Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ رضا اردکانیان پنجشنبه شب در نشست شورای بررسی مسایل آب و برق سیستان و بلوچستان با حضور استاندار و مدیران دستگاههای دست اندرکار در زاهدان اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های فراوان این استان در زمینه انرژی های تجدید پذیر (باد و خورشید) سعی می کنیم حداقل تسهیل لازم را برای توسعه این منابع در این استان بکار ببندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ضروری است علاوه بر وزارت نیرو با توجه به توجیه اقتصادی این گونه طرح ها به دلیل نیاز کشورهای همسایه به صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی نیز در این بخش ورود جدی داشته باشند.
وزیر نیرو بیان کرد: برای رفع مشکلات سیستان و بلوچستان مصمم هستیم در وزارت نیرو حداکثر هر دو ماه یکبار با حضور مسوولان ارشد این وزارتخانه و درصورت لزوم مدیران استانی و نمایندگان پیگیری لازم در حوزه برق و آب این استان انجام شود.
وی ادامه داد: همچنین برای تامین آب پایدار و دراز مدت سیستان و بلوچستان پرونده‌ای باز خواهیم کرد تا در کوتاه ترین زمان ممکن با مشارکت همگان به یک طرح مورد وفاق و عمل برسیم.
اردکانیان گفت: برنامه تامین آب پایدار در افق بلند مدت برای استان مورد توجه است تا تمام فعالیت ها براساس آن پیش رود.
محمدرضا جانباز مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کشور نیز در این نشست با توجه به مشکلات عدیده سیستان و بلوچستان در زمینه آب و فاضلاب؛ آبرسانی با تانکر به هزار و 257 روستا تنها با 111 دستگاه تانکر، بر رفع این مشکل با کمک مسوولان استانی و نمایندگان مجلس تاکید کرد.
نمایندگان مردم سیستان و زاهدان در مجلس شورای اسلامی و معاونان استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بر توجه ویژه به جلوگیری از هدررفت آبهای مرزی، رساندن شاخص 46 درصدی آب روستایی این استان به میانگین 76 درصد کشوری، راه اندازی خط انتقال آب از برخی سدهای احداث شده بلااستفاده به نقاط شهری و روستایی زیر مجموعه این سدها، عنایت ویژه به بحث بازیافت روستایی در مقیاس کوچک در این استان ، بهره مندی نقاط مرزی استان از پهنه های آب زیرزمینی و اعمال یکسان کاهش هزینه برق در تمام نقاط استان تاکید کردند.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بر توجه ویژه به آبهای زیرزمینی این استان در نقاط مشترک با کشورهای همسایه تاکید کرد.
دانیال محبی افزود: با تعامل و هماهنگی همه مسوولان کشوری و استانی می توان در آینده شاهد بهبود وضعیت آب و برق مردم این استان بود.
 وزیر نیرو روز پنجشنبه به منظور افتتاح و کلنگ زنی چند طرح برقرسانی و آبرسانی، بررسی مسائل و مشکلات سیستان و نشست با مسئولان دست اندرکار حوزه آب و برق و فاضلاب به زاهدان سفر کرده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نیروگاه سیستان و بلوچستان وزیر نیرو ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۶۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ‌اظهار داشت: 20 هزار مترمربع از زمین‌های راکد و معطل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سیستان و بلوچستان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد7 فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود 600 میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1402 نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد 94 فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی 60 هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال 1402 تعداد 29 فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • ساخت سد کهیر از زیرآب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • فیلم/بارش شدید باران در زابل شمال سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • ثبت سفارش فروش ۳۸۰ میلیارد صنایع دستی سیستان و بلوچستان
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور