Web Analytics Made Easy - Statcounter

حدود ۲۰ درصد از مرگ های ناشی از سرطان به دلیل سندروم کاکسیا است؛ این سندروم در بیماران سرطانی عمدتا با از بین رفتن سریع چربی و عضلات اسکلتی بدن مشخص می شود.

به گفته محققان، این یافته ها مهم هستند چراکه درحال حاضر هیچ درمان اثبات شده ای برای این حالت از تحلیل ماهیچه های عضلانی وجود ندارد و بدون هیچ گونه اقدامی هم بیماران عملکرد عضلانی شان را از دست داده و ضعیف و فرسوده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ملیندا شفیلد مور»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تکزاس، در این باره می گوید: «در حال حاضر می دانیم که تستوسترون موجب تشکیل عضلات اسکلتی در افراد سالم می شود، از اینرو سعی داریم از آن در جمعیتی که در معرض ریسک بالا از دست دادن عضلات شان هستند استفاده نماییم بدین تریتب این گروه از بیماران می توانند استقامت و وضعیت عملکردشان را حفظ کرده و درمان های استاندارد سرطان شان را دریافت کنند.»

در این مطالعه، بیماران مبتلا به سرطان که تحت درمان با شیمی درمانی و یا پرتودرمانی بودند به مدت ۷ هفته تحت درمان با تستوسترون یا دارونما هم قرار گرفتند.

بیمارانی که تستوسترون دریافت کرده بودند کل حجم بدن شان حفظ شده بود و حجم چربی بدن شان هم تا ۳.۲ درصد افزایش یافته بود.

حفظ حجم بدن موجب بی شود بیمار بتواند با حس بهتری از رختخواب بلند شود و برخی فعالیت های روزمره اش نظیر آشپزی، تمیزکاری و حمام کردن را انجام دهد.

منبع:مهر

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار پزشکی تازه های پزشکی داروی ضدسرطان درمان سرطان روش جدید درمان سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۸۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان فاطمه اسفندیاری گفت: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

او گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

او در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیونی به بانک معرفی می‌کنند..

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

او گفت:خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

فاطمه اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

دیگر خبرها

  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس