Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:39:08 GMT

ثبت دقیق‌ترین تصویر از دومین قمر بزرگ منظومه شمسی

تاریخ انتشار: ۲۹ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۵۸۹۴۹

ثبت دقیق‌ترین تصویر از دومین قمر بزرگ منظومه شمسی

ناسا تصویری 6 گانه از سیاره "زحل" منتشر کرده است که این تصاویر، قمر "تایتان" این سیاره را نشان‌ می‌دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از ناسا، قمر "تایتان" ۵۱۵۰ کیلومتر قطر دارد و بزرگترین قمر زحل و دومین قمر بزرگ منظومه‌ شمسی است.

ناسا تصویر ۶گانه این قمر را منتشر کرد که توسط تکنیک "مادون قرمز" به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ۶ عکس مادون قرمز دور تصویری از این قمر قرار گرفته‌اند که در مرکز این عکس است و همانند نور طبیعی خودش به ثبت رسیده است.

این تصاویر حاصل گردآوری ۱۳ سال از اطلاعات به دست آمده از فضاپیمای "کاسینی"(Cassini) ناسا است. این فضاپیما وظیفه کاوش سیاره زحل و قمرهای آن را به عهده داشت.

این تصاویر نتایج گردآوری اطلاعات و تصویربرداری در مشاهدات، شرایط و نورپردازی‌های مختلف این قمر است.

 گفتنی است، رصد سطح قمر "تایتان" (Titan) امری دشوار است؛ زیرا مه و هواپخشی که این قمر را احاطه کرده است، سبب پراکندگی نور قابل رؤیت در این قمر می‌شود.

این در حالی است که رصد این سیاره با استفاده از مادون قرمز، بیشتر ممکن است؛ زیرا پراکندگی و جذب نور در مادون قرمز ضعیف‌تر است.

این تصاویر ۶گانه و منحصر به فرد، سطح پیچیده و یکپارچه این قمر یخی را نشان می‌دهد.

ناسا امیدوار است با استفاده از تکنیک مادون قرمز، در آینده تصاویر واضح‌تری از این قمر به ثبت برساند؛ تصاویری که تاکنون توسط فضاپیمای "کاسینی" قابل دریافت نبود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام تایتان زحل قمر زحل مادون قرمز ناسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت بوئینگ هفته آینده نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار خود را به مدار می‌فرستد و فضای رقابت این شرکت با اسپیس‌ایکس را که متعلق به ایلان ماسک است و رونق بخش مهمی از صنعت فضایی آمریکا به دستانش گره خورده فراهم کند.

ماموریت آزمایشی استارلاینر یک نقطه عطف برای شرکت بوئینگ به شمار می‌آید؛ پرتای این کپسول با سال‌ها تاخیر وبیش از یک میلیارد دلار هزینه بیشتر همراه بوده؛ استارلاینر فضانوردان ناسا را برای انجام سفر‌های معمول فضایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی همراهی می‌کند.

ناسا در سال‌های اخیر از نسل‌های جدید فضاپیما‌های خصوصی حمایت کرده و باور دارد شرکت‌های خصوصی می‌توانند فضانوردان و سایر مشتریان شرکت‌های فضایی از جمله ناسا را به ایستگاه فضایی بین‌المللی و تحت برنامه بلندپروازانه‌تر این سازمان، آرتمیس، به ماه و در نهایت مریخ برسانند. 

جیم فری، معاون ناسا در یک کنفرانس خبری که پیش از پرتاب استارلاینر تدارک دیده شده بود به خبرنگاران گفت: "نخستین پرواز سرنشین‌دار یک فضاپیمای جدید نقطه عطف کاملاً حیاتی برای آن است، اما جان اعضای خدمه استارلاینر که دو فضانورد ناسا هستند نیز در خطر است. 

ویلیامز، فضانورد ناسا، ۵۸ سال دارد و خلبان آزمایشی سابق نیروی دریایی با تجربه پرواز بر فراز ۳۰ هواپیمای مختلف است و از نخستین پرواز خود در سال ۲۰۰۷، بیش از ۳۲۲ روز را در فضا گذرانده است. ویلمور، فضانورد دیگر ناسا ۶۱ سال دارد و کاپیتان بازنشسته نیروی دریایی است که ۱۷۸ روز در فضا حضور داشته است. نخستین ماموریت فضایی وی در سال ۲۰۰۹ بوده است.

استارلاینر با فضایی برای حداکثر هفت فضانورد، نمادی از مبارزات بوئینگ برای رقابت با رقبای فضایی جدید مانند اسپیس ایکس است که فضاپیمای سرنشین‌دار آن نهستسن ماموریت خدمه خود را در سال ۲۰۲۰ انجام داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا مشتری ۷۹ قمر دارد ولی زمین فقط یکی؟
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • رونمایی از پیراهن فصل آینده بایرن: فقط قرمز! (عکس)
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • اطلاعات نامطمئن جیمزوب از حیات فرازمینی
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود