Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@03:18:21 GMT

آذربایجان غربی| بحران بیکاری در بزرگ‌ترین روستای ایران

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۵۶۹۳۵

آذربایجان غربی| بحران بیکاری در بزرگ‌ترین روستای ایران

‍‍‍‍‍‍

بزرگ‌ترین روستای ایران نیز از آسیب‌های اقتصادی ناشی از بی توجهی مکرر دولت به بخش کشاورزی بی‌بهره نمانده و تعداد بیکاران در این روستا نیز روزبه‌روز افزایش می‌یابد. ۲۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۴ استانها آذربایجان غربی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، وضعیت اقتصادی بسیاری از اقشار جامعه این روزها چندا رضایت بخش نیست و در این میان شهری و یا روستایی زیاد فرقی ندارد و هر قشر به اندازه سهم خود از این اقتصاد ضربه می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستای بالو ارومیه که به عنوان بزرگ‌ترین روستای کشور به حساب می‌آید و حتی می‌توان گفت یک شهرک کوچک نیز هست از مشکلات اقتصادی رنج می‌برد و مردمان این روستا دل خوشی از بی‌توجهی مسئولان ندارند.

بیکاری، فقر، تحقیر شدن، کمبود امکانات و عملکرد نامناسب دهیاری و شوراهای این روستا صدای مردمان زحمت‌کش این دیار را درآورده است که بعضا ر ایام پیری باید بیکار هم بوده و شاهد سوخته شدن زندگی جوانان خود نیز باشند.

خبرنگار تسنیم سری به این روستا زد و از نزدیک پای صحبت آنان نشست که مشروح آن از نظر می‌گذرد.

روزهای زیادی است بیکار هستم

عثمان خالدی پیرمردی که چشم از خوبی‌های دنیا بسته و به آن و مسئولان امیدی نداشت گفت: من بیکار هستم و امروز حتی پول نان خالی را هم ندارم تا برای خانواده خود بخرم.

وی افزود: من ماهیانه 300 هزار تومان اجاره پرداخت می‌کنم و روزهای زیادی است که بیکار هستم و هیچ‌کس به فکر ما نیست.

مردان روستا بیکار هستند

آزاد دلیری پیرمردی که موهای خود را در این روستا سپید کرده بود نیز به خبرنگار تسنیم گفت: خیلی از مردان این روستا بیکار هستند و اغلب در خیابان‌های روستا سیگار به دست بیکار می‌گردند.

دلیری گفت: متأسفانه کسی به فکر روستاها نیست و مسئولان به جیب‌ خود و فرزندان شان فکر می‌کنند و برای آن‌ها مهم نیست که چه بلایی بر سر این جوانان می‌آید.

شوراها فقط به فکر جیب خود هستند

حسن یوسفی نیز که از اهالی این روستاست گفت: این وضعیت روستای ما است در خیابان‌ها به جای آسفالت سنگ‌فرش گذاشته‌اند و آسفالت فقط در مکان‌هایی که منزل شوراها در آن جا است وجود دارد.

وی افزود: چرا روستای ما لایق بهترین‌ها نیست و همیشه باید با کمترین امکانات و در سختی‌ها زندگی کنیم و هر کس به فکر خودش است و ما هیچ امیدی از شوراها نداریم چراکه بیان مشکلات به آن‌ها فایده‌ای ندارد چون فقط می شنوند و بله می‌گویند و از عمل به وعده‌هایی که داده‌اند خبری نیست.

فیلم و گزارش محمد آقایی پر و یوسف عباسی

انتهای پیام/م

R41361/P1486/S6,48/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۶۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ روستای خراسان جنوبی آبرسانی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، عباس زاده در جلسه قرارگاه استانی آبرسانی روستایی استان گفت: فاز نخست طرح جهاد آبرسانی شامل آبرسانی به ۱۱۵ روستا با ۲ هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار از مهر سال ۱۴۰۰ در دستور کار قرار گرفت و تاکنون آبرسانی به ۶۵ روستا انجام شده است.

وی با تاکید بر تسریع در روند اجرای این طرح افزود: سرعت پیشرفت پروژه پایین است و باید تلاش میشد تا روستاهای باقی مانده تا قبل از تنش آبی امسال به پایان می‌رسید و مشکل بی آبی مردم حل میشد.

عباس زاده گفت: در این طرح  آبرسانی به روستاهایی که در اولویت هستند باید در دستور کار قرار گیرد.

دوستی مدیر عامل شرکت آبفای استان هم گفت: در برنامه اعتبارات طرح آبرسانی محرومیت زدایی شامل ۴۹ روستای هدف بالغ بر ۱۱۵ روستای در مسیر را داشته ایم که تا کنون ۶۵ روستا را آبرسانی کرده ایم.

دوستی گفت: فاز دوم طرح جهاد آبرسانی به روستاها استان هم در پایان سال ۱۴۰۳ شروع خواهد شد.

وی افزود: بعد از اتمام فاز نخست طرح جهاد آبرسانی فاز دوم آغاز خواهد شد که در این فاز به ۱۴۵ روستای دیگر که بالای ۲۰ خانوار هستند؛ آبرسانی خواهند شد.

رحیمی فرماندار طبس هم با بیان اینکه اولویت ما در امسال رفع مشکلات آب و راه های شهرستان است، افزود: باتوجه به نزدیک شدن فصل گرما و استفاده مردم از کولرهای آبی ما با بحران آب در این شهرستان مواجه می‌شویم که تقاضا داریم که حفر چاه آب جایگزین در این شهرستان هرچی سریعتر انجام شود.

 لکزایی فرماندار سربیشه هم درخواست رفع مشکل تنش آبی این شهرستان مرزی را داشت و گفت: پروژه آبرسانی خوشاب تا اول تابستان انجام شود.

دیگر خبرها

  • بسته شدن ورودی روستای ماربین
  • خسارت بارش باران درشمال اصفهان/سیلاب در روستای صالح‌آباد جاری شد
  • روزجمعه ؛ قطعی برق درارومیه
  • نجات جان دو مفقودی ارتفاعات روستای نوروزلو شاهین دژ
  • اشتغالزایی در آذربایجان شرقی ۱.۳۱ برابر بیشتر از تعهد انجام شد
  • تحویل ماشین آلات جدید به شهرداری‌های آذربایجان شرقی
  • برق ۴۴۵ روستا‌ی سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • روستای هجیج جزو روستا‌های کاندیدای ثبت جهانی
  • روستای ورقستان شهرستان رزن قطب تولید موزیک سازی استان همدان
  • ۶۵ روستای خراسان جنوبی آبرسانی شد