Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود حسنی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: این اقدام در طرحی موسوم به آمایش شماره 13 اتباع خارجی از دوم تیرماه جاری همزمان با نقاط مختلف کشور آغاز شده و عمل به آن به منظور تداوم اقامت قانونی اتباع خارجی الزامیست.
وی بیان کرد: وزارت کشور سالانه مدارک اتنباع خارجی را تمدید می کند و به آنان کارت آمایش ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی ادامه داد: این آمایش با رویکرد به روز رسانی و کسب آخرین اطلاعات از پناهندگان خارجی و با هدف ساماندهی تغییرات وقایع حیاتی تولد، وفات، ازدواج و طلاق و صیانت از مصالح و منافع ملی انجام می شود.
وی اظهار داشت: تمدید اقامت قانونی اتباع خارجی برای صدور کارت شناسایی معتبر، ارائه تسهیلات اشتغال و خدمات آموزشی، درمانی، پزشکی و خدمات بانکی آنان ضروری است.
حسنی اضافه کرد: اتباع خارجی که به هر دلیلی موفق به شرکت در آمایش شماره 12 نشدند و کارت آمایش شماره 11 را دارند، نیز می توانند در این آمایش شرکت کنند.
وی گفت: 2 دفتر کفالت در اراک، 2 دفتر در ساوه و یک دفتر کفالت در دلیجان آماده پذیرش اتباع خارجی در این طرح هستند.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی توضیح داد: همزمان با آمایش 13 که ویژه اتباع افغانستان است، آمایش 11 نیز ویژه اتباع عراقی در استان مرکزی انجام می شود.
وی اظهار داشت: پیش از این تنها از اثر انگشت برای ثبت هویت اتباع خارجی استفاده می شد اما، در آمایش شماره 13 آثار عنبیه چشمان که از درصد خطای بسیار پایینی برخوردار است نیز به کارگیری شده است.
حسنی بیان کرد: تعرفه طرح آمایش شماره 13 در مقایسه با قبل افزایشی ندارد و پیش بینی می شود بیش از 22 هزار تبعه افغان در این طرح آمایشی شرکت کنند.
وی گفت: اتباع افغانستانی با کارت طرح آمایش شماره 13 می توانند سالانه یک بار و به مدت یک ماه بدون ابطال کارت اقامت خود به کشور افغانستان سفر کنند.
مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری مرکزی ادامه داد: در طرح آمایش شماره 13، حضور تمامی اعضای خانواده به منظور عکس عنبیه و اثرانگشت در دفاتر کفالت الزامی است.
حسنی توضیح داد: افرادی که کارت آمایش 13 را دریافت کنند می توانند از خدمات بهداشتی درمانی بهره مند شوند.
بر اساس آمایش شماره 12 حدود 21 هزار تبعه افغانستانی مجاز درقالب چهار هزار و 751 خانوار در نقاط مختلف استان مرکزی زندگی می کنند.
هفت هزار و 34 تبعه افغانی نیز با مدرک گذرنامه در استان مرکزی زندگی می کنند.
بیش از23 هزار تبعه افغانی غیر مجاز نیز در استان مرکزی زندگی می کنند.
برآورد می شود 166 تبعه عراقی نیز در نقاط مختلف استان مرکزی زندگی می کنند.
3017/6013/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 اثر انگشت استان مرکزی پناهندگان خانواده وزارت کشور جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۶۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید

به گزارش همشهری آنلاین،‌ احمد وحیدی درباره آخرین اقدامات انجام شده برای ساماندهی اتباع خارجی بیان کرد: اتباع غیرمجاز باید از ایران خارج شوند، اتباع جدید را نمی پذیریم و اتباعی که مجاز هستند و در کشور می مانند براساس نیازمندی های اعلام شده دستگاه ها به نیروی کار، خواهد بود و براین ساس ساماندهی خواهند شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر اطلس شغلی توسط وزارت کار تهیه شده و استان های مختلف براساس نیازشان ارزیابی می کنند که در هر استان چقدر به نیروهای کار اتباع خارجی نیاز دارند؛ طبیعتاً در سطحی که مورد نیاز هست، در کشور خواهند ماند و مابقی باید به کشورهای خودشان بازگردند.

وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که در طول یک سال گذشته چه تعداد اتباع به کشورشان بازگردانده شده اند، گفت: بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به کشورهای خود برگشتند، اما یک اشکالی داریم و اینکه برخی از این افراد از طریق مرزها دوباره وارد ایران می شوند لذا دستگاه ها مجبور می شوند که دوباره آنها را به کشورهای خود برگردانند. موارد متعددی داریم که از ایران خارج شدند و پس از مدتی مجدد وارد کشورمان شدند.

وحیدی تأکید کرد: قوانین ما کفایت لازم برای برخورد با کسانی که غیر مجاز و برای بارها به کشور می آیند را ندارد که باید از طریق مجلس شورای اسلامی قوانین مربوط به برخورد با کسانی که برای چندمین بار وارد کشور می شوند، اصلاح شود تا از طریق قانون بتوانیم مانع ورود آنها به کشور شویم.

کد خبر 849465 منبع: شفقنا برچسب‌ها احمد وحیدی خبر ویژه اتباع خارجی

دیگر خبرها

  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • خبر مهم برای مستاجران افغانستانی
  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • سازمان ملی مهاجرت اعلام کرد؛ تمدید زمان ارسال کد استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • ثبت کد ارسالی برای استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • اورونوف باید شماره ۷۰ را تحویل بدهد
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • اورونوف باید شماره 70 را تحویل بدهد