Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالیکه حجم صادرات چین به آمریکا سالانه حدود 506 میلیارد دلار است، رئیس جمهور آمریکا می‌گوید آمادگی دارد روی 500 میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از چین تعرفه اعمال کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه سی ان بی سی با اشاره به تنش تجاری میان پکن و واشنگتن تاکید کرد که آماده هستم تا علیه 500 میلیارد دلار از کالاهای وارداتی از چین تعرفه اعمال کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ترامپ تاکنون دوبار علیه حدود 50 میلیارد دلار از کالاهای چینی تعرفه‌های 10 درصدی و 25 درصدی اعمال کرده است که البته با اقدام متقابل دولت چین علیه کالاهای آمریکایی مواجه شده است.

ترامپ اضافه کرد؛ من این کار را(اعمال تعرفه) برای سیاسی کاری نمی‌کنم بلکه این کار را می‌کنم تا بهترین کار را برای کشورم کرده باشم.

بنابر آمارهای رسانه‌ای، آمریکا سالانه حدود 506 میلیارد دلار کالا و خدمات از چین وارد می‌کند در حالیکه حجم صادرات این کشور به پکن حدود 200 میلیارد دلار است. کسری تراز تجاری میان پکن و واشنگتن در سال 2017 حدود 375 میلیارد دلار تخمین زده شده است.

ترامپ در ادامه مصاحبه برای خارج شدن از زیر بار فشار انتقادات که بعد از دیدار با رئیس جمهور روسیه علیه وی مطرح شده است گفت که «همه دیدارش با پوتین نیز مسالمت آمیز نبوده است».

وی مدعی شد که اگر روابط میان مسکو و واشنگتن بهبود نیابد من بدترین دشمنی خواهم بود که پوتین تا کنون داشته است.

رسانه ها و محافل سیاسی آمریکا ترامپ را به وادادگی در مقابل پوتین در دیدار آنها در هلسینکی متهم کرده‌اند. ترامپ در نشست خبری با پوتین در پاسخ به سوالی عملکرد نهادها و سازمانهای اطلاعاتی آمریکا را در زمینه موضوع مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری 2016 زیر سوال برد و گفت که آنها مدرک مشخصی در این زمینه ندارند.

این اظهارات وی با واکنش تند از هر دو حزب آمریکا مواجه شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دونالد ترامپ کالای چینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۱۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: بایدن تحریم نفتی را از لیست گزینه‌های پاسخ به ایران خط زده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با پرهیز از هرگونه تهدید نظامی، از هماهنگی با متحدان برای ارائه پاسخ دیپلماتیک واحد به اقدام نظامی ایران علیه رژیم صهیونیستی سخن گفت و به‌این‌ترتیب، همان‌طور که در جریان نشست مجازی سران گروه ۷ شاهد بودیم، بار دیگر ظرف تحریم تهران را روی میز مذاکره گذاشت.

درحالی‌که تحریم‌ها علیه ایران تحت عنوان برچسب‌های مختلف رنگ و بوی تکرار به خود گرفته و عملاً قدرت بازدارندگی خود را از دست داده است، «رویترز» به نقل از تحلیلگران می‌نویسد که «به دلیل نگرانی از افزایش قیمت‌ها و خشمگین کردن چین به‌عنوان بزرگ‌ترین خریدار نفت، بعید به نظر می‌رسد دولت بایدن بخواهد اقدام تحریمی ریسک‌آفرینی را علیه صادرات نفت ایران (که شریان اقتصاد کشور است) اعمال کند.

این درحالی‌که است که با تمرکز روی اتهام اهمال دولت بایدن در اجرای محدودیت‌های نفتی موجود که به ایران مجال عرضه طلای سیاه خود به بازار را می‌دهد، سران جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا این هفته لایحه‌هایی را ارائه می‌کنند که به‌زعم خودشان به تیز شدن تیغ تحریم‌ها علیه تهران منجر خواهد شد.

برآورد‌ها حاکی از آن است که بعد از عملیات «وعده صادق» ایران، جمهوری‌خواهان آمریکا با اعمال فشار سیاسی علیه دولت بایدن چالشی چندجانبه را بر وی تحمیل کرده‌اند که شامل ممانعت از حملات مشابه در خاورمیانه هم‌زمان با پرهیز از اتخاذ تصمیمی است که به افزایش بهای نفت و تحریک پکن منجر شود.

تحلیلگران بر این باورند که بایدن حتی اراده‌ای برای اجرای محدودیت‌های نفتی موجود ندارد چه برسد به اینکه تحریم‌های جدیدی را اعمال کند؛ برای همین حتی اگر لایحه جمهوری‌خواهان هم به نتیجه برسد، آن را نادیده خواهد گرفت و تلاشی واقعی برای متوقف کردن شریان صادرات نفت ایران به خرج نمی‌دهد.

آن‌گونه که رویترز نوشته، با دور زدن تحریم‌ها، ایران روزانه بین ۱.۶ تا ۱.۸ میلیون بشکه در روز نفت صادر می‌کند که تقریباً معادل همان ۲ میلیون بشکه‌ای است که قبل وضع تحریم‌ها می‌فروخت.

بیم از افزایش بهای گازوئیل یکی از دلایل بایدن برای اعمال مؤثر تحریم‌های نفتی ایران عنوان می‌شود.

چین اصلی‌ترین مشتری نفت ایران است و اعمال تحریم‌ها آن‌گونه که مدنظر جمهوری‌خواهان آمریکا است، رابطه کج‌دار و مریز واشینگتن- پکن را که بنا به مصلحت جامعه بین‌الملل متوازن نگه داشته شده است، متشنج می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کیهان: تحریم‌های جدید علیه ایران «فیک» است!
  • بیانیه بایدن درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی از طرف آمریکا
  • بایدن: تحریم‌ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کنیم
  • افشای دسیسه‌چینی آمریکا علیه عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ
  • مشاور امنیت ملی آمریکا: تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال می‌کنیم
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال می‌کند
  • هیچ دولتی در کاخ سفید قادر به بستن شیر نفت ایران نیست
  • آکسیوس: آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کند
  • رویترز: بایدن تحریم نفتی را از لیست گزینه‌های پاسخ به ایران خط زده است