Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ابوالقاسم طالبی کارگردان نام آشنای سینما و تلویزیون و خالق آثاری همچون؛ «دست های خالی»، «قلاده های طلا» و سریال محبوب «به کجا چنین شتابان» یادداشتی  را به مناسبت سالگرد درگذشت زنده یاد خسرو شکیبایی منتشر کرد:

به یاد خسرو شکیبایی ...

دین ما دستور داده آدم‌ها وقتی می‌میرند از آن‌ها به نیکی یاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما مرده پرست نیستیم، اما به مرده هایمان احترام می‌گذاریم؛ البته عده‌ای نمی‌میرند چرا که «هرگز نمیرد آن که دلش زنده شد به عشق...» و آن‌ها همان عاشقان هنرمندی هستند که ایمان به منبع ازلی عشق داشته اند، لذا از شراب شادی بخش نوشانیده شدند؛ پس هم زنده اند و هم زنده می‌کنند دل‌ها را به عشق؛ و خسرو شکیبایی را این گونه یافتیم.

با تمام وجود افتخار می‌کرد که در نوجوانی در هیئت مذهبی، خدمتگزار روضة امام حسین (ع) بوده و چای می‌برده و استکان می‌شسته. با تمام وجود اعلام عذر تقصیر می‌کرد که‌ای کاش معروف نبودم و باز هم می‌توانستم به مجلس روضه خوانی حسین بروم بدون اینکه محیط روضه را به هم بزنم.‌

نمی‌دانم قبل از اینکه با من دوست شود چگونه بوده ولی از آن زمان که با او دوست شدم تا لحظة مرگش، همواره مردی اهل معرفت بود و فیلم «اتوبوس شب» آقای پوراحمد را که در جشنواره امسال دیدم احساس کردم خسرو (شکیبایی) حالتی معنوی را درون خود به صورت شعله‌ای روشن نگه داشته و این شعله همواره فروزان‌تر می‌شود.

بعد از «دست‌های خالی» با او قرار گذاشتیم. به محض آنکه درخواست حضورش را کردم آمد و خلاصه قصه را شنید و گفت: هستم؛ سناریو را خواند و قرارداد بست، اما گویی به جای قرارداد، بار سفر بست؛ از پیش ما رفت به محضر حسین ابن علی ابن ابوطالب (ع) تا اعلام کند که خادم هیئت عزاداری او بوده و با هنرش در جهت نشر معارف تلاش کرد. در فیلم‌های دفاع مقدس و فیلم‌های دینی نقش اصلی و بار جدی بر دوش کشید تا توشه آخرتش باشد.

او زنده است با آثار خویش و برای همه آن‌ها که علاقمند راه هنرند؛ چراغی است از معرفت، تجربه، دوستی و عشق. فردا که آتش داغ او در دل‌ها فرو نشست عده‌ای که تکریم شهید آوینی را مورد انتقاد قرار می‌دادند، می‌دانم که شروع می‌کنند در رابطه با خسرو هم افاضات بفرمایند که بله! خسرو انسان بود؛ فلان عیب و بهمان ضعف را داشت!

لذا قبل از آن‌ها می‌نویسم: خسرو با همه عیب‌هایی که داشت و خودش هم قبول داشت و ما هم یا بیشتر از او یا در حد او چنان عیب‌هایی را داریم؛ انسان بزرگواری بود. به مردم علاقه داشت؛ به انقلاب اسلامی و مردم بی احترامی نمی‌کرد؛ حضرت امام (ره) را مورد تکریم قرار می‌داد؛ برای دفاع مقدس و کسانی که این دفاع را برعهده داشتند احترام قائل بود؛ از سینمای مبتذل بیزار بود و اوج گیری بازی خود را مدیون انقلاب اسلامی می‌دانست. نه معصوم بود و نه ما می‌گوییم معصوم بود؛ نه بی عیب بود، نه ما چنین ادعایی داریم، اما نامرد و نمک نشناس نبود! از پُز دادن بیزار بود و متواضع و دنباله رو هیچ جناح و گروه سیاسی نبود.

در یک کلام خسرو انسان هنرمند و ستاره درخشان بازیگری سینما و تئاتر و تلویزیون بعد از انقلاب اسلامی بود. روحش شاد و متنعم از لطف ائمة اطهار، ان شاءالله.

ابوالقاسم طالبی

انتهای پیام /

یادداشت طالبی به بهانه در گذشت خسرو شکیبایی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سینمای ایران خسرو شکیبایی فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۴۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، آیت الله محمدی لائینی دراین نشست افزود: لایه اول فرهنگ همان باور است، روزانه باید باور‌ها و ایمان خودمان را قوی کنیم؛ ضعف معرفت و باور دینی اولین مسئله در حوزه فرهنگ عمومی است.

وی گفت:امیدواریم که جلسه شورای فرهنگ عمومی به خروجی مطلوب ولو سی‌درصدی برسد، قلیلی که در حال تقلیل نباشد و در حال تکثیر باشد خوب است، مثلا همین مسئله‌های زاد و ولد و ازدواج.که نیازمند توجه بیشتر است.

آیت الله لائینی تصریح کرد: تولید انسان در کنار صنعت و کشاورزی مهم‌تر و  پاشنه‌آشیل‌های جدی امزوز کشور است، یکی از مشکلات دستگا‌ه‌های اجرایی ما این است که مسئولینش این را باور ندارند مثلا در بحث رعایت پوشش، آنها را هم باید به این اصول فرهنگی با برگزاری کلاس و دوره باورمندتر کرد.

وی تاکید کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، تعاونی‌ها، دانش‌بنیان، صنایع خانگی، کشاورزی و ... حوزه‌های مشارکت مردم است، سال گذشته سال مانع‌زدایی بود قطعا اول موانع یا گره‌های سر راه حرکت ماشین اقتصاد و تولید را مشخص کردید، برداشتن آن موانع خودش اولین عامل برای جهش تولید است.

دیگر خبرها

  • ورزشی‌های ششم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • تقویت معرفت و باور دینی کلید حل مشکلات فرهنگی
  • اجرای نمایش تشریفات ساده در تماشاخانه ماه در اصفهان
  • اجرای نمایش تشریفات ساده در تماشاخانه ماه در عمارت سعدی اصفهان
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی در دانشگاه اراک
  • ورزشی‌های پنجم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • طرح مسطورا موجب دشمن شناسی و تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین می‌شود
  • تمدید مهلت شرکت در جشنواره «خیمه‌شب‌بازی»
  • ورزشی‌های چهارم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • سه ویژگی نخست تواصی در مسیر «اخوت»