Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در هفته جاری، گروه پارس خودرو، زامیاد، گروه بهمن، سایپا، ایران خودرو و ایران خودرو دیزل از ابتدا تا انتهای هفته با نوسان نسبتا منفی معامله شدند و گروه سایپا دیزل متوقف بود. به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، معامله ۷ گروه خودرویی در بازار سرمایه حاکی از نوسان نسبتا منفی ۶ گروه‌ها و توقف گروه سایپا دیزل در معاملات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



*سایپا (خساپا)

سهام گروه سایپا در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۳ هزار و ۱۱۹ سهم در ابتدای هفته به ۱۰ هزار و ۴۲۸ سهم صعود کرد و حجم از ۹۲ میلیون و ۹۵۸ سهم با رشد به ۲۷۶ میلیون و ۶۳۹ سهم رسید.

در ابتدای هفته این سهم با رشد ۴.۱۹ درصدی روبرو شد که این روند در پایان هفته ادامه و به روند صعودی ۲.۸۳ درصدی رسید.  

*ایران خودرو (خودرو)

سهام گروه ایران خودرو در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۷۵۹ سهم در ابتدای هفته به ۷۴۵ سهم کاهش یافت و حجم از ۷ میلیون و ۴۵۳ سهم با کاهش به ۵ میلیون و ۹۶۳ سهم رسید.

در ابتدای هفته این سهم با روند صعودی ۲.۱۵ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته متوقف و به کاهش ۰.۰۴ درصدی رسید.  

*زامیاد (خزامیا)

سهام گروه زامیاد در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و یک هزار و ۲۵۹ سهم در ابتدای هفته به یک هزار و ۴۱۹ سهم افزایش یافت و حجم از ۲۸ میلیون و ۴۶ سهم با کاهش به ۲۴ میلیون و ۵۵۵ سهم رسید.

در ابتدای هفته این سهم با روند رشد ۱.۲۵ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته ادامه و به کاهش ۳.۴۲ درصدی رسید.  

*سایپا دیزل (خکاوه)

سهام گروه سایپا دیزل در هفته جاری مورد معامله قرار نگرفت.  

*پارس خودرو (خپارس)

سهام گروه پارس خودرو در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت یک هزار و ۶۴۰ سهم در ابتدای هفته یک هزار و ۷۳۷ سهم افزایش یافت و حجم از ۲۶ میلیون و ۹۳۴ سهم با رشد به ۳۶ میلیون و ۱۰۹ سهم رسید.

در ابتدای هفته این سهم با روند منفی ۳.۲۲ درصدی روبرو شد که این روند در پایان هفته به کاهش ۰.۱۴ درصدی رسید.  

*گروه بهمن (خبهمن)

سهام گروه بهمن در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۵۱۵ سهم در ابتدای هفته به ۷۸۰ سهم در پایان هفته افزایش یافت و حجم از ۷ میلیون و ۲۱۳ با رشد به ۱۵ میلیون و ۸۱۱ سهم رسید.

در ابتدای هفته این سهم با روند نزولی ۱.۰۵ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته متوقف و به رشد ۱.۳۱ درصدی رسید.  
*ایران خودرو دیزل (خاور)

سهام گروه ایران خودرو دیزل در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از ۶۸۷ سهم در ابتدای هفته به ۷۸۳ سهم افزایش یافت و حجم از ۱۰ میلیون و ۹۳۶ با رشد به ۱۴ میلیون و ۱۵۸ رسید.

در ابتدای هفته این سهم با روند صعودی ۲.۵۲ درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته ادامه و به رشد ۰.۷۸ درصدی رسید.
در این رابطه همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه در گفت وگو با خبرگزاری میزان بیان کرد: با توجه به روند منفی شاخص در هفته گذشته، سهام گروه خودرویی نیز با نوسان معامله شد و این در حالی است که شاهد صف های خرید عظیم برای قطعه سازان در هفته پایانی تیر ماه بوده ایم.

وی در ادامه افزود: به علاوه رسیدن به پایان تیر ماه و فصل مجامع نیز یکی دیگر از علت های نوسان ارزش سهام گروه خوردویی ها محسوب می شود زیرا هنوز نتیجه نهایی صورت های مالی این گروه مشخص نیست.

این کارشناس بازار سرمایه خاطر نشان کرد: در این میان نیز ابهامات در قراردادهای خارجی نیز خرید و فروش سهام در این گروه ها را در بازار سرمایه با نوسان قیمتی روبرو کرده است.

گزارش میزان حاکی از معامله گروه‌های سایپا، پارس خودرو، زامیاد، گروه بهمن، ایران خودرو و ایران خودرو دیزل با توجه به نوسان منفی شاخص بورس تا انتهای هفته با نوسان نسبتا منفی معامله شدند و گروه سایپا دیزل در هفته جاری متوقف بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بازار سرمایه گروه خودرویی ارزش سهام سایپا ایران خودرو پارس خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۵۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام

طرح الزام به تنظیم سند رسمی کشور که امام خامنه‌ای از آن به‌عنوان "مصلحت قطعی" یاد کرده‌اند، همچنان در انتظار تصمیم اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در دیدار سال قبل با رئیس و مسئولان قوه قضاییه معاملات غیررسمی اموال غیرمنقول را "منشأ بزرگ فساد" خواندند و در حکمی بسیار مهم تأکید کردند: "خیلی از فسادها در مورد اموال غیرمنقول از همین معاملات غیررسمی و معاملات عادی به وجود می‌آید؛ باید جلوی این گرفته شود و واقعاً این‌جوری است که اگر حالا به‌فرض از دیدگاه شورای محترم نگهبان یک اشکالی هم این قانون مجلس داشته باشد، مصلحت قطعی نظام و کشور در این است که این قانون باید دنبال بشود یعنی این شیوه‌ای که الآن رایج است که دو خط بنویسند، منتقل کنند و مانند به اینها، منشأ فسادهای بزرگ است."

زمانی که این بیانات مطرح شد، طرح الزام به تنظیم سند رسمی به دلیل رفع نشدن اختلاف دیدگاه بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان قانون اساسی، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده بود و همچنان این "مصلحت قطعی" در انتظار تصمیم اعضای مجمع است.

الزام به تنظیم سند رسمی یک "جراحی حقوقی ـ اقتصادی ـ اجتماعی"مخالفان اعتبارزدایی از اسناد عادی از افشای اموالشان می‌ترسند

بررسی متن ابتدایی طرح پس از توصیه مقام معظم رهبری با سرعت بیشتری در کمیسیون حقوقی ـ قضایی مجمع تشخیص مصلحت مورد رسیدگی قرار گرفت؛ هرچند اختلافات فقهی مانع از سرعت گرفتن بیش از پیش رسیدگی‌ها شد تا اینکه در طرح پس از چکش‌کاری در کمیسیون تخصصی که ریاست آن را رئیس قوه قضاییه به عهده دارد، به صحن مجمع آمد.

تصویب بسیاری از مواد این طرح که مواد یک و 10 آن از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است، به سرعت خوبی پیش رفت تا اینکه نوبت به بررسی ماده 10 شد که درباره سامانه‌ای که سازمان ثبت متولی آن است بحث می‌‌کند و مربوط به طی ایام گذار در بحث اعتبارزدایی از اسناد عادی است.

قرار بود روز چهارشنبه گذشته (12 اردیبهشت) این ماده هم به تصویب اعضا برسد که به گفته یکی از اعضای کمیته نهایی‌سازی متن طرح الزام به تنظیم سند رسمی در معاملات مربوط به اموال غیرمنقول در مجمع تشخیص مصلحت نظام، متأسفانه این ماده و این طرح هنوز جمع‌بندی نشده و بررسی‌ها هنوز ادامه دارد.

تأخیر در تصویب این طرح مهم در حالی است که امام خامنه‌ای از آن به عنوان مصلحت قطعی نظام و کشور یاد کرده‌اند و طبق آمارهای رسمی اعلام شده از قوه قضاییه، با تصویب و اجرای این طرح حجم ورودی‌ پرونده‌های حقوقی و قضایی تا 50 درصد کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • یک کشته در پی برخورد خودرویی با حصار کاخ سفید
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • تحلیل روند بازار سهام در هفته‌ای که گذشت
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • مصلحت قطعی همچنان در انتظار تصمیم مجمع تشخیص مصلحت نظام
  • شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار / ریزش سنگین پژو پارس