Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شرق گلستان در خصوص آخرین وضعیت کنوانسیون FATF و عملکرد مجلس در این خصوص گفت: فصل الخطاب سخنان مقام معظم رهبری در این خصوص است و مجلس در مسیر سخنان رهبری عمل می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما، ماه‌هاست که مسأله پیوستن ایران به FATF به یکی از مسائل مهم محافل رسانه‌ای، سیاسی و اقتصادی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیست‌و‌یکم خردادماه سال جاری بود که قاسمی، سخنگوی دستگاه دیپلماسی و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه تصریح کرد که پیوستن به FATF مزایای فراوانی برای ایران دارد.

در همان ایام اما بیش از 100 نماینده مجلس، مخالفت خود را با پیوستن ایران به FATF اعلام کردند و این لایحه را یک لایحه استعماری خواندند. موافقان پیوستن به FATF البته کار جدی خود را از حدود دو سال پیش آغاز کردند. برخی از رسانه‌ها با استناد به مواضع صهیونیست‌ها عنوان می‌کردند که حتی صهیونیست‌ها هم پیوستن ایران به FATF را مشروعیتی بادآورده برای ایران می‌دانند؛ «پس» پیوستن به FATF مطلوب است!

در جدیدترین اظهار نظر محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره سرانجام لوایح 4 گانه گفت: جهت گیری کلی فراکسیون امید حمایت از 4 لایحه FATF است.

سخنان مقام معظم رهبری در خصوص FATF فصل الخطاب است

شهرام کوسه غراوی در خصوص آخرین وضعیت این کنوانسیون و نحوه عمل مجلس در خصوص آن به خبرنگار راه اترک گفت: فصل الخطاب در این مورد سخنان مقام معظم رهبری است و مجلس در مسیر سخنان مقام معظم رهبری در خصوص این کنوانسیون عمل خواهد کرد.

سخنان محکم رئیس جمهور خطاب به آمریکا و اعلام این که در صورت تحریم نفتی، نفت کسی دیگر هم به فروش نخواهد رفت، تحسین خیلی ها را برانگیخت.

همچنین رئیس جمهور در سخنان خود در زمینه بیانیه جدید اروپا، این بیانیه را بسیار ضعیف برشمرد.

از شهرام کوسه غراوی، نماینده مردم شرق گلستان در خصوص اظهار نظرهای جدید رئیس جمهور پرسیدیم.

شهرام کوسه غراوی گفت: همه مسئولین تمام مسیری که می خواهند طی کنند، صحبتهای مقام معظم رهبری است و رئیس جمهور، نمایندگان مجلس، روسا، مسئولین کشوری و لشکری همه و همه پشت سر رهبری هستیم.

کوسه غراوی ادامه داد: صحبتهای رئیس جمهور هم به خاطر وجود پشتیبانی همچون رهبری معظم انقلاب است.

وی اضافه کرد:  پشت رهبری بودن و حرکت در مسیر مورد اشاره رهبری، موجب اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد شد.

صحبتهای رئیس جمهور در خصوص واکنش جمهوری اسلامی ایران بعد از اجرای تحریمهای جدید، موجب تقدیر سردار سلیمانی از مواضع رئیس جمهور هم شد.

شرکتهای ورشکسته اروپایی در کشور فعالیت می کنند

علیرضا ابراهیمی نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص برجام اظهارکرد: برجام یک معاهده بین المللی بود که بین ۷ کشور تحت نظارت سازمان ملل بسته شد و هر یک از اعضای این توافقنامه، تعهداتی را برعهده گرفتند. اما متاسفانه بعد از چند ماه آمریکا برجام را نقض کرد و از آن خارج شد.

وی در پاسخ به سوال، نظر شما در خصوص پیش بینی عملکرد کشورهای دیگر حاضر در معاهده برجام چیست، گفت: بنده به عنوان یک نماینده در این خصوص به اروپا خوش بین نیستم. اعتقاد دارم، اروپا هم بلاخره بازی های سیاسی خود را با ایران شروع خواهد کرد. امیدوارم این تعهد پای برجا بماند، اما به همین امیدواری هم امیدی نیست.

ابراهیمی در خصوص اظهار نظر وزیر خارجه فرانسه در خصوص آماده نشدن بسته پیشنهادی اقتصادی به ایران تا ماه نوامبر (آبان) خاطرنشان کرد: این موضوع می تواند بخاطر اتلاف وقت باشد. خیلی از شرکتهای بزرگ اروپایی در حال خارج شدن از ایران می باشند و تنها شرکتهای ورشکسته اروپایی در کشور فعالیت می کنند.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس ادامه داد: برای مثال، توتال که یک شرکت مهم نفتی است در حال خروج است اما پژوه که یک شرکت ورشکسته اقتصادی است برای خروج از ورشکستگی در ایران مانده است و از منابع و سرماه های ملی ما برای احیاء خود استفاده می کند. از این قبیل شرکتهای اروپایی در کشور زیاد داریم.

ایران بر روی مواضع محکم خود ایستادگی کند

وی افزود: امیدوارم ایران بر روی مواضع محکم خود ایستادگی کند. هر کجا ما عقب نشینی کردیم آنها برای سهم خواهی بیشتر ورود کرده اند. در حال حاضر، مسئله هسته ای را دستاویز زیاده طلبی های خود قرار داده اند ولی بعد می آیند حقوق بشر، آزادی بیان، دموکراسی، اجتماعات مدنی و ... را دستاویز اهداف استعماری خود قرار می دهند. بازهم امیدوارم اروپا در برجام بماند اما به امیدواری خود نیز خوش بین نیستم.

ابراهیمی در رابطه با لایحه پیوستن به fatf (کارگروه اقدام مالی علیه پولشویی) بیان کرد: این طرح موافقان و مخالفان جدی خود را در مجلس دارد. یک گروهی می گویند شاید نپیوستن به این کارگروه، بهانه ای بشود برای تحریم های مجدد و مخالفین این لایحه می گویند با توجه به تعاریفی که در دستور العملهای این کارگروه دارد، پیوستن به fatf یک تحریم خود ساخته است. مجلس هم برای برسی بیشتر ۲ ماه فرصت گرفته است. بنده هم هنوز تصمیم قطعی خود را نسبت به موافقت یا مخالفت با این لایحه نگرفته ام، و تصمیم نهایی خود را در روز رای گیری اعلام خواهم کرد. البته نظر بنده به مخالفت نزدیکتر است.

علت حباب بازار عدم مدیریت سرمایه های مردم است

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در رابطه با حبابهای ایجاد شده در بازار ارز، سکه، طلا و مسکن گفت: علت حباب بازار عدم مدیریت سرمایه های مردم است. در برنامه ششم توسعه بند قانونی وجود دارد که دولت می تواند نقدینگی ها را به سمت پروژه های نیمه تمام خود سوق دهد و این پروژه ها را به بخش خصوصی واگذار کند. اگر دولت ساز و کارها، آیین نامه ها را آماده می کرد و بعد به پذیره نویسی سهام و اوراق مشارکت در جاهایی مثل نفت، پتروشیمی، وزارت نیرو و .. که مردم به آن اعتماد دارد اقدام می کرد، شاید مردم به سمت بازار ارز، سکه، مسکن و طلا نمی رفتند.

 

 

وی در رابطه با خرید مقدار زیادی سکه و ارز توسط اشخاصی خاص اعلام کرد: به نظر بنده آن افراد مقصر نیستند. مقصر دولت است که بازار را مدیریت و محدودیتهای لازم را اعمال نکرد. بنده معتقدم که تیم اقتصادی دولت تیم قوی ای نیست و با صراحت اعلام می کنم که جزء اولین نمایندگان استیضاح کننده این تیم هستم.

ابراهیمی در خصوص موضوع جمع امضاء توسط نمایندگان برای استیضاح و طرح سوال و پس گرفتن امضاء ها توسط برخی از نمایندگان اظهارکرد: نمایندگان آزاد هستند که سوال کنند و یا سوال خود را پس بگیرند. هر نماینده ای از طرح سوال در جهت منافع مردم هدفی را دنبال می کند. قطعا همه ی سوالات برای اهداف مشخصی مطرح می شوند و هر نماینده برای سوال خود برنامه ای چیده است.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان ادامه داد: ممکن است مسائل حوزه انتخابیه در استیضاح یا طرح سوال دخالت داشته باشد. اما حق یک نماینده است که سوال کند و یا سوالش را پس بگیرد و هیچ کس نمی تواند مانع او شود و یا او را مجبور کند. 

وی در رابطه به دلایل پیوستنش به کمیسیون فرهنگی بیان کرد: بنده معلم بودم و ریاست اداره ارشاد دو شهرستان را در کارنامه خود داشتم و می توانم در خصوص مسائل فرهنگی اظهار نظرهای کارشناسی داشته باشم.

در حوزه اقتصاد هم باید از فرهنگ شروع کنیم

ابراهیمی ادامه داد: بنده معتقدم، در حوزه اقتصاد هم باید از فرهنگ شروع کنیم. اگر ما فرهنگ خوب و بهینه مصرف کردن، خوب کار کردن، کمک کردن، وجدان کاری، حمایت از کالای ملی،بهبود کیفیت کالا، ازدواج و ... را بیاموزیم خیلی از مشکلات و معضلات اقتصادی حل خواهد شد.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس در رابطه با تهاجم فرهنگی دشمن و راهکارهای مقابله با آن گفت: شاهد ان هستیم که دشمن با ۲۱۷ شبکه فارسی زبان علیه ایران در حال تولید برنامه است و ما برای مقابله با آنها تنها صدا و سیما را داریم. فضای مجازی ما نیز فضایی از هم گسیخته است که مدیریت صحیحی روی ان انجام نمی شود.

وی افزود: در این فضا هر شخصی برای خود گروه یا کانالی می زند و بدون هیچ ساز وکار، بدون هیچ مدیریت، بدون اینکه معلوم شود خوراک فکری آنها از کجا تغذیه می شود، بدون اینکه صحت و سقم مطالب آنها معلوم شود، مشغول به فعالیت می شود. این یکی از اشکالات فضای مجازی ماست. در برابر هجمه های فرهنگی دشمن و این فضای افسار گسیخته ما ، مدیریت دولت اهمیت بسیاری دارد و علاوه بر مدیریت فضای مجازی باید از هنرمندان و جامعه فرهنگی حمایت کند و به آموزش سواد رسانه از کودکی بپردازد.

 

ابراهیمی در ادامه در خصوص لایحه های سند ۲۰۳۰، ipcهای نفتی و ... و شیوه برخورد مجلس با آنها اعلام کرد: در معاهده های بین المللی منافع ملی اهمیت زیادی دارد. کسی از بیرون برای مجلس ما تصمیم گیری نمی کند، اما امکان دارد برداشت های متفاوتی از یک لایحه و طرح وجود داشته باشد. اینکه فکر کنیم عده ای فکر براندازی نظام یا خیانت به مردم را دارند، صحت ندارد.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان ادامه داد: بطور مثال در خصوص ipc های نفتی وزیر نفت و عده ای نظر مساعد نسبت به این موضوع داشتند و عده ای خیر، مخالفین می گفتند که شرکتهای خارجی مثل توتال قابل اطمینان نیستند و امروزه هم مشخص شد که آنها درست می گفتند.

وی در رابطه با لایحه منع خشونت علیه زنان گفت: دولت این لایحه را فرستاد و هنوز مورد بررسی قرار نگرفته است و بنده از متن آن خبری ندارم. اما در خصوص لایحه منع خضونت علیه کودکان بنده از جمله کسانی بودم که به فوریت آن رای دادم.

ابراهیمی در رابطه با شایعات موجود در شهرستان علیه خود گفت: شایعه کرده اند که بنده از رفع حصر آقای خاتمی و یا طرح زندانی کردن اشخاصی که سخنرانی مسئولین را بهم می زنند حمایت کرده ام. این ها کذب است و بنده همه ی این موارد را تکذیب می کنم. در مجلس یک علی رضا ابراهیمی و یک علی ابراهیمی شازند وجود دارد و گاهی این تشابه اسمی باعث بروز برخی شایعات می شود.

اینکه در بحث حقوق ها بی عدالتی وجود دارد را قبول دارم

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس در خصوص عدم نظارت بر بخش خصوصی و اختلاف بین حقوق کارگران و مسئولین کشور تصریح کرد: این که در بحث حقوق ها بی عدالتی وجود دارد را قبول دارم. در مجلس دهم تصویب کرده ایم تا حقوق های زیر ۵ میلیون با درصد بیشتری افزایش یابد تا این فاصله به تعادل برسد.

وی ادامه داد: در خصوص نظارت برکارفرما و قرارداد های سفید امضاء و گرفتن سفته برای تضمین کارگران زیادی با بنده درد دل کرده اند و اینکه بخاطر ترس از اینده شغلی حتی جرات اعتراض را ندارند، این موضوع از وزیر سوال شده است، و وی اعلام کرده که نظارت ها بیشتر شده و این موضوع در کشور کم شده است.

ابراهیمی افزود: بیشتر کارفرماهای ما انسانهای با وجدانی هستند، اما عده ای تخلف می کنند که حتما باید با آنها برخورد شود. قوانین کافی برای این برخوردها وجود دارد و مدیران اجرایی باید با استفاده از قانون این موضوع را ریشه کن کنند.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس در خصوص شرایط کنونی کشور خاطرنشان کرد: کشور امروز در شرایطی متفاوت به سر می برد. نظام سلطه با تمام توان با هجمه های فرهنگی و اقتصادی به کشور فشار می آورد.در این شرایط مسئولین باید دغدغه حل مشکلات مردم را داشته باشند و نباید از مسئولیت شانه خالی کنند. همدلی در همه ی احزاب لازمه بهبود اوضاع کشور است و مسئولین نباید دنبال اختلافات حزبی باشند.

ایران زیر بار خود تحریمی و تعهدات FATF نمی رود

عبدالکریم رجبی در گفتگویی اظهار کرد: این کارگروه(FATF) ایران را از لیست دارای ریسک مالی پرخطر تعلیق کرده است.

وی افزود: قرار گرفتن ایران در لیست این کارگروه باعث بهبود روابط بانکهای ایران با بانکها و بنگاههای مالی جهان و درنتیجه باعث رشد شاخص های اقتصادی و تسهیل روابط بین بانکی بین المللی می شود.

رجبی تاکید کرد: اما این اقدام مستلزم تعهداتی است که از سوی ایران باید داده شود که بیشتر تعهد سیاسی است تا فنی و از نظر ایران بعضی از این تعهدات خط قرمز نظام و رهبری و خود تحریمی محسوب می شود.

نماینده شرق گلستان در مجلس نهم اشاره ای به مهمترین تعهداتی که از  ایران گرفته می شود، داشت و تصریح کرد: عدم کمک مالی به رزمندگان فلسطین، حزب الله، سپاه قدس و رزمندگان سوریه که از نظر طرف مقابل در لیست گروههای تروریستی قرار گرفته اند، از جمله مهمترین خواسته های این کارگروه است و ایران به هیچ عنوان زیر بار این تعهد نخواهد رفت چون دولت و مردم ایران کمک به ستم دیدگان و گروههای مقاومت را آرمان خود می داند.

نماینده شرق گلستان در مجلس نهم تاکید کرد: نمایندگان مردم در مجلس و مسئولین کشور باید هوشیار  باشند تا آسیبی به آرمان ملت و رسالت نظام و رهبری نرسد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۷۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت دکتر مرندی از سال‌ها همراهی با مقام معظم رهبری ؛ ماجرای عبای سوغاتی چه بود؟

گفتگو با دکتر مرندی فرصتی بود تا از او بخواهیم خاطراتش را از سبک زندگی، سبک غذایی، منش و روحیات رهبر انقلاب برایمان بازگو کند. دکتر مرندی روایت‌های دست اولی از سال‌ها همراهی با مقام معظم رهبری برایمان نقل می‌کند که شنیدنش سرشار از لطف است.

به‌عنوان سرتیم پزشکی آیت‌الله خامنه‌ای چقدر با ایشان ارتباط دارید؟
۳۰سال است که توفیق مسئولیت سرتیم پزشکی ایشان را دارم و حداقل هفته‌ای یک‌بار خدمت مقام معظم رهبری می‌رسم.

وضعیت سلامت رهبر انقلاب چگونه است؟
الحمدلله ایشان در سلامت کامل به‌سر می‌برند و مگر برای معاینات معمولی، نیاز به مراجعه به پزشکان دیگری ندارند.

ایشان رژیم غذایی خاصی ندارند؟
به لطف خدا ایشان رژیم خاصی ندارند.

تا چند سال پیش برنامه کوهپیمایی رهبر انقلاب گاهی از تلویزیون پخش می‌شد. ایشان هنوز کوهپیمایی می‌کنند؟
در سال‌های گذشته هر هفته به کوه می‌رفتند ولی الان دیگر به کوه نمی‌روند و هر روز در خانه پیاده‌روی می‌کنند.

آخرین بار چه زمانی ایشان برای سلامتی نیاز به دخالت پزشکی داشتند؟
چند سال پیش ایشان بدون بیهوشی عمومی و فقط با بی‌حسی ناحیه نخاع، تحت عمل جراحی پروستات قرار گرفتند در حقیقت در تمام طول جراحی که کمتر از نیم ساعت طول کشید ایشان بیدار بودند و با پزشکان صحبت می‌کردند. خوشبختانه عمل با موفقیت انجام شد و وضعیت عمومی سلامت ایشان خوب بود.

ایشان چقدر به توصیه‌های پزشکی برای سلامتی‌شان توجه می‌کنند؟
خیلی زیاد. هر توصیه پزشکی را کامل و دقیق انجام می‌دهند البته قبلش دلیلش را می‌پرسند و اگر قانع شوند که همیشه هم قانع می‌شوند مو به مو توصیه پزشک را انجام می‌دهند. یادم هست ایشان مدتی بود به‌دلیل نخوردن میوه مشکل گوارشی پیدا کرده بودند، توصیه کردم میوه بخورند. روز‌های بعد پرسیدم بعد از رفتن من چه اتفاقی افتاد؟ گفتند شما که رفتید قیمت میوه‌ها را پرسیدند و گفتند ارزان‌ترین میوه‌ای که در بازار هست را تهیه کنید. این نشان می‌دهد که انتخاب سبک غذایی ایشان هم‌تراز با پایین‌ترین طبقه جامعه است.

رهبر معظم انقلاب بر جایگاه والای زن در خانواده تأکید دارند و این موضوع را در دیداری که با جمعی از بانوان به مناسبت تولد حضرت زهرا (س) داشتند، به صراحت بیان کردند. با توجه به رفت‌وآمدتان به بیت رهبری، این بینش و نگاه را در زندگی خانوادگی آیت‌الله خامنه‌ای چطور دیده‌اید؟
ایشان به همسرشان بسیار علاقه‌مند هستند و همواره از ایشان قدردانی می‌کنند. یادم می‌آید وقتی من وزیر شدم و ایشان رئیس‌جمهور بودند، با هم در ریاست‌جمهوری قدم می‌زدیم و من یک‌بار راجع به خوبی‌های همسرم تعریف کردم و ایشان هم به‌خصوص راجع به دوره تبعیدشان در زمان شاه و زحماتی که همسرشان در تمام طول زندگی، به‌ویژه زمان‌هایی که ایشان در زندان رژیم بودند و یا در تبعید به سر می‌بردند، با دست خالی برای بچه‌ها کشیده بودند، صحبت کردند. علاوه بر اینها حتما شنیده‌اید که ایشان بسیار با چندهمسری مخالف هستند و همیشه در صحبت‌هایشان تأکید می‌کنند و معتقدند از آنجا که در جامعه و کشور ما ازدواج مجدد مردان غالباً به ضرر استحکام خانواده و موجب تضعیف محبت زوجین و گاه فروپاشی خانواده است، نگاه معظم‌له به آن خوش‌بینانه و مثبت نیست و از این روست که این جمله در بیان ایشان تکرار شده است که: «خدا یکی، عشق یکی، همسر هم یکی». همچنین بار‌ها از ایشان شنیده‌ام که فرموده‌اند زن هیچ وظیفه‌ای در انجام کار‌های خانه ندارد و اگر زنی کار خانه انجام دهد، مرد باید قدردان این لطف و محبت همسرش باشد.

به‌عنوان پزشک متخصص اطفال، سال‌ها پزشک فرزندان رهبر بودید. ویزیت فرزندانشان را در مطب انجام می‌دادید یا به منزلشان می‌رفتید؟
زمانی که مطب داشتم بچه‌ها را به مطب می‌آوردند. البته گاهی هم برای ویزیت به منزلشان می‌رفتم. یادم هست زندگی خیلی ساده‌ای داشتند. روی موکت می‌نشستیم و وقتی مشغول معاینه بچه‌ها بودم خود آقا یا همسرشان از سماور برایم چای می‌ریختند و به بنده لطف می‌کردند. همیشه بسیار متواضع رفتار می‌کردند.

شما در مراسم ازدواج فرزندان رهبری هم حضور داشته‌اید؟
بله. وقتی فرزندان رهبری ازدواج می‌کردند این توفیق را داشتم که به‌عنوان مهمان حضور داشته باشم.

از آداب و مناسبات این مراسم تعریف کنید.
مراسم ازدواج فرزندان رهبر خیلی ساده برگزار می‌شد. مهمانان زیادی دعوت نداشتند. زن‌ها و مرد‌ها در ۲اتاق جداگانه دور اتاق می‌نشستند و با چای و شیرینی پذیرایی می‌شدند. می‌خواهم بگویم که به قدری زندگی این بزرگواران بدون تکلف و ساده بود که یک‌بار همسر رهبر انقلاب به من زنگ زدند و گفتند «قرار شده ۳روز دیگر آقا مسعود ازدواج کند و نمی‌دانیم آزمایش پیش از ازدواج را کجا باید انجام دهد.» و من راهنمایی‌شان کردم. خانواده مقام معظم رهبری خیلی متواضع و ارزشمند هستند. ایشان به فرزندانشان اجازه نداده‌اند در هیچ کار سیاسی و اقتصادی دخالت کنند.

میزان ارتباط خانوادگی‌تان با رهبری چقدر است؟ رفت‌وآمد خانوادگی دارید؟
خیر رفت‌وآمد خانوادگی نداریم ولی همیشه هر وقت زحمتی داشته‌ایم به ایشان داده‌ایم که همیشه هم برایمان خیر و برکت داشته است. هنگام تولد نوه‌ها، رهبری در گوششان اذان گفتند و خطبه عقد بچه‌ها و نوه‌ها را هم جاری کردند و از همه مهم‌تر اینکه مشمول دعاهایشان هستیم.

سرنوشت سوغات عبای رهبری چه شد؟
یک بار وقتی از سفر کربلا برمی‌گشتم دو عبای نسبتا گران‌قیمت سوغات آوردم. یکی را به آقای خاتمی که تازه رئیس‌جمهور شده بود و دیگری را به مقام معظم رهبری هدیه دادم. خب من که عباشناس نبودم فکر می‌کردم اگر گران باشد حتما کیفیت بهتری دارد. وقتی عبا را به ایشان دادم، تشکر کردند و چند روز یا هفته بعد که با ایشان ملاقات داشتم، گفتند: «اگر این عبا را بدهم و به جایش ۳ عبای دیگر بگیرم، ناراحت می‌شوی؟» و اضافه کردند: «این عبا خیلی گران است و من عبای گران نمی‌پوشم.» من هم گفتم نه، چرا ناراحت بشوم و ایشان هم همان کار را کردند.»

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد قزوین حمایت قاطع خود را از این اقدام غرور آفرین سپاه اعلام می‌کند
  • بیش از ۶۰۰ مددجوی کرمانی مشمول عفو مقام معظم رهبری شدند
  • پیام نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری در پی عملیات غرورآفرین و مهم «وعده صادق»
  • روایت دکتر مرندی از سال‌ها همراهی با مقام معظم رهبری ؛ ماجرای عبای سوغاتی چه بود؟
  • بیانیه امام جمعه اهل سنت سرسوره در پی حمله قهرمانانه موشکی جمهوری اسلامی به اسرائیل
  • عملیات «وعده صادق» نقطه عطف عبور از چالش‌ها است
  • دیدار صمیمانه اقشار مختلف اهل سنت با نماینده مقام معظم رهبری در سیستان و بلوچستان
  • پدافند دشمن صهیونیستی برای مقابله با ایران موجب تمسخرشان شد
  • پدافند دشمن صهیونیستی برای مقابله با ایران موجب تمسخرشان شد/ ثابت شد قدرتشان پوشالی است
  • رونمایی از یادمان «نشان فداکاری مقام معظم رهبری به شهدای دانشگاه افسری امام علی (ع)»