فروش ذوب‌آهن اعلام داشت: بنابراین به نظر می‌رسد خیرالله خادمی اطلاعات موثق و دقیقی در خصوص این موضوع دریافت نکرده باشند و این اظهار نظر ایشان جای تعجب دارد.

وی یادآور شد: همان‌گونه که شرکت زیرساخت و سایر خریداران ریل از شرکت‌های خارجی به دلیل مشخص بودن سفارش ملزم به پرداخت پیش پرداخت و تأمین ضمانت‌های لازم در خصوص پرداخت ارزی هستند؛ در خصوص خرید داخلی نیز همین مراحل وجود دارد.

دشتیانه متذکر شد: در حالی که شرکت زیرساخت در سال گذشته درخواست خرید ریل از ذوب‌آهن به‌ صورت اعتباری و انجام تأمین مالی از طرف ذوب‌آهن را مطرح و علیرغم شرایط یک طرفه درخواست مذکور، ذوب‌آهن به این شرکت قیمت و شرایط فروش را اعلام کرد و از سال گذشته تا کنون منتظر دریافت پاسخ شرکت زیرساخت هستیم.

وی همچنین تصریح کرد: این رویکرد شرکت زیرساخت در حالی است که مجموع ریل وارداتی به کشور در سال‌های 95 و 96 و هم‌زمان با بهره‌برداری از خط تولید ریل ملی در حدود 350 هزار تن بوده و با واردات ریل در 7 سال ماقبل آن برابری می‌کند و طبق اطلاعات ما انبارهای شرکت راه‌آهن و حتی گمرکات کشور مملو از ریل‌های وارداتی در این دو سال است که این موضوع با اعلام معطل بودن پروژه‌ها برای تأمین ریل در تناقض است.

معاون بازاریابی و فروش ذوب‌آهن در خصوص کیفیت ریل‌های وارداتی بیان داشت: در خصوص کیفیت ریل‌های وارداتی نیز مباحث زیادی مطرح است که ورود سازمان‌های مسؤول و مقایسه شرایط کیفی ریل‌های تولید ذوب‌آهن اصفهان با ریل‌های وارداتی می‌تواند این موضوع را روشن کند.

وی خاطرنشان کرد: لازم به توضیح می‌دانم که شرکت ذوب‌آهن اصفهان به‌ عنوان نخستین، معتبرترین و باکیفیت‌ترین تولیدکننده فولاد کشور و برند شناخته شده جهانی که با صادرات محصولات خود بر اساس بالاترین استانداردهای روز دنیا به کشورهای اروپایی این موضوع را ثابت کرده است.

دشتیانه افزود: ذوب‌آهن در راستای عمل به وظیفه ملی در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و جلوگیری از خروج میلیاردها دلار ارز از کشور در شرایط سخت تحریم نسبت به خرید و نصب و راه‌اندازی یکی از پیشرفته‌ترین خطوط تولید ریل اقدام کرد و موفق به تولید ریل مطابق با سخت‌گیرانه‌ترین استانداردهای روز دنیا شد و آمادگی پاسخگویی به درخواست‌های واقعی خرید ریل با شرایط منطقی و مورد قبول طرفین را دارد.

وی در پایان گفت: به طور قطع نظر دوستانی مانند خیرالله خادمی دغدغه‌های مدیریتی است و امید دارم همه ما مطابق منافع ملی و مصالح کشور عزیزمان عمل کنیم و از تفکرات بخشی و حوزه‌ای بپرهیزیم و با به راه‌اندازی هیاهوی رسانه‌ای فضا را برای سوءاستفاده واردکنندگان ریل که قطعاً کمترین توجه را به منافع ملی دارند، مهیا نکنیم و با همدلی و همکاری شاهد پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی باشیم.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۳۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بنزین از متانول برای کمک به رفع ناترازی بنزین

وزیر نفت از برنامه جدید وزارت نفت برای تولید بنزین از متانول به‌منظور کمک به رفع ناترازی بنزین خبر داد و گفت: بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود که دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، جواد اوجی، وزیر نفت در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه 16 میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند، در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

وی افزود: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد؛ امروز برای توسعه نزدیک به 16 مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وزیر نفت تصریح کرد: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی 6 میلیارد و 400 میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از 127 میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وی ادامه داد: پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتی که بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده و بقیه‌ نیز با جدیت درحال پیگیری است.

اوجی از امضای تفاهم نامه با شرکت‌های تولید متانول برای تولید بنزین خبر داد و گفت: در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده و تفاهم‌نامه‌ای با شرکت‌های تولید متانول امضا شده تا با تولید بنزین از متانول، به رفع ناترازی بنزین کمک کند.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود و امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت با بیان اینکه "با توجه به افت قیمتی که طی چند سال گذشته در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم"، گفت: این موضوع پیشتر به صورت موفق در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

وی افزود: بهره‌برداری از 79 پروژه نیمه‌تمام به ارزش 16 میلیارد دلار در دستور کار قرار دارد و 50 پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش 25 میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم؛ از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه 300 تا 400 هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود، همچنین روزانه 35 میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از 50 هزار بشکه در روز نیز به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • رشد ۶۰ درصدی تولید نفت در کشور
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید بنزین از متانول برای کمک به رفع ناترازی بنزین
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد