Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشکلات عفاف و حجاب در جامعه اسلامی در نشست هم‌اندیشی حجاب، رسانه و فضای مجازی مطرح و بررسی شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، نشست هم‌اندیشی حجاب، رسانه و فضای مجازی با همت بسیج رسانه استان و با حضور عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، فعالین حوزه زنان و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

در این نشست اعظم وایانی با بیان اینکه برای نسل جوان الگویی باید معرفی شود، توضیح داد: حجاب و عفاف از موضوعات چالشی ماست و کم کاری‌ نهادهای دولتی و نا آگاهی نسل‌های بعدی باعث شده دچار تعارض و تناقض در یک ارزش دینی شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بزرگترین خلا ما این است که هیچگاه پژوهش منسجم در حوزه حجاب و عفاف رخ نداده و اگرچه پایان‌نامه‌هایی به وفور کار شده و مساله حجاب جزء دغدغه‌هاست اما تنها برای نمره و گزارش عملکرد کار انجام شده و کاربردی نبوده است.

این فعال حوزه زنان تاکید کرد: به دلیل عدم اعتماد به نفس دختران ما شل حجابی و آرایش‌های غیرمتعارف زیاد شده است و ادارات نیز متاسفانه آزادی کامل به زنان کارمند داده شده تا به هر نحوی که دوست دارند بر سر کار حاضر شوند.

وی افزود: دین برای برخی‌ها سخت بیان شده است اگرچه باید اذعان کنیم که حجاب و عفاف و حرکت به سوی خدا سخت است اما این سختی‌ها را به خاطر یک اعتقاد قبول می‌کنیم، با این حال نتوانسته‌ایم این نظریه را به جوانان القا کنیم و از نسل چهارم انقلاب فاصله گرفته‌ایم.

وایانی با اشاره به اینکه زبان مشترک بین نسل‌ها وجود ندارد، تصریح کرد: باید این حلقه گمشده و زبان مشترک را پیدا کنیم که یکی از راه‌های پیدا کردن این حلقه گمشده رسانه است و پیشقدم پیدا کردن چنین زبان مشترک رسانه‌های ارزشی هستند.

وی تاکید کرد: 36 نهاد ما متولی حجاب و عفاف هستند اما فقط نیروی انتظامی در این حوزه کار کرده است، بسیار بد است که در حوزه عفاف و حجاب فقط بگیر و ببند داریم، متولی مساله حجاب ما حوزه علمیه می‌باشد اما برای دینداری جوانانمان چه کار کرده‌ است.

خبازیان:تقاضا از سوی مردان دلیل عرضه بدحجابی در جامعه است

جمیله خبازیان نیز در این نشست عنوان کرد: شهرداری‌ها در کنار وظایف خدماتی سالهاست که به مسائل فرهنگی ورود پیدا کرده‌اند و دو هزار و 760 برنامه در مناطق ده گانه برگزار شده که در حوزه توانمندسازی بانوان خود سرپرست و برنامه‌های تفریحی مخصوص دختران بوده است.

وی تاکید کرد: حجاب و عفاف مستلزم برنامه ریزی صحیح در فرد، خانواده و جامعه است و در مساله حجاب تنها خانم‌ها را مد نظر قرار ندهیم زیرا اگر عرضه‌ای هست تقاضایی هم وجود دارد، متاسفانه خانمی که در اداره‌ای کار می‌کند احساس می‌کند اگر زیبا جلوه کند کارش بهتر پیش خواهد رفت و باید این تقاضا از مردان قطع کنیم و بعد در مورد خانم‌ها کار کنیم.

مسئول امور بانوان شهرداری تبریز افزود: امر به معروف و نهی از منکر باید با قاعده پیش رود و از نسل جوان این مساله را شروع کنیم، رسانه‌ها اگر ایده‌ای دارند و حتی نقد و اعتراضی وجود دارد این موضوع را اطلاع دهند تا کارهای مشارکتی انجام دهیم.

قاسم‌پور: تناقض در رفتار و گفتار مسئولان حجاب و عفاف را به ناهنجاری تبدیل کرد

در ادامه این نشست عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه دلایل متعدد باعث تبدیل حجاب و عفاف به ناهنجاری است، گفت: عوامل متعددی دلیل این مساله است اما اصلی‌ترین دلیل تناقض در رفتار و حرف‌های ماست مخصوصا در خصوص متولیان امر.

وی توضیح داد: ما به جوانان می‌گوییم حجاب را حفظ کنید در حالیکه آنان می‌بینند کسی که این موضوع را مطرح می‌کند خانواده‌اش موضوع را رعایت نمی‌کند، ما فقط به برخی آمار و ارقام تکیه کرده و برای رفع تکلیف کار می‌کنیم که خروجی آن رفتار جوانان ماست.

قاسم‌پور با اشاره به پوشش برخی مجریان صدا و سیما اذعان داشت: جوانان وقتی فردی در رسانه ملی با حجاب می‌بیند و مورد الگو قرار می‌دهد و به ناگاه دو سال بد این خانم را در شرایط بدی که حتی افراد بی دین در آن قرار نمی‌گیرند می‌بینند تاثیر بسیاری بدی بر روی آنها می‌گذارد.

وی خاطرنشان ساخت: حوزه علمیه در این خصوص بسیار کم کار کرده است، وقتی در خانواده، مدرسه و دانشگاه چیزی به جوان ارائه نمی‌شود و جوان نمی‌داند چه باید بکند وظیفه حوزه علمیه است که ورود پیدا کرده و در این خصوص کار کند.

در ادارات با خانم‌های بدحجاب رفتار مناسب‌تری می‌شود

در این نشست معصومه درخشان خبرنگار خبرگزاری مهر در خصوص وضعیت حجاب و عفاف گفت: مردان تقاضا دارند که خانم‌ها با این وضعیت در جامعه حضور داشته باشند زیرا در در ادارات دولتی احترام به خانم‌های بی حجاب بیشتر است در حالیکه خانم‌های با حجاب با رفتار مناسبی مواجه نمی‌شوند.

وی ادامه داد: با ادامه این روند قطعا وضعیت حجاب روز به روز بدتر نیز خواهد شد.

زهرا حیدری خبرنگار خبر آنلاین نیز با انتقاد از نوع برخورد با افراد کم حجاب اذعان داشت: چرا بین زنان با حجاب و بی حجاب دنیا دنیا فاصله افتاده است؟ تا زمانیکه در تلویزیون ما تنها در زمان انتخابات قشر بی حجاب را نشان می‌دهند وضعیت اینچنینی ادامه دارد.

وی ادامه داد: باید زنان بی‌حجاب را با آغوش باز قبول کنیم، نیروی انتظامی نباید با نگاه قهری به این مساله ورود پیدا کند زیرا باعث می‌شود مردم در مقابل آنان گارد بگیرند.

حمیده عبدالعلی زاده دیگر فعال عرصه خبر نیز تصریح کرد: دیگر حجاب وجود ندارد و تنها در بین خانواده‌های مقید و یا کارمندان حجاب دیده می‌شود در حالیکه این کارها باید از رده‌های بالا حل شود.

وی افزود: کدام پست و مقام به خانم‌های با حجاب داده شده است؟در ادارات و نهادها تنها امور بانوان را به بانوان می‌سپارند و ارزشی قائل نیستند تا پست ریاست را به زنان بسپارند زیرا هنوز بسیاری معتقدند که جای زن تنها در خانه است.

دهقان‌نژاد: دولت‌های برای رای در حوزه عفاف و حجاب ورود پیدا نمی‌کنند

روح الله دهقان‌نژاد نیز با اشاره به ظرفیت فضای مجازی در خصوص حجاب و عفاف تاکید کرد: بیشترین پهنای باند در اختیار تلگرام است اما افراد معتقد فضای تلگرام را ترک کردند و راه برای فعالیت علیه حجاب و عفاف در این فضا باز شده است.

وی ادامه داد: بزرگتربن جنگ علیه بانوان است و دشمنان نظام برنامه‌ریزی کرده اند که چیزی به نام مادر وجود نداشته باشد و در سال 1420 مردان زنانشان را آرایش کرده به بیرون از خانه بفرستند!

مسئول سازمان بسیج رسانه استان خاطرنشان ساخت: در بحث حجاب با کلمات درگیر هستیم هیچگاه دولت‌ها در حوزه عفاف و حجاب به جایی نمی‌رساند زیرا به رای نیاز دارند، پس باید رسانه‌ها و متولیان فرهنگ مصداق سازی کار را انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۱۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند

سردار یحیی الهی در همایش اصناف و بازاریان خرم آباد که به منظور حمایت از طرح عفاف و حجاب در سالن جوزه هنری شهرستان خرم آباد برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدا و امام شهدا و با اشاره به هدف قرار گرفتن اصل نظام و دستاورد‌های آن از سوی دشمنان، پایبندی مردم به اصول انقلاب و حفظ حجاب را مهمترین وصیت شهدا خواند و خاطرنشان کرد: تذکر لسانی و امر به معروف وظیفه همه است.

وی ضمن تقدیر از همراهی و همکاری اصناف و بازریان در اجرای طرح‌های انتظامی و پشتیبانی از پلیس و نقش بی بدیل آنان در امنیت روانی جامعه گفت: اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت و آرامش جامعه در طول تاریخ بوده اند.

فرمانده انتظامی استان لرستان عفاف و حجاب را خواست و مطالبه به حق مردم عنوان کرد و گفت: دشمن با جنگ روانی و هزینه‌های زیاد به دنبال کم رنگ جلوه دادن تلاش‌های فعالان عرصه عفاف و حجاب است و با ترویج و القاء فرهنگ غرب می‌کوشد ارزش‌های والای انقلاب عظیم اسلامی ما را از بین ببرند که مردم و مسئولین می‌بایست هوشیاری لازم را در این زمینه داشته باشند و تک تک زنان و مردان ما این حیله دشمن را شناخته و با آن مبارزه می‌کنند.

وی از عفاف و حجاب به عنوان مهمترین ارزش فرهنگی و اجتماعی، که جامعه اسلامی ایران با دیگر جواع بشری متمایزمی کند نام برد و عنوان کرد: ما در کنار بازار و تجارت خانه هایمان اولین چیزی که بنا می‌کردیم مساجد بودند و این نشانه تدین و تعصب دینی و باور اعتقادی بازاریان ما بود و هیئت‌های مذهبی که در بازار‌های ما شکل گرفت نتیجه دین باوری اصناف بازاریان بود.

سردار الهی در ادامه گفت: حجاب و عفاف یک انتخاب همیشگی در بین زنان و مردان غیرتمند این استان و ایران زمین بوده و این فرهنگ همیشگی و دیرینه است و ما مفتخریم در هر جای ایران و لرستان قدم می‌گذاریم و حاضر می‌شویم با سربلندی و گردنی افراشته از فرهنگ و تمدن خودمان دفاع و صحبت می‌کنیم و یکی از موضوعات و ویژگی‌های مهم این فرهنگ غنی در استان و کشورمان عفت و پاکدامنی و زندگی عفیفانه است که الحمدالله رب العالمین ما به برکت نظام جمهوری اسلامی این امر مهم را در کانون گرم خانواده هایمان شاهد هستیم.

فرمانده انتظامی استان لرستان با اشاره به این که به حمد خدا در لرستان در حوزه عفاف و حجاب مشکل خاصی نداریم گفت: بد حجابی و کم حجابی در استان ولایتمداری، چون لرستان کمش هم زیاد است، لذا انتظار می‌رود همگان بخصوص خانواده‌ها و اصناف و بازاریان با امر و نهی از منکر موارد هرچند کوچکی که می‌بینند تذکر دهند و مار را در این امر مهم یاری نمایند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • خانجانی: توئیت فضائلی درباره تذکر به مسئولان، جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرده/دولت رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • طرح‌های اجرا شده در حوزه عفاف و حجاب در چارچوب قانون است
  • اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند
  • بیانیه مشترک حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب
  • حمایت از اجرای طرح عفاف و حجاب نور
  • حجاب و عفاف دغدغه امروز مردم و مسئولان است
  • لزوم تحلیل استراتژیک مسئله حجاب و عفاف برای مقابله با بدحجابی/استاد قانون‌گریز راه به‌جایی نمی‌برد
  • کشته طرح عفاف و حجاب ضدانقلاب شفا گرفت+ فیلم
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد