Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان یزد در گفتگو با  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛گفت: با توجه به اینکه شهرستان اردکان مرز شمالی استان و ورودی به استان محسوب می‌شود بحث ساماندهی واحد‌های پرورش طیور و پیش گیری از بیماری‌های انفولانزای حاد پرندگان در حال انجام است.

محمدرضامتوسل الحسینی افزود: پرورش طیور صنعتی دارای پتانسیل بالایی است و این حساسیت وجود دارد که واحد‌های پرورش به نوعی مدیریت بهداشتی شوند تا این مشکل را نداشته باشیم و بتوانیم بیماری‌ها را کنترل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شیوع  بیماری انفولانزای حاد پرندگان طی ایام و سال‌های گذشته  در استان  بیان داشت: خوشبختانه در شهرستان اردکان مورد مثبتی از این بیماری را نداشتیم و نشان دهنده‌ی رعایت موارد بهداشتی از سوی واحد‌های پرورش طیور است.

متوسل الحسینی ادامه داد:  واحد‌های پرورش طیور در استان تحت کنترل است و بیماری خاصی اتفاق نیفتد از جمله بیماری آنفولانزاری فوق حاد طیور و برنامه‌ای در استان ترحیم شده است که باید  واحد‌های پرورش طیور سامان دهی شوند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی اظهار داشت: واحد‌های غیر مجازی که در این حوزه فعالیت می‌کنند از گردونه بهداشتی خارج هستند اکثرآنها شرایط حداقل بهداشتی را ندارند باید به نوعی بهسازی شوند و شرایط بهداشتی آن‌ها استاندارد شود و یا اینکه از گردونه‌ی تولید عملا با توجه به مخاطره‌ای که برای واحد‌های رسمی و استاندارد ما دارند از چرخه‌ی پرورش خارج شوند.

متوسل الحسینی تصریح کرد: واحد‌هایی که موجود است باید شرایط آموزشی که برای ان‌ها اعمال شود و با قول مساعدی که و در واقع از مرکز استان گرفته شده در ارتباط با هدایت تسهیلات این بخش به امر بهسازی و بهداشتی واحد‌های پرورش می‌توانیم این واحد‌ها را تشویق کنیم.

انتهای پیام/ی

واحد‌های پرورش طیور باید مدیریت بهداشتی شوند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: این طرح در دانشگاه و با هدف آموزشی و تحقیقاتی راه اندازی شده است.

سعید خلجی افزود: سالن تحقیقاتی پرورش طیور گروه علوم دامی دانشگاه ملایر مجهز به قفس‌های باطری شکل به ظرفیت هزار قطعه جوجه گوشتی، ۴۵۰ قطعه مرغ تخمگذار و ۲۴۰ قطعه مرغ مادر در هر دوره پرورش است.

او تصریح کرد: قابلیت اجرای طرح‌های مختلف آزمایشی این سالن در طیور گوشتی، تخمگذار و مادر، کبک و بلدرچین است و مجهز به قفس‌های باطری سه طبقه دارای آبخوری نیپل و دانخوری تراف با قابلیت تنظیم ارتفاع، منبع آب جهت اندازه‌گیری مصرف آب و سینی‌های جمع‌آوری فضولات گالوانیزه است.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: از قابلیت‌های این سالن امکان انجام انواع آزمایش‌های مربوط به تعیین نیاز مواد مغذی مورد نیاز طیور همچون پروتئین، اسید‌های آمینه، مواد معدنی و ویتامین‌ها و نیز انجام آزمایش‌های مربوط به اندازه‌گیری قابلیت هضم مواد خوراکی و ابقاء مواد مغذی است.
سعید خلجی افزود: سیستم نور سالن از طریق لامپ‌های LED تعبیه شده در ارتفاع مختلف بوده، به نحوی که نور بطور یکنواخت در بین طبقه‌های مختلف قفس‌ها روشنایی ایجاد کند.

او تصریح کرد: سیستم تهویه سالن شامل ۲ عدد فن ۹۰ جهت تخلیه هوا و یک عدد فن ۳۰ برای گردش هوای بین طبقات قفس است و بسته به سن جوجه‌ها توسط تایمر تعبیه شده روشن و خاموش می‌شود.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملایر گفت: از مزایای این سالن امکان انجام طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز صنعت طیور با دقت و صحت بالا است و نتایج و داده‌های بدست آمده از آزمایش‌های صورت گرفته بر روی طیور مختلف در این سالن می‌تواند در مزارع تجاری سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • کشف محموله پرندگان کمیاب و میمون از قاچاق در مرز بلوچستان
  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • حذف بیش از ۳ تن مرغ غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا