Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه حق زن، حق نقش آفرینی در اجتماع و رساندن جامعه به بالندگی است، گفت: زنان فرهیخته باید پیشگام در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی باشند و بدون نقش‌آفرینی زنان تحولات فرهنگی و اجتماعی رقم نخواهد خورد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد و به نقل از آستان نیوز، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در آیین اختتامیه سومین دوره جایزه جهانی گوهرشاد که در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، تأکید کرد: هویت زن از ناحیه مستکبران مورد ترور قرار گرفته، حق زن حق نقش آفرینی در اجتماع و رساندن جامعه به بالندگی است، اما به نام آزادی از زنان سلب آزادی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: زنان فرهیخته باید پیشگام در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی باشند و بدون نقش‌آفرینی زنان تحولات فرهنگی و اجتماعی رقم نخواهد خورد.

وی ضمن بیان ارزش و جایگاه نیکوکاری و نیکی در عالم، خاطرنشان کرد: بسیاری در عالم مدعی نیکی هستند، اما شاخصی که ما برای نیکی داریم نشأت گرفته از اندیشه و انگیزه نیکو است.

تولیت آستان قدس رضوی معرفی چهره‌هایی چون بانو گوهرشاد را سبب نهادینه شدن فرهنگ بخشش و کرامت دانست و گفت: دبیرخانه جایزه جهانی گوهرشاد باید در جهت جذب دختران و آینده‌سازان کشور فعال باشد و بانوان فرهیخته و نیکوکار را به عنوان الگو به جامعه معرفی کند.

وی با اشاره به اینکه برخی در عالم با انگیزه منفعت، تحکیم موقعیت یا جلب توجه دیگران نیکی می‌کنند، افزود: هر بخششی کرامت نیست، اولین شاخص کرامت در خداخواهی و توجه به خالق هستی است؛ همچنین بزرگان دنیا در زمینه‌های علمی و هنری بسیار زیاد هستند، اما بزرگوار کم است.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی، نقش آفرینی زنان در جامعه روزبه‌روز رونق یافته است، خاطرنشان کرد: جایزه جهانی گوهرشاد به عنوان حرکتی نمادین با نام یک بانوی فرهیخته که در کنار مضجع شریف و مطهر حضرت رضا(ع) می‌درخشد، برای درخشش هرچه بیشتر نیکوکاری در بین بانوان پیش‌بینی خورده و سال به سال عمیق‌تر و گسترده‌تر می‌شود.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت دولت مجلس جشن های دهه کرامت مساجد شیراز ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ترامپ امام رضا ع حج جایزه جهانی گوهرشاد حجت الاسلام رئیسی نقش زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۹۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: هشت هزار و 767 بقعه داریم که 33 بقعه متعلق به پیامبران است و 39 پیامبر در آنها دفن است.

نوروزپور با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار امامزاده در کشور هستند و بقیه بقاع متبرکه افراد شاخص و علما هستند‌‌، گفت: امامزادگان در دین باوری مردم نقش برجسته‌ای داشتند؛ با تبلیغ دین اسلام مردم آموزه‌های دینی را از آنها یاد گرفتند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تصریح کرد: امامان معصوم علیهم السلام و فرزندان آنها در زمان حیات مبلغان شریعت، مروجان دین و مفسران قرآن بودند؛ اکنون نیز که در قید حیات نیستند، همین سنت به شکل دیگری در بقاع متبرکه آنها انجام می‌شود.

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

او ادامه داد: در زمان کرونا بیش از دو میلیون و 500 هزار بسته معیشتی توسط اوقاف در میان خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود.

نوروزپور افزود: یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه احیا و آبادانی بقاع متبرکه و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موقوفات است.

او با بیان اینکه اکنون هدف وقف کاهش مشکلات و مسائل جامعه است، گفت: تا سال‌های گذشته سنت اوقاف بر اجاره‌داری بود اما اکنون باید نیازهای جامعه را از طریق وقف برطرف و به جامعه خدمت کنیم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند تنها به اهدای بسته معیشتی اکتفا نکنید» گفت: حضور اوقاف در حوزه اقتصاد موجب ایجاد اشتغال، رونق تولید و خدمت به مردم و کشور شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دعوت سپاه از مردم برای نقش‌آفرینی در کنگره شهدای استان مرکزی
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • آیت‌الله جنتی: معلمان، مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • آیت‌الله جنتی: معلمان مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند/ ضرورت الگوگیری از نظام آموزشی امام صادق(ع)
  • آیت‌الله جنتی: «معلمان» مجاهدان عرصه علم و فرهنگ هستند
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • به اسم آزادی به کام برهنگی!