Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@19:10:20 GMT

بوشهر|تولید ۳۰۰ هزار تن گوجه فرنگی در شهرستان دیر

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۵۷۷۰۳

بوشهر|تولید ۳۰۰ هزار تن گوجه فرنگی در شهرستان دیر

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دیر با اشاره تولید گوجه فرنگی خارج از فصل در این شهرستان گفت: از ۵ هزار و ۲۰۰هکتار اراضی زیر کشت گوجه فرنگی در شهرستان دیر پیش بینی تولید ۳۰۰ هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل می‌شود. ۲۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۹ استانها بوشهر نظرات

عیسی محمد دوست در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دیر با بیان اینکه این شهرستان قطب تولید گوجه‌فرنگی خارج از فصل است، اظهار داشت: سالانه افزون بر 300 هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل در شهرستان دیر تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از کاهش سطح زیرکشت اراضی گوجه فرنگی در دیر خبر داد و بیان کرد: در راستای صرفه‌جویی در مصرف آب کشاورزی و رعایت الگوی کشت در سطح شهرستان دیر با تفاهم نامه چهارجانبه باهمکاری بهره برداران، نظام صنفی، منابع آب و جهادکشاورزی امسال 20 درصد از سطح زیرکشت محصول گوجه فرنگی در شهرستان دیر کاهش می‌یابد.

مدیر جهاد کشاورزی دیر با بیان اینکه کاهش سطح زیرکشت با حفظ بهره‌وری از منابع آب دربخش کشاورزی صورت می‌گیرد گفت: امسال برای تامین نشاء گوجه فرنگی اراضی دیر، 150  میلیون قطعه نشاء درسطح 70 هکتارمسقف و 150  هکتار داربستی گلخانه‌های شهرستان دیر تولید که 70 درصد آن برای کشت سطح شهرستان و 30 درصد آن به مناطق دیگر صادر می‌شود.

محمددوست با اشاره به اشتغال 10 هزا بهره‌بردار در تولید گوجه فرنگی در شهرستان دیر تصریح کرد: در شهرستان دیر حدود 5 هزار و 200  هکتار از اراضی زیر کشت گوجه فرنگی می‌رود که در مجموع 10 هزار کشاورز به‌طور ثابت و فصلی مشغول به‌کارمی‌شوند.

وی به اعتبارات برای تامین زیرساخت‌های راهسازی در انتقال محصول پرداخت و خاطرنشان کرد: امسال از محل اعتبارات ستاد حوادث 10 کیلومتر از جاده‌های بین مزارع شهرستان دیر با اعتباری افزون بر 7.4 میلیارد ریال مرمت و بازسازی می‌شود که سبب تسریع درحمل و نقل محصولات کشاورزی و کاهش هزینه تولید می‌شود.

 مدیر جهاد کشاورزی دیر با بیان اینکه تولید نشاء گوجه فرنگی از اول تیر ماه آغاز شده است افزود: کار کشت گوجه فرنگی از اوائل اردیبهشت با کشت نشاء گوجه فرنگی در گلخانه‌ها آغاز می‌شود و مرداد ماه نشاء را برای کشت به اراضی کشاورزی منتقل می‌کنند تا پس از پنج ماه پرورش، تولید محصول خود را از آذر ماه برداشت کنند.

محمددوست با اشاره به اینکه برداشت گوجه فرنگی در دیر از اواخر آذر شروع می‌شود گفت: در فصل پاییز و زمستان که در اکثر نقاط کشور هوا سرد و یخبندانی است کشاورزان دیری برداشت گوجه فرنگی را آغاز می‌کنند.

وی از تولید 300 هزار  تن محصول خبرداد و بیان کرد: از  5 هزار و 200هکتار اراضی زیر کشت گوجه فرنگی در شهرستان دیر پیش بینی تولید 300 هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل می‌شود.

انتهای پیام/ ز

R41363/P41362/S6,53/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۷۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است