Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امیر پروش ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با وارد دانستن این انتقاد به سیستم نخبه پروری کشور، تصریح کرد: نقش مهارت آموزی در این میان فراموش شده است.

مشاور کارآفرینی استاندار فارس با بیان اینکه در اینها طرح شتاب دهنده سخت افزاری و تکنولوژی وجود ندارد، اعلام کرد: ما نیاز به شتاب دادن سخت افزاری و فناوری داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که در پاسخ به اینکه آیا اختراع خود را در تولید آب از هوا، عنوان کرد: پیشنهاد تولید آب از هوا در قالب طرحی در شورای آب استان مطرح اما نیاز به زیرساخت داریم.

پروش که اولین ثبت جهانی اختراع خود را در سال ۲۰۱۴ انجام داده افزود: ما نیاز به هم آفرینی به جای کارآفرینی و احتیاج به قهرمان آفرینی تیمی داریم.

سفیر کارآفرینی دانشگاه فنی حرفه ای استان فارس در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه ها و موسسات باید نیرو برای کار آفرینی تربیت کنند، تصریح کرد: با کنایه از تربیت آموزی آموزش و پرورش  در دهه های چهل، پنجاه و شصت نام می برم و از اینکه نسل دهه هفتاد مورد غفلت قرار گرفته است.

وی که از معدود مخترعان و نخبگانی است که موفق به فروش جهانی اختراع های خود شده هدف از نشست با خبرنگاران را واداشتن به تحمل دانست و گفت: کشوری دارای اقتصاد پویا و در مسیر پیشرفت است که بیشترین سرمایه گذاری  در حوزه آموزش دارد؛ در حالیکه کشورهای توسعه یافته شعارشان اقتصاد مهارتی پویاست و صنعت و آموزش عالی باید در هم تنیده شوند، رسالت تربیت نیروی انسانی در کشور ما به خطر افتاده و جامعه از متوقع خوش تیپ مدرک به دست پر شده است.

سفیر کارآفرینی و فنی و حرفه ای که ۵ اختراع ثبت جهانی دارد، گفت: یکی از اختراع های من باتری ماشین به روش آب بت تغییر سیستم است و دیگر موردی که اختراع کردم تبدیل آب از هوا، گرم کردن آب بدون انرژی الکترونیکی و... است.

پروش به بخشی از زندگی شخصی خود هم اشاره کرد و گفت: نقطه عطف زندگی من پس از کارگری در دارالرحمه شیراز ورود به دانشگاه بود.

او که فوق لیسانس از دانشگاه تهران دارد و در مقطع پس از دانش آموختگی پس از مهارت آموزی اولین ثبت اختراع خود را جهانی کرده با انتقاد از اینکه در ایران ثبت اختراع جهانی وجود ندارد، تصریح کرد: دراین زمینه رفرنس علمی نیاز است که ثبت نمی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر پروش، جوان اهل محل دباغی(شاه داعی الله) شیراز که پیش از مهارت آموزی در گورستان کارگری می کرده در پایان گفت: جایی زندگی می کردم که یکی از کارها تزریق به معتادها بود و گوشه ای دیگر منقل خانه یا قمارخانه بود.

کد خبر 4351445

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری فارس شیراز کارآفرینی بوشهر خبرگزاری مهر کرمانشاه گرگان شهرکرد مشهد دهه کرامت شیراز مجلس شورای اسلامی یاسوج بیرجند سانحه تصادف خرم آباد حجاب و عفاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۹۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه مقاوم‌سازی اماکن روستایی، مؤثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرهاست، گفت: سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری، ۱۱هزار و ۵۰۰ فقره است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، رضا خواجه‌ای، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سهمیه استان زنجان در زمینه تسهیلات مسکن روستایی در سال‌جاری ۱۱۵۰۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۴,۰۲۵ میلیارد تومان اعتبار است.

وی افزود: در حال حاضر میزان مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در سابقه بنیاد مسکن کم‌نظیر است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه، متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

خواجه‌ای از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت‌وساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم‌سازی اماکن روستایی تصریح کرد: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کنند و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تاکید کرد: سعی ما بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کنیم و بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

کد خبر 751045

دیگر خبرها

  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • سالنامه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی منتشر شد