Web Analytics Made Easy - Statcounter



رویداد۲۴ سید پرویز فتاح روز سه شنبه در نشستی با حضور خبرنگاران درباره عملکرد این نهاد در سال جاری توضیح داد: بر اساس تبصره 14 بودجه سال 1396، 14 درصد به مستمری افراد تحت پوشش امداد و بهزیستی افزوده شده است و مابه التفاوت این سه ماه نیز امشب پرداخت می شود.
وی درباره وام های قرض الحسنه اشتغال مددجویان گفت: بر اساس همکاری دولت امسال قرار است به سه هزار و 500 نفر با متوسط 25 میلیون تومان وام پرداخت شود که بیشتر از سال قبل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فتاح از افزایش 50 درصدی سهم کمک های مردمی کمیته امداد در این مدت خبر داد و افزود: به عنوان مثال تاکنون 100 میلیارد تومان زکات فطریه وصول و به نیازمندان پرداخت شده است.
وی درباره افزایش ۱۴ درصدی مستمری افراد تحت پوشش از سوی دولت توضیح داد: یک نفر تحت پوشش امداد ۱۰۸ هزار تومان، خانواده ۲ نفره ۲۱۵ هزار تومان، خانواده سه نفره ۲۸۹ هزار تومان، خانواده چهار نفره ۳۸۴ هزار تومان و خانواده پنج نفره تحت پوشش ۴۱۶ هزار تومان ماهانه از دولت دریافت می کنند که البته کمیته امداد نیز مبلغی بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان به افراد تحت پوشش پرداخت می کند.
وی از پرداخت بودجه صدرصدی امداد از سوی دولت در سه ماه نخست خبر داد و افزود: فکر نمی کنیم ارگان دیگری با توجه به مشکلات بودجه ای توانسته باشد، بودجه صدرصدی خود را دریافت کرده باشد.
فتاح از افزوده شدن ۳۰ هزار نفر به خانواده تحت پوشش امداد در روز گذشته خبر داد و گفت: این امکان برای امداد وجود دارد که تعداد افراد تحت پوشش بیش از این افزایش یابد.
رئیس کمیته امداد افزود: البته نباید به تقاضاها دامن بزنیم؛ زیرا دوبار بحث یارانه پیش می آید. کمیته امداد این امکان را دارد به تقاضاهای معمول پاسخ دهد.
وی شرایط موجود و مشکلات اقتصادی را دلیل افزایش ظرفیت های امداد اعلام کرد و گفت: دولت نیز درصدد ارایه بسته های کمکی به نیازمندان است که در این بسته به موادغذایی به جای ارائه پول تاکید شده است.
فتاح از ساخت ۱۰ هزار مسکن روستایی برای مددجویان با کمک سپاه پاسداران و ستاد اجرایی فرمان امام خبر داد و افزود: در این رویکرد از منابع وام های دولتی استفاده نخواهد شد و فشاری به دولت نخواهد آمد.
وی اظهار داشت: بر اساس پیش بینی ها این خانه های روستایی تا پایان سال تحویل مددجویان فاقد مسکن روستایی می شود.

* ساختمان سوهانک امداد 900 هزار میلیارد تومان فروخته شد
فتاح درباره فروش ساختمان سوهانک کمیته امداد توضیح داد: این ساختمان از 2.5 سال پیش در معرض فروش قرار گرفت. در این مدت 19 دستگاه متقاضی خرید بودند. در ابتدا قرار بود به وزارت بهداشت و درمان فروخته شود اما به دلیل پایین بودن رقم پیشنهادی (720 میلیارد تومان) در نهایت به دانشگاه آزاد با رقم 900 میلیارد تومان فروخته شد و خریدار هزینه تغییر کاربری و پایان کار ساختمان را هم پذیرفت.
رئیس کمیته امداد ادامه داد: دانشگاه آزاد تاکنون 35 درصد از رقم تعیین‌شده را پرداخت کرده است و قرار شد طی سه سال آینده هر 6 ماه یک بار 100 میلیارد تومان به کمیته امداد پرداخت کند.
وی با بیان اینکه ساختمان سوهانک ماه گذشته به ‌طور رسمی به دانشگاه آزاد واگذار شد، خاطرنشان کرد: پول فروش ساختمان در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت سپرده‌گذاری شده است تا به افراد نیازمند تسهیلات پرداخت شود. با توجه به منابع موجود این صندوق تا سه‌ ماهه آینده پشت نوبتی متقاضی دریافت وام ضروری نخواهیم داشت.
فتاح با بیان اینکه ممکن است وزیر بهداشت و درمان بابت رد درخواست خرید ساختمان سوهانک از وی رنجیده باشد، گفت: از جناب قاضی‌زاده هاشمی عذرخواهی می‌کنم اما باید پذیرفت که نمی‌توان منافع مددجویان را نادیده گرفت چرا که قیمت بالاتری پیشنهاد شد.
وی با تأکید بر اینکه خرید و فروش تسهیلات اشتغال‌زایی مددجویان کمیته امداد غیرقانونی است، تصریح کرد: در صورت مشاهده این موضوع با عوامل آن برخورد قضایی می‌شود.
فتاح با اشاره به اینکه در سال گذشته 180 هزار مددجو با کمک خیران به اماکن زیارتی کربلای معلی، مشهد مقدس، قم و شاه‌چراغ اعزام شدند، گفت: همچنین 35 هزار مددجو به راهپیمایی اربعین مشرف شده‌اند که امسال نیز با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده این روند ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه سه هزار و 400 واحد مسکونی مددجویان در زلزله کرمانشاه تخریب ‌شده است، افزود: البته 2 هزار واحد مسکن دیگر نیز در اثر این حادثه غیرمقاوم تشخیص داده ‌شده که کمیته امداد متعهد به مقاوم‌سازی آنها شده است.
فتاح با اعلام اینکه تا پایان مهرماه امسال هزار و 500 واحد مسکونی دیگر برای مددجویان زلزله‌زده کرمانشاهی تکمیل می‌شود، اظهار داشت: خانه‌های موردنظر پس از تجهیز با لوازم‌خانگی به خانوارهای تحت حمایت تحویل داده می‌شود.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کمیته امداد مدد جویان فقر بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۴۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد