Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@05:23:29 GMT

کدام نظارت بر تیم‌های صنعتی ؛ آقای دادکان؟

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۵۰۱۹۲

ساعت24-هزینه زیادی برای نگارش و تشکیل اساسنامه و اتحادیه بدون جایگاه حقوقی رسمی برای تیم های صنعتی چه کمکی به کنترل پرداخت ها در این تیم ها کرده است؟

 بدون تردید لیگ هجدهم یکی از ولنگارترین لیگ های تاریخ فوتبال ایرانم است. افزای قیمت دلار ، شرایط بد اقتصادی کشور و چالش های دولتی در بخش های دیگر ، بزنگاهی تاریخی ایجاد کرده برای اینکه تیم های صنعتی به سبک و سیاق خود ، هر طور که دوست دارند عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان تشکیل اتحادیه ای توسط محمد دادکان در وزارت صنعت ، معدن و تجارت قرار بود ساماندهی کند بر روند بی رویه افزایش هزینه ها در تیم های صنعتی . او دوباره با همان ایده های دهه 80 خود پا به میدان گذاشت. کسی که مدام می گوید در این فوتبال هیچ بازیکنی بیشتر از 100 میلیون تومان نمی ارزد ، با پهلوان و دیگر اطرافیانش باز رفتند سراغ حدول سقف قراردادها!

تیم های صنعتی را دعوت کردند و فرمول هایی نشدنی نوشتند که حالا باید از آنها پرسید کدام بندهایش اجرایی شده است. حالا جدای از اینکه در جدول نگارش شده برای طبقه بندی مربیان ، بر اساس طبقه بندی جایگاه شغلی کارکانان دولت ، مدارک تحصیلی صاحب امتیاز شده بود و جدول طبقه بندی مشاغل و میزان حقوق برایش در نظر گرفته شده بود و آن وقت مدرک کارشناسی یک سری عدد داشت و در ردیف بعدی مدرک لیسانس ! برایش عدد و رقمی مستقل در نظر گرفته شده بود تا آقای دکتر و دوستان یک مدرک تحصیلی جدید به طبقه بندی های مربوط به مدارک تحصیلی در تیم های صنعتی ایجاد کنند ، نکته کلیدی این بود که یک تیم صنعتی لیگ برتری بر اساس جداول مربوط در بالاترین حد باید 900 میلیون تومان به یک سرمربی پرداخت می کرد. تازه اگر سرمربی در حد کارلوس کی روش یا برانکو افتخار بین المللی و تحصیلات آکادمیک داشت.

از همان ابتدا ، علی دایی یا امیر قلعه نویی و حتی امید نمازی که هیچ یک از این شاخص های عنوان شده در جداول را نداشتند آیا در این جدول دسته بندی شدند یا قانون دور خورد که مدیر سپاهان از قرارداد بالای دو میلیاردی قلعه نویی سخن گفت و قرارداد علی دایی با سایپا در همین حد است. مجید جلالی و امید نمازی هم بی تردید بالاتر از سقفی که باید در جدول می گرفتند ، گرفته اند. ماکسیموم دریافتی آنها بر اساس آن جدول به 600 میلیون تومان هم نباید می رسید اما خیلی بالاتر از این ها گرفته اند!

حالا بیایید این را در تمدید قراردادها و خرید بازیکنان این تیم ها لحاظ کنید. بی تردید باز با آماری مواجه می شوید که می بینید امسال استقلال و پرسپولیس در بحران مالی به سر بردند و جایی که محمد دادکان با شعار پاکسازی و شفاف سازی به سراغش رفته است ، باز بیشترین دورریز مالی را داشته است. خبرهایی درباره اردوهای میلیاردی تیم های صنعتی در کشورهای همسایه منتشر شده است. خرید دستگاه های جی پی اس آمریکایی با هزینه های میلیاردی و نمونه هایی از این دست که اصلا با ادعاهای دادکان همخوانی ندارد.

از یاد نبرید بخش عمده ای از سهام این شرکت های صنعتی در اختیار سهام عدالت است. یعنی این هزینه های بیش از اندازه نه از جیب دولت که مستقیما از جیب بازنشستگان می رود و باید دید آیا این قشر آسیب پذیر جامعه رضایت دارند که اینگونه از جیب شان پول هایی برداشته شده و دود شود و به هوا برود و بعد عده ای ژست بگیرند که دارند جلوی هدررفت بیت المال را می گیرند؟

کجای این رفتار جلوگیری از هدررفت بیت المال است و کدام گزارش مشخص از برخورد با این قنون شکنی ها در ورزش تیم های صنعتی منتشر شده است ؟

خبرانلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۰۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها

مجلس با تصویب جدول مربوط به منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها (تبصره ۸ قانون بودجه) لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور موافقت کرد.

به گزارش مشرق، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به جدول شماره ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور (بخش دوم- جداول) با عنوان «جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها (تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۳)» با ۱۵۶ رأی موافق، ۱۹ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۳ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

رحیم زارع در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در توضیح بخش درآمدی جدول ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: همان مبلغی که دولت در نظر گرفته بود کمیسیون تلفیق و صحن علنی آن را تائید کردند که ۳۱۵ همت برای یارانه نقدی و معیشتی در نظر گرفته شد، کار مهمی که مجلس انجام داد ۱۰ درصد به مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی اضافه کرد که در لایحه ۲۰ درصد بود و به ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳، ادامه داد: ۴۲ همت برای کمیته امداد، ۲۳ همت برای بهزیستی، ۱۴۳ همت برای یارانه نان و یارانه دارو و شیرخشک و ملزومات مصرفی برای وزارت بهداشت ۷۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد در نظر گرفته شد.

وی افزود: مواردی همچون هزینه سرمایه گذاری در شرکت ملی نفت و شرکت پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی و همچنین شرکت گاز را مصوب کردیم و مبالغی را که دولت برای بحث واردات بنزین و گازوئیل نیاز داشت را تامین کردیم که این موارد کلیات جدول ۱۴ است که آنچه دولت در لایحه گنجانده بود در کمیسیون تلفیق نیز به تصویب رسید.

عبدالعلی رحیمی مظفری در مخالفت با جدول ۱۴، گفت: قسمتی از این جدول از محل درآمدهای وزارت نفت می‌باشد که باید قسمتی از آن برگردد و در خود وزارت نفت هزینه شود. لازم است موارد پیگیری شود چرا که امکان دارد مشکلاتی را ایجاد کند.

وی اضافه کرد: قسمت اعظمی از هزینه‌های جاری وزارت نفت خصوص در شرکت ملی گاز ایران که با رقم‌هایی که در این جدول دیده شده قطعا گازرسانی را تعطیل خواهد کرد، همچنین قسمت اعظمی از هزینه‌های جاری شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی که با عددهایی که در این جدول دیده شده حداقل ۲۰ همت کسری دارد.

رحیمی مظفری ادامه داد: قسمتی از هزینه‌های جاری شرکت ملی نفت ایران که پیش بینی حداقل ۴۰ همت کسری دارد اگر ما نتوانیم در زیرساخت‌های نفت هزینه و سرمایه گذاری کنیم نمی‌توانیم تولیدی داشته باشیم حتی اگر زمینه فروش و استخراج نفت نیز وجود داشته باشد ما دچار مشکل خواهیم شد.

علیرضا سلیمی در موافقت با جدول شماره ۱۴، گفت: ما در این جدول حدود ۷ هزار و ۵۸۸ میلیارد تومان از این منابع به دست می‌آید از این رقم در حوزه سرمایه گذاری و کمک به شرکت ملی پخش و پالایش، همچنین در بحث حوزه شرکت ملی گاز کمک‌های بسیار خوبی صورت گرفته است و اگر این جدول حذف شود مشکلات بسیاری را ایجاد خواهد کرد.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این جدول در حوزه یارانه بیمه ملوانان می‌باشد که حدود ۱۰ همت گنجانده شده است، همچنین در این جدول در حوزه کالابرگ الکترونیکی ۳ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان اختصاص پیدا کرده است ما مکرر گلایه می‌کردیم که اگر کالابرگ الکترونیکی توزیع نشود باعث ایجاد تورم خواهد شد که ما در این قسمت بسیار خوب عمل کرده ایم.

وی ادامه داد: به خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد بهزیستی همچنین بحث یارانه نان و یارانه دارو نیز مبالغ بسیار خوبی اختصاص داده شده که لازم است این جدول مورد تائید صحن علنی قرار گیرد.

حاجی بابایی در توضیح جدول ۱۴، گفت: هدفمندی یارانه‌ها حدود ۷۵۸ همت در بخش درآمدها و ۷۵۸ همت نیز در بخش هزینه‌ها است به دلیل اینکه توازن این جدول به هم نخورد ریالی در آن کم و زیاد نشده است حتی ریالی از هزینه‌های نفت نیز کم نشده است. قرار بود دولت ۶۳ همت از محل فروش مشتقات به دست آورد که حذف شده است این ۶۳ همت از طریق مدیریت منابع صورت می‌پذیرد بنابراین این جدول بدون هیچ تغییری ۱۰۰ درصدی نظر دولت است. هرگونه تغییر در این جدول موجب تغییرات کلی می‌شود. در بحث صیادان و ملوانان نیز باید اصلاح شود. صیادان را نیز به آن اضافه می‌کنیم.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در خصوص جدول ۱۴ یادآور شد: این جدول مربوط به هدفمندی یارانه‌ها است، سعی شده با توجه به منابع و محدودیت‌ها تنظیم شود تا هدفمندی یارانه‌ها محقق گردد، ۲ موضوع در آن مورد بررسی قرار گرفت، یکی کالابرگ‌ها که از محل سایر درآمدها باید تعیین می‌شد همچنین در خصوص عنوان صرفه جویی انرژی که در این جدول آورده شده این عنوان با نظر کمیسیون تلفیق تبدیل به درآمدها شده که مورد قبول دولت نیست. پیشنهاد می‌شود همان سایر درآمدها عنوان شود از طرفی کالابرگ‌ها باید به صورت نقدی و در جدول جداگانه‌ای مطرح شود.

بیگی نژاد عضو کمیسیون انرژی در توضیح جدول شماره ۱۴، تاکید کرد: در خصوص زنجیره نفت و گاز مجلس مصوبات کارآمدی را داشته، در جلسات متعدد سرمایه گذاری و بهینه سازی انرژی به درستی تعریف شده است حتی رقم ۱۴.۵ درصد نفت را که تمام پول‌های زنجیره‌ای نفت و گاز است در احکام جداگانه‌ای تقسیم بندی شده، متاسفانه دولت این احکام را رعایت نکرده است به جای رعایت احکام حساب سرمایه گذاری و بهینه سازی را کنار گذاشته و خود تصمیم گیرنده بوده، عملی که انجام داده خلاف مصوبات مجلس است، ما احتیاج به بهینه سازی داریم، برای بهینه سازی پول گذاشته شده، برنامه تنظیم شده است، از دل همان برنامه‌ها باید درآمدها جبران شود و همچنین باید به احکامی که در سال اول و دوم تصویب شده توجه ویژه شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • ۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول
  • آبی پوشان پایتخت به دنبال تثبیت صدرنشینی در تبریز/ نبرد اوسمار و مورایس در ال کلاسیکوی ایران
  • دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • کدام نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه تهران سابقه‌ نمایندگی دارند؟+ جدول
  • پرسپولیس - سپاهان؛ آدرس دقیق انگیزه
  • تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟