Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رييس کل جديد بيمه مرکزي گسترش چتر حمايتي بيمه براي کاهش هزينه هاي مردم را اولين برنامه خود اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، غلامرضا سليماني اميري در گفتگو با برنامه روي خط راديو اقتصاد در پاسخ به اين سوال که مهم ترين اولويت هاي شما براي سکانداري بيمه مرکزي چيست و چه برنامه هايي داريد؟ گفت: رييس جمهوري در جلسه هيات دولت در بحث بيمه مسائل مهمي را مطرح کرد که براساس آن مسير آينده به نوعي با تحول بيشتر و رشد فزاينده اي ترسيم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غلامرضا سليماني اميري روز گذشته در جلسه هيات وزيران براي رياست کلي بيمه مرکزي راي اعتماد گرفت و گسترش چتر حمايتي بيمه را اولين برنامه خود اعلام کرد. رييس شوراي عالي بيمه خاطرنشان کرد: براين اساس يک بيمه قدرتمند و قوي لازم است که پوشش کاملي داشته باشد، بتواند هزينه هاي مردم را کاهش داده و به گسترش چتر حمايتي و همچنين شفافيت رقابت منجر شود.
سليماني اميري با بيان اينکه اين مباحث، مي طلبد که در مجموعه صندوق ها و شرکت هاي بيمه اي تلاش بيشتري انجام شود، افزود: البته طبيعي است که در چنين وضعيتي به يک مجموعه بيمه اي با توانگري بالا نياز است تا با توانگري مالي بالا بتواند تعهدات آتي را قبول کند و ريسک پذير باشد؛ لذا در چنين شرايطي بايستي حتما ضريب نفوذ بيمه را افزايش داد.
وي تصريح کرد: متاسفانه در کشور ما ضريب نفوذ بيمه 2.3درصد است، در حالي که در کشورهاي پيشرفته، اين ضريب نزديک 13درصد است. سليماني اميري گفت: بايد به سمت گسترش چتر حمايتي بيمه در کشور حرکت کرد؛ خوشبختانه مجموعه شرکت هاي بيمه اي در کشور از ظرفيت خيلي بالا همچون نيروي انساني متخصص، جوان و تحصيل کرده برخوردار هست و هم از تجربه خيلي خوبي برخوردار است.
وي همچنين در پاسخ به اين سوال که در شرايط جنگ اقتصادي پيش رو، بخش خصوصي چه وظيفه اي را مي تواند ايفا کند، گفت: در جنگ اقتصادي اخير که توسط دولتمردان آمريکا به خصوص ترامپ عليه ملت ايران شروع شده است، به نظر مي رسد يکي از بهترين روش هاي مقابله، استفاده از ظرفيت هاي بخش خصوصي است و شرکت هاي خصوصي بيمه در همين رابطه مي توانند خيلي خوب عمل کنند.
رييس کل بيمه مرکزي اظهار داشت: شرکت هاي خصوصي در سطح کشور بخش خصوصي، اصناف و همچنين شرکت هاي توليدي معمولا راهکارهايي پيدا مي کنند که در سازمان هاي دولتي و وزارتخانه ها خيلي سخت است، چرا که معمولا در دستگاه هاي دولتي، قوانين و مقرراتي حاکم است که مسير را خيلي سريع و روشن نمي تواند براي فعاليت هاي اقتصادي باز کند.
وي افزود: اينجاست که شرکت هاي خصوصي و بخش خصوصي خيلي راحت وارد مي شوند و با طرف مقابل که آنها هم در کشورهاي مختلف، معمولا شرکت هاي خصوصي هستند، با همکاري هم مي توانند روش هاي نقل و انتقال کالا و پول را طي قراردادهايي به راحتي منعقد کنند، اين مسير مي تواند تا حد زيادي جلوي تلاش آمريکايي ها را براي نابودي ملت ايران بگيرد.
سليماني در ادامه گفت: مي توان همانطور که در زمان جنگ تحميلي، بسيج به کمک ارتش و سپاه آمده بود، در اين دوره هم بايد بسيج اقتصادي داشته باشيم که اين بسيج اقتصادي و بسيجيان اقتصادي همين شرکت هاي خصوصي هستند که علاقمند به کشورشان بوده و به راحتي مي توانند اين وضعيت مقابله و جنگ اقتصادي آمريکا را به نوعي به شکست عليه خودش تبديل کنند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۰۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای مخبر بعد از ظهر امروز در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور در مشهد مقدس ، گفت: نامگذاری امسال با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

آقای مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد: توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از اولویتهای اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی شود، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود، اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم، اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد و طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه، باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیاز‌های کشور‌های همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

آقای مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آقای رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشور‌های منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قرارداد‌های بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیرو‌های جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبود‌های کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچکترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کار‌های عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد، اما نتوانستند به هیچ کدام از اهداف خود برسند.

 دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده. حجت الله عبدالملکی افزود: طی سال گذشته ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری  ارائه شده که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است که تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر/ ظرفیت‌های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است
  • پیش بینی ۷۵۸ هزار میلیارد تومان منابع هدفمندی یارانه
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی