Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم کلنگ‌زنی واحد گندله‌سازی یک میلیون تنی شهرستان بیجار وجود صنعت فولاد در هر منطقه‌ای را عامل توسعه و رونق اقتصاد و صنعت ارزیابی کرد.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، محمد شریعتمداری با بیان اینکه در دولت روحانی اقدامات بسیار وسیعی برای انجام اکتشافات معدنی صورت گرفته است گفت: از مجموعه ذخایر ۲۰۰ میلیون تنی سنگ آهن کشور ٨۰ میلیون تن آن در این دولت کشف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ایجاد زنجیره فولاد در کردستان را حرکت در جهت اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: در زنجیره فولاد کردستان باید قدم‌های مهم و اساسی برای تولید محصول نهایی و ارزش افزوده و ایجاد شغل برداشته شود. وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به موضوع تامین آب برای زنجیره فولاد استان اشاره کرد و گفت: در خصوص تامین آب این طرح موافقت و نظر مساعد وزارت نیرو اخذ شده است و بدون نظر آن‌ها قطعا این طرح را در کردستان کلنگ زنی نمی‌کردم. وی افزود: استان کردستان در خصوص آب نسبت به اکثر استان‌های کشور دارای شرایط مطلوب است و می‌توان گفت: این استان جزو مناطق غنی ایران است. شریعتمداری با بیان اینکه ٨۰ درصد معادن سنگ آهن استان مربوط به شهرستان بیجار است گفت: برای تامین و ایجاد و زنجیره‌های بعدی فولاد با توجه به غنای معادن مشکلی وجود ندارد و باید استمرارپیدا کند. وی در ادامه سخنان خود گریزی نیز به موضوع کشف فساد توسط دولت زد و گفت: اگر در دولت فسادی شکل گرفته افتخار دولت آن است که خود فساد‌ها را کشف و عاملان را به مراجع ذیربط معرفی کرده است. شریعتمداری اضافه کرد: دولت باید برای کشف آن فساد‌ها مورد تقدیر قرار بگیرد، چرا که بزرگترین افتخار دولت دور کردن فساد از خود است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر صنعت شریعتمداری کردستان اکتشافات معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رییس سازمان بازرسی بر شفافیت زنجیره تولید، مصرف و فروش نفت

بر این اساس ذبیح الله خدائیان در نشست با مدیران ارشد صنعت نفت با تاکید بر اینکه زیر ساخت تمامی مسائل و موضوعات فرهنگی، اجتماعی و... اقتصاد است، گفت: بیش از ۱۵ سال است که رهبر معظم انقلاب شعار سال را با موضوع اقتصادی تعیین می‌کنند که این امر حاکی از  آن است که مهمترین مسئله کشور، اقتصادی و معیشت مردم است.

وی استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای تحقق شعار سال را یک تکلیف شرعی و قانونی دانست و تاکید کرد که مدیران باید با یک برنامه ریزی دقیق در این مسیر حرکت کنند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مدیران ارشد صنعت نفت گفت: بار اصلی تحقق شعار سال بر دوش شما است، در این جنگ اقتصادی که علیه ملت ایران راه افتاده سرداران دفاع از کشور شما هستید و اگر شما در میدان باشید منویات رهبر معظم انقلاب محقق خواهد شد.

خدائیان با تاکید بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور در کنار سایر مدیران است؛ قول مساعد داد که این سازمان برای تحقق شعار سال و حمایت از صنعت، از هیچگونه تلاشی دریغ نخواهد کرد.

توصیه‌های رئیس سازمان بازرسی به مدیران ارشد صنعت نفت

وی در ادامه سخنان خود شش توصیه مهم به مدیران ارشد صنعت نفت ارائه کرد که یکی از آنها استفاده گسترده از ظرفیت‌های بخش خصوصی در حوزه نفت، پتروشیمی و گاز بود.

انتقاد از خام فروشی در حوزه صنعت نفت دومین موضوعی بود که خدائیان به آن اشاره و توصیه کرد که راهکارهایی اتخاذ شود تا زنجیره محصولات پایین دستی با ارزش افزوده بالا افزایش یابد.

سومین توصیه رئیس سازمان بازرسی کل کشور ایجاد شفافیت در حوزه نفت بود و خواستار شفافیت در زنجیره تولید؛ مصرف و فروش شد.

مدیریت و صرفه جویی در مصرف گاز و نفت چهارمین توصیه خدائیان به مدیران صنعت نفت بود و با یادآوری این مسئله که برای مدیریت این صنعت قانون وجود دارد، افزود: در این راستا باید پیشگیری در دستور کار قرار گیرد و راهکارهای لازم برای ذخیره سازی اتخاذ شود.

وی در چهارمین نکته به مدیران توصیه کرد که توسعه و گسترش میادین نفتی و سرمایه گذاری در این بخش را دستور کار قرار دهند.

پنجمین توصیه خدائیان توجه ویژه به بخش حقوقی در انعقاد قراردادها، دفاع از دعاوی و... بود.

ارتقاء سامانه سپهتن (پایش و نظارت هوشمند تردد ناوگان حمل‌ و نقل جاده‌ای) به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت ششمین توصیه رئیس سازمان بازرسی کل کشور بود که خواستار راه اندازی این سامانه شد.

خدائیان با اشاره به اینکه سیاست قوه قضاییه و سازمان بازرسی کل کشور حمایت از بخش خصوصی است، اظهار کرد: از جمله مواردی که زمینه حضور بخش خصوصی فراهم است بخش پایین دستی نفت به خصوص پتروشیمی‌هاست که باید شرایط حضور این بخش فراهم شود.

وی همچنین این قول مساعد را داد که سازمان بازرسی از سرمایه گذاری مشروع حمایت خواهد کرد.

در جریان این نشست رئیس سازمان بازرسی کل کشور به معاون نظارت و امور اقتصادی سازمان ماموریت داد که نشست‌های جداگانه‌ و مستمر را با بخش‌های مختلف صنعت، نفت، پتروشیمی و گاز برگزار کند که هم خواسته‌های آنها شنیده و از نقطه نظراتشان استفاده شود و هم اینکه سازمان بازرسی بتواند به عنوان یک دستگاه نظارتی برای رفع موانع پیش روی این صنعت گام بردارد.

در این نشست ستار شیرعالی معاون اقتصادی سازمان بازرسی نیز موضوعاتی را مطرح کرد.

بنابراین گزارش، در ادامه برخی از مدیران مشکلات و درخواست‌های خود را با رئیس سازمان بازرسی در میان گذاشتند و از حمایت‌های سازمان بازرسی تقدیر کردند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تاکید رییس سازمان بازرسی بر شفافیت زنجیره تولید، مصرف و فروش نفت
  • تولید فولاد مازاد کشور ۱۰ میلیون تن است
  • مشکلی بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • هدف‌گذاری بهبود ۴۰ درصدی کیفیت قطعات خودرو در زنجیره تامین
  • بازیافت آجر و مواد نسوز در صنعت فولاد
  • دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • دستگیری مقامات نفت و گاز ونزوئلا به اتهام فساد
  • مشکلی در تامین آرد و نان آذربایجان‌غربی وجود ندارد
  • مشکلی برای تامین بنزین در آبادان وجود ندارد
  • شرکت سهام عام پروژه بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی در توسعه اقتصادی کشور