Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛اطلاع از اینکه چگونه مصرف اینترنت سیم‌کارت و همراه گوشی هوشمند را کاهش دهیم، می‌تواند به کاربران در کاهش هزینه‌هایشان کمک به‌سزایی داشته باشد.

 به نقل از وب سایت digitaltrends، مطالب این گزارش می‌تواند به کاربران گوشی‌های هوشمند کمک کند تا بر روی میزان مصرف اینترنت همراه یا دیتای گوشی هوشمند خود مدیریت بیشتری داشته باشند و از پرداخت هزینه‌های اضافی جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱. کنترل مصرف اینترنت دیتا

کاربران در وهله نخست، باید برروی میزان اینترنت همراه گوشی خود مدیریت داشته باشند تا هزینه‌های گزافی را برای پرداخت‌های مجدد و خریداری بسته‌های اینترنتی گران قیمت متحمل نشوند.

۲. اعمال محدودیت در مصرف اینترنت دیتا

در تنظیمات گوشی و قسمت مصرف اینترنت دیتا، شما قادر خواهید بود به منظور عدم تجاوز از مصرف بیش از اندازه دیتا برای اپلیکیشن‌های خاص و موردنظر خود، محدودیت اعمال کنید.

۳. چک کردن اپلیکیشن‌های پرمصرف

یکی از راه‌هایی که به کاربران کمک می‌کند هزینه‌های خود را برای خریداری بسته‌های اینترنتی و اینترنت همراه کاهش دهند، مراجعه به تنظیمات گوشی در قسمت دیتا و اینترنت همراه سیم‌کارت و مشاهده میزان مصرف اینترنت هر اپلیکیشن است. در این قسمت، تمامی برنامه‌هایی که با استفاده از اینترنت همراه گوشی آن‌ها را باز کرده‌اید و میزان مصرف هر کدام‌شان به ترتیب قابل مشاهده است. درصورتی که می‌خواهید حجم بسته اینترنتی‌تان زودتر از موعد مقرر تمام نشود، باید به میزان مصرف اپلیکیشن‌های مختلف مورد استفاده بیش از پیش توجه کنید.

۴. از اینترنت وای فای استفاده کنید

هرجایی که دسترسی به اینترنت بی‌سیم وای فای (wifi) داشتید، بجای استفاده از دیتای گوشی از وای فای استفاده کنید البته در اینجا باید توجه داشته باشید که اتصال به مودم‌های اینترنت وای فای ناشناخته و عمومی هم ممکن است تهدیدهای جدی برای امنیت سایبری گوشی و دستگاه الکترونیکی هوشمند شما ایجاد کنند چراکه ممکن است افراد ناشناخته و هکرها با استفاده از آسیب‌پذیری و حفره‌های امنیتی موجود در مودم‌های وای فای، به اطلاعات گوشی شما نفوذ کرده و دسترسی یابند.

بیبشتر بخوانید:تعرفه اینترنت آزاد چقدر است؟

۵. از فیلترشکن استفاده نکنید

یکی دیگر از عواملی که میزان مصرف اینترنت دیتای گوشی هوشمند را به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌دهد، استفاده از اپلیکیشن‌های فیلترشکن یا وی پی ان (VPN) است. بنابراین کاربران باید توجه داشته باشند که هنگام روشن بودن دیتای گوشی، تا حد امکان از فیلترشکن استفاده نکنند.

۶. زود به زود میزان مصرف دیتای خود را چک کنید

بسیاری از کاربران به منظور جلوگیری از زود تمام شدن بسته‌های اینترنتی خود با ارسال کدهای دستوری (USSD code) به اپراتورهای سیم‌کارت و اینترنت خود، همواره از میزان مصرف و حجم باقی مانده اینترنت دیتای گوشی خود مطلع می‌شوند و بدین ترتیب، بهتر می‌توانند مصرف اینترنت همراه خود را مدیریت کنند.

۷. با اینترنت دیتای گوشی دانلود نکنید

در صورتی که در محل خانه یا محیط کار خود به اینترنت وای فای دسترسی دارید، صبر کنید و پس از اتصال به اینترنت وای فای برنامه و اپلیکیشن‌های موردنیاز خود را دانلود کنید. در غیر این صورت، دانلود برنامه‌های مختلف می‌تواند حجم بسیار زیادی از بسته‌های حجمی اینترنت همراه شما را از بین ببرد.

۸. به تماشای آنلاین فیلم نپردازید

تماشای آنلاین فیلم، سریال و ویدیو در کنار بازی‌های آنلاین می‌تواند به میزان قابل توجهی از حجم بسته‌های اینترنتی شما را بخورد و از بین ببرد. بنابراین بهتر است تماشای آنلاین فیلم را به زمانی که به اینترنت وای فای دسترسی دارید، موکول کنید.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

چگونه مصرف اینترنت همراه گوشی را کاهش دهیم؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها اخبار فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۷۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی

به گزارش خبرنگار مهر، از دی ماه سال گذشته پس از افزایش تعرفه های اینترنت بارها نوید و وعده افزایش سرعت اینترنت را از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شنیده ایم. با شروع سال جدید نیز عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه آخرین جلسه هفته دولت که چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد، از سیر صعودی افزایش سرعت اینترنت در کشور خبر داد و گفت: تا پایان سال، سرعت اینترنت ۵۰ درصد نسبت به سال قبل افزایش پیدا می‌کند.

وی پیش از این نیز در گفتگو با مهر گفته بود که با افزایش تعرفه اپراتورها، تعهدی از اپراتورها گرفتیم به این ترتیب که تا خرداد سال ۱۴۰۳، ۳۰ درصد و تا پایان سال، ۵۰ درصد به سرعت اینترنت اضافه شود.

وزیر ارتباطات همچنین با استناد به رتبه بندیهای جهانی گفته بود: مشاهده داشبوردهای جهانی نشان داده که در اسفند ماه سال ۱۴۰۲، سرعت اینترنت ثابت و سیار افزایش یافته و رتبه ما بهبود پیدا کرده است.

این در حالی است که بررسی سیر تحقق تکلیف اپراتورها با استناد به آمار رتبه بندی جهانی «اسپیدتست» که این روزها بیش از گذشته به آن ارجاع می شود، حاکی از آن است که تا رسیدن به افزایش ۵۰ درصدی راه زیادی باقی است.

اسپید تست وب سایتی است که سرعت اینترنت کشورها را به صورت ماهیانه اندازه می گیرد و میانگین سرعت اینترنت موبایل و ثابت کشورهای مختلف را در یک رده بندی ارائه می کند.

بر اساس آخرین گزارش این پایگاه، در ماه مارس ۲۰۲۴، میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۵۲.۹۸ و میانه سرعت اینترنت ثابت ۹۳.۲۸مگابیت برثانیه بوده است.

همچنین در رده بندی اسپید تست از سرعت اینترنت موبایل کشورهای جهان در رده های اول تا سوم به ترتیب قطر (۳۱۳.۳۰مگابیت برثانیه)، امارات متحده عربی (۲۹۶مگابیت برثانیه ) و کویت (۲۲۸.۶۴مگابیت برثانیه) قرار دارند و سنگاپور با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت جایگاه نخست را در این حوزه از آن خود کرده است.

مرور وضعیت میزان سرعت و رتبه اینترنت ایران در این پایگاه بین المللی در جدول زیر آمده است:

ماه میلادی سرعت اینترنت موبایل رتبه اینترنت موبایل سرعت اینترنت ثابت رتبه اینترنت ثابت
آوریل ۲۰۲۳

۳۵.۹۸

۶۲

۱۱.۹۷

۱۴۵

می ۲۰۲۳

۳۵.۶۸

۶۴

۱۲.۶۰

۱۴۶

ژوئن ۲۰۲۳

۳۴.۶۵

۶۷

۱۱.۸۰

۱۴۵

ژوئیه ۲۰۲۳

۳۳.۴۴

۶۷

۱۲.۱۱

۱۴۸

آگوست ۲۰۲۳

۳۱.۳۳

۷۲

۱۱.۹۲

۱۵۲

سپتامبر ۲۰۲۳

۳۱.۶۷

۷۵

۱۱.۶۶

۱۵۳

اکتبر ۲۰۲۳

۳۱.۶۶

۷۵

۱۳.۳

۱۵۳

نوامبر ۲۰۲۳

۳۱.۸۲

۷۵

۱۲.۷۶

۱۵۴

دسامبر ۲۰۲۳

۳۱.۲۹

۷۸

۱۲.۶۲

۱۵۴

ژانویه ۲۰۲۴

۳۲.۷۷

۷۳

۱۳.۵۸

۱۵۲

فوریه ۲۰۲۴

۳۴.۷۱

۷۴

۱۳.۵۱

۱۵۷

مارس ۲۰۲۴

۳۶.۱۶

۷۵

۱۳.۷۸

۱۵۶

با نگاهی به این جدول می توان فراز و فرود سرعت اینترنت کشور را بررسی کرد. در سالی که گذشت میزان سرعت اینترنت ثابت در ایران از ۱۱ تا ۱۳ و سرعت اینترنت موبایل ایران بین ۳۱ تا ۳۶ مگابیت بر ثانیه متغیر بوده است.

از سوی دیگر اگرچه سرعت اینترنت موبایل در مقایسه با سال ۲۰۲۳ میلادی رو به رشد بوده اما رتبه آن کاهش داشته که این نشاندهنده افزایش سرعت سایر کشورها است. به این معنی که از ابتدای سال ۲۰۲۳ میلادی سرعت جهانی اینترنت افزایشی بوده و در ماراتن سرعت اینترنت برخی کشورها از ما پیشی گرفته اند.

در اینترنت ثابت نیز همین سناریو تکرار شده است و مقایسه افت و خیز آن طی سال گذشته میلادی و ماههای اخیر حاکی از آن است که با افزایش کمی همراه بوده اما در عین حال رتبه جهانی ما در اینترنت ثابت در مقایسه با ماههای ابتدایی سال ۲۰۲۳ افت داشته است.

چشم اندازی که بررسی مقایسه ای وضعیت سرعت اینترنت به ما ارائه می دهد اگرچه ما را به روند رو به رشد سرعت امیدوار می کند اما به نظر می رسد تا تحقق تکلیف اپراتورها هنوز فاصله زیادی است. همچنین از آنجا که رشد پروژه فیبرنوری برای افزایش سرعت اینترنت ثابت در کشور شتاب گرفته است اما این روند صعودی و رو به رشد برای کاربر چندان محسوس نیست.

ناگفته نماند که به موازات تلاش ما برای افزایش سرعت اینترنت، سایر کشورها نیز بیکار ننشسته اند و در این مسیر حرکت می کنند از این رو برای عقب نماندن از این ماراتن و رسیدن به نقطه مطلوب کاربر، باید بیش از پیش شاهد تلاش و تکاپوی اپراتورها باشیم.

کد خبر 6085036 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • نحوه تعمیر تیوپ لاستیک دوچرخه سوراخ شده؛ یک ترفند ساده و کاربردی (فیلم)
  • یک ترفند ساده و سریع: چگونه بادمجان شیرین رو از بادمجان تلخ تشخیص بدیم (فیلم)
  • افت و خیز سرعت اینترنت ایران در داشبوردهای جهانی
  • سال گذشته ۱۰۰ شرکت ایرانی برای تولید گوشی موبایل تسهیلات دریافت کردند
  • پرفروش‌ ترین گوشی شیائومی+ دانلود لیست قیمت جدیدترین و ارزان‌ترین موبایل امروز(۳ اردیبهشت)
  • بهترین گوشی موبایل در رنج ۲۰ میلیون؛ مقایسه A55 و ردمی نوت 13 پرو پلاس
  • راه اندازی سایت جدید موبایل همراه اول در روستای دودر سیریک
  • برقراری پوشش موبایل و اینترنت پرسرعت ۴G در روستا‌های دشتک سفلی و علیای تفت