Web Analytics Made Easy - Statcounter

در برخی مدارس تبریز عنوان کمک به مدرسه اجباری است و شهروندان بایستی برای ثبت‌نام فرزندان‌شان مبالغی را پرداخت کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، پیام‌های ارسالی مخاطبان به تحریریه‌ی این پایگاه خبری حکایت از آن دارد رویه‌ی اخذ هزینه‌ اجباری هنگام ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس تبریز همچنان ادامه دارد و گویا قرار نیست رویکرد غیرقانونی برخی مدارس پایان یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارشات واصله و مشاهدات خبرنگار آناج در مناطق کم برخوردار تبریز از اولیاء دانش‌آموزان جهت ثبت‌نام مبلغی بین 80 تا 150 هزار تومان تحت عنوان کمک به مدرسه دریافت شده و در سایر نقاط شهر این مبلغ تا 300 هزار تومان هم می‌رسد.

مدارس در مواجهه با انتقادات شهروندان دریافت هزینه اجباری را کمک به مدرسه تلقی و در صورت استنکاف اولیاء از پرداخت مبلغ فوق، از ثبت‌نام خودداری و آنان را به مدرسه‌ای دیگر ارجاع می‌دهند.

یکی از اولیاء دانش‌آموزان در این خصوص می‌نویسد: «فرزندم را جهت ثبت‌نام به یکی از مدارس ابتدایی در منطقه حیدرآباد تبریز بردم و بعد از کلی کلنجار در نهایت از بنده 150 هزار تومان برای ثبت‌نام گرفتند اما در آنجا اولیایی بودند که می‌گفتند 100 هزار تومان پرداخت کرده و تخفیف گرفته‌اند».

شهروندی دیگر با ارسال پیامی به تحریریه خبر آناج می‌گوید: «همسایه‌مان برای ثبت‌نام دختر خود در مدرسه دولتی پول نداشت و هزینه‌ی آن را ما تامین کردیم؛ چرا باید مدارس دولتی از خانواده‌ها پول بخواهند تا آنان مجبور به توسل به دیگران شوند؟»

آنچه مسلم است برخلاف ادعای مسئولان و علی‌رغم افزایش اعتبارات همچنان در مدارس دولتی در طول سال از دانش‌آموزان هزینه‌های اجباری دریافت می‌شود و تکذیبه‌ی متولیان امر نیز برای رد موضوع نتوانسته دیده‌های شهروندان و آنانکه پول پرداخت کرده‌اند را رد نماید.

گفتنی است؛ تلاش‌های خبرنگار آناج جهت برقراری ارتباط با مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی کارساز نبود و جعفر پاشایی تاکنون حاضر به پاسخگویی نشده است.

انتهای پیام/

   

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است

به گزارش قدس خراسان، محسن داوری در سه شنبه‌های افتتاح در دبستان دو کلاسه مشارکتی روستای شاهین قلعه در بخش مرکزی مشهد اظهار کرد: به دانش آموزان و آینده سازان جامعه تبریک می‌گویم که امروز در روستای شاهین قلعه در مدرسه‌ای که به همت بزرگ مردانی در فضای خوب و مناسب ساخته شده برای تحصیل آمده‌اند چون تلاش‌های ارزشمند برای ساخت این آموزشگاه انجام شده است و در ساخت مدارس به خصوص در مناطق کم برخوردار، خیرین به شکل گسترده پای کار آمده‌اند.

فرماندار مشهد افزود: ممکن است در برخی موارد میزان کمک خیرین برای ساخت یک مدرسه کم باشد اما این مساله دارای اهمیت نیست چرا که مهم خیر و برکت کمک‌های خیرین و حمایت‌های مردمی روستا از مدرسه است.

وی خاطرنشان کرد: احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است چرا که سرعت اجرای طرح در این گونه موارد بیشتر است و از طرفی مردم به واسطه اینکه مدرسه وقف و خیرساز است در مراقبت، حمایت و نگه داری از آن توجه بیشتری دارند.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان اظهار کرد: مدرسه سازی در تبادکان، پرجمعیت ترین منطقه آموزشی منطقه آموزش و پرورش کشور و ۱۶۰ هزار دانش آموز تا برطرف شدن مشکل کمبود فضاهای آموزشی همچنان ادامه دارد.

محمدحسین عبدالهی افزود: از اواسط سال ۱۴۰۱ تاکنون ۲۱۸ کلاس درس با مجموع ۲۵۷ میلیارد تومان در تبادکان افتتاح و به بهره برداری رسیده است و این مهم جز با فضل الهی و همت خیرین و همکاری اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس، مجمع خیرین مدرسه ساز خراسان رضوی و اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی میسر نمی‌شد.

معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان ضمن تجلیل از کمک خیرین نیکوکار مدرسه ساز خاطرنشان کرد: یک استخر، سالن ورزشی و چند زمین چمن در آستانه افتتاح قرار دارند که به زودی این طرح‌های ورزشی نیز در تبادکان به بهره‌برداری می‌رسند.

وی اظهار کرد: اهمیت حضور و مشارکت خیرین آن قدر زیاد است که بیشتر مدرسه سازی‌هایی که در تبادکان انجام می‌شود با همت و تلاش خیرین صورت می‌گیرد و خیرین با مدرسه‌ای که می‌سازند در واقع برای خود و خانواده خود روضه رضوان می‌سازند.

دیگر خبرها

  • کمبود معلم، نتیجه ناترازی در سالهای گذشته است
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟