Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن صنفی کامیون‌داران استان مرکزی با تاکید بر اینکه مشکل کامیون‌داران کاملا صنفی است، گفت: متاسفانه شاهدیم برخی از افراد خارج از این صنف با استفاده از ظرفیت فضای مجازی درصدد به انحراف کشاندن خواسته به حق رانندگان هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضایی، رئیس انجمن صنفی کامیون‌داران استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛ با اشاره به فعالیت بیش از شش هزار کامیون‌دار در استان مرکزی گفت: از این تعداد ۳ هزار عضو ثابت و یک‌هزار عضو فصلی پایانه باربری بوده و مابقی کامیون نفتکش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات کامیون‌داران افزود: رفع بخشی از مشکلات نیازمند اتخاذ تصمیماتی در سطح ملی است که از طریق وزارتخانه های راه و شهرسازی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیگیر آن هستیم.

رئیس انجمن صنفی کامیون‌داران استان مرکزی با بیان اینکه پایین بودن حقوق بازنشستگان و نداشتن بیمه تکمیلی از جمله مشکلات کامیون‌دار بود که نیاز به اتخاذ تصمیمات ملی است، گفت: در این موارد تصمیمات خوبی اتخاذ شد.

افزایش ۶۰۰ هزار تومان به پایه حقوق بازنشستگی کامیون‌داران

رضایی بیان کرد: با تصمیمات اتخاذ شده پایه حقوق بازنشستگان از ۱.۲ درصد به ۱.۵ درصد افزایش یافت و از این طریق ۶۰۰ هزار تومان به پایه حقوق بازنشستگان افزوده می‌شود و در بخش بیمه تکمیلی نیز از اول مرداد ماه این صنف تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند.

رئیس انجمن صنفی کامیون‌داران استان مرکزی افزایش تعرفه‌های دریافتی از سوی شرکت‌های حمل و نقل را یکی دیگر از مشکلات کامیون‌داران عنوان کرد و گفت: البته این مشکل بیشتر مربوط به تهران بود و در استان ما کمتر شاهد این مشکل بوده‌ایم.

افزایش ۵۰ درصدی تعرفه‌ها نارضایتی کامیون‌داران را به دنبال داشته است

رضایی اظهار کرد: علی‌رغم اینکه کامیون‌داران بیشتر زحمت را می‌کشند و شرکت‌های حمل‌و نقل بایستی ۸ تا ۱۰ درصد تعرفه دریافت کنند، اما در پایتخت این تعرفه تا ۵۰ درصد هم افزایش داشته است و نارضایتی کامیون‌داران را به همراه داشته است.

رئیس انجمن صنفی کامیون‌داران استان مرکزی بیان کرد: بخشی از مشکلات کامیون‌داران نیز در سطح استان و شهر اراک بود که با جلسات و پیگیری‌هایی که با مسئولان استان داشتیم برای رفع آن تصمیماتی اتخاذ شد.

افزایش قیمت لاستیک و لوازم یدکی در سایه کمبود نظارت‌ها

وی با بیان اینکه نوسانات قیمت لاستیک و لوازم یدکی از دیگر مشکلات کامیون‌داران بود، تصریح کرد: البته با صحبت‌هایی که با رانندگان داشتیم، بخشی از این افزایش‌ها که ناشی از افزایش قیمت دلار بود، برای آنان قابل پذیرش بود ولی آنچه بیشتر رانندگی را ناراضی کرده موضوع احتکار لوازم یدکی در بازار است که نیاز به نظارت بیشتری دارد.

آغاز توزیع لاستیک یارانه‌ای بین رانندگان حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای

رضایی با بیان اینکه از روز گذشته توزیع حواله لاستیک با نرخ مصوب در استان آغاز و تاکنون ۶۰۰ حلقه لاستیک در استان توزیع شده است، گفت: همچنان مطالبات به حق کامیونداران در دست پیگیری است و امیدواریم با اقدامات صورت گرفته شاهد فعالیت های گسترده این بخش در کشور باشیم.

برخی به دنبال می‌خواهند مطالبات به حق رانندگان را به انحراف بکشاند

رئیس انجمن صنفی کامیون‌داران استان مرکزی با تاکید بر اینکه مشکل کامیونداران کاملا صنفی است، گفت: متاسفانه شاهدیم برخی از افراد خارج از این صنف با استفاده از ظرفیت فضای مجازی درصدد به انحراف کشاندن خواسته به حق رانندگان هستند.

وی ضمن تقدیر از حمایت‌های مسئولان استانی در جهت رفع مشکلات کامیون‌داران خاطرنشان کرد: بسیار خرسندیم که استان مرکزی به عنوان اولین استانی بود که با پیگیری مطالبات رانندگان، آنان را در مسیر جاده‌ها قرار داد تا خدمت به مردم را به جد دنبال کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۶۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی

به گزارش قدس آنلاین، در روزهای پایانی سال گذشته رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی از افزایش قیمت بدون سر و صدای برخی کارخانه‌ها در یک ماه گذشته خبر داد و در سال جاری هم گزارش‌هایی از افزایش قیمت برخی از برندهای لوازم خانگی منتشر شد.

اما محمود سیجانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اخبار منتشر شده از افزایش قیمت بدون مجوز لوازم خانگی، اظهار کرد: برخی تولیدکنندگان لوازم خانگی درخواست افزایش قیمت ارائه کرده‌اند که در دست بررسی است و هنوز تایید نشده است.

وی افزود: تا زمانی که سازمان حمایت با این درخواست‌ها موافقت نکرده، شرکت‌ها اجازه افزایش قیمت ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات تکمیلی حادثه آتش‌سوزی در انبارهای شهرری اعلام شد
  • انحراف به چپ کامیون چهار نفر کشته برجای گذاشت
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان