Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد- ايرنا- معاون زراعت وزير جهاد کشاورزي گفت: براساس برنامه ريزي انجام شده صرفه جويي آب بايد در کشت همه محصولات گسترش يابد تا تعادل بخشي بين مصرف آب و توليد برقرار شود.

عباس کشاورز روز پنجشنبه در بازديد از مزرعه گوجه فرنگي و چغندر قند فاروج خراسان شمالي با بيان اينکه از چهار سال گذشته تاکنون سياست صرفه جويي آب در بخش کشاورزي تبيين شده است، گفت: در اين راستا آموزش هاي لازم به کشاورزان همچنان ارائه مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کشاورز همچنين گفت: يکي از برنامه هاي وزارت جهاد کشاورزي براي خراسان شمالي افزايش ساختار توليد در اراضي ديم است.
وي با اشاره به بازديد خود از مزرعه گوجه فرنگي در فاروج افزود: در اين مزرعه کشت نشايي از آبياري هوشمند استفاده شده که افزايش توليد را در پي دارد.
معاون زراعت وزير جهاد کشاورزي با بيان اينکه در اين مزرعه به ازاي هر مترمکعب آب 11 کيلوگرم گوجه فرنگي توليد شده است گفت: ميانگين کشوري در اين زمينه حدود سه کيلوگرم است به ازاي هر مترمکعب آب است.
وي با اشاره به کشت نشايي چغندر قند افزود: يکي از سياست هاي ما اين است که گياه در زمين اصلي مستقر شود و بخشي از طول رشد در محيط هاي کنترل شده باشد که آب کم تري مصرف شود.
وي با اشاره به بازديد مزرعه کشت نشايي چغندر قند در فاروج گفت: در اين مزرعه کشاورز در هر هکتاري چهار يا پنج هزار متر مکعب صرفه جويي مصرف آب داشته و بهره وري آب آن بيش از يک کيلو و 800 گرم شکر به ازاي هر متر مکعب است.
خراسان شمالي 344 هزار هکتار عرصه کشاورزي دارد که از اين سطح حدود 40 هزار هکتار باغ و مابقي زراعت است.
7186/6042
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۰۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در صنعت پتروشیمی در خصوص فعالیت های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

کازرونی اضافه کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست‌ ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • جهاد میدانی محققان برای جهش تولید با مشارکت مردم در بوشهر اجرا شد
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • کمک ۳۴۰ میلیارد ریالی خیرین البرزی در طرح پنجره‌های امید
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو