Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارگردان تلویزیون گفت:همانگونه که تولید آثار کمدی و خنداندن مخاطبان سخت است تولید آثاری با ژانر وحشت و ترساندن مخاطبان نیز کار سختی است. ما در ژانر طنز هنرمندان موفقی داریم اما در ژانر ترسناک فاقد نیروهای کارآمد هستیم. 

علیرضا افخمی کارگردان تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره کم‌کاری خود در تلویزیون گفت: ظی چند سال اخیر به دلیل برخی مشکلات مالی بیشتر ترجیح دادم در عرصه نمایش خانگی فعالیت داشته باشم و شاید همین عاملی شده تا کمی کم کار شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی وضعیت تولیدات سینما را قابل قبول خواند و اضافه کرد: به نظر می‌رسد وضعیت فعلی سینما برای تولیدات هنری بهتر است و سینمای ایران مسیر رو به رشدی را طی می‌کند. 


کارگردان "پنج کیلومتر تا بهشت" درباره تولید آثار ماورایی اظهار کرد: در مجموع جای تولید آثار ماورایی در کشور خالی است البته باید این نکته را مد نظر داشت که تولید چنین آثاری کار سختی است. همانگونه که تولید آثار کمدی و خنداندن مخاطبان سخت است تولید آثاری با ژانر وحشت و ترساندن مخاطبان نیز کار سختی است. ما در ژانر طنز هنرمندان موفقی داریم اما در ژانر ترسناک فاقد نیروهای کارآمد هستیم. 

افخمی ادامه داد: علت تولید کم آثاری با ژانر ترسناک را می‌توان نبود فیلمنامه مناسب و نبود جسارت لازم در فیلمسازان بیان کرد. وقتی یک فیلم کمدی ساخته می‌شود اگر مخاطب نخندد فیلم با شکست روبرو می‌شود. همین اتفاق نیز در آثار ترسناک زمانی رخ می‌دهد که فیلم ترسناک هیچ احساسی در مخاطب ایجاد نکند، در این شرایط نمی توان موفقیتی در چنین آثاری دید .

وی با اشاره به تأثیر وجود چند فیلمنامه نویس در تولید یک اثر هنری افرود: به عقیده من فیلمنامه نویسی به شکل گروهی و مشترک موفق‌تر است چون در این حالت تلفیقی از چند ایده و سلیقه در یک اثر صورت می‌گیرد و معمولاً برای من چنین تلفیقی نتیجه بخش بوده است.

افخمی درباره آخرین فعالیت‌های هنری‌اش خاطرنشان کرد: در حال تولید یک اثر ماورایی برای پخش در شبکه نمایش خانگی هستم. دو پیشنهاد نیز برای کار در سینما دارم و در صورتی که شرایط تولید در یکی از این دو فراهم شود تولید را شروع خواهم کرد و فکر می کنم دو اثر در سال جاری از من ساخته خواهد شد. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علیرضا افخمی فیلمنامه نویس شبکه نمایش خانگی 5 کیلومتر تا بهشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۴۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زشت و زیبای سریال افعی تهران | سحر دولتشاهی تراپیست است یا ...؟ |‌ ویدئویی از شروع رابطه عاشقانه سحر دولتشاهی و پیمان معادی در سریال مطرح

همشهری آنلاین - وجیهه امیرخانی: در حالی که سریال افعی تهران به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی پیمان معادی به نیمه‌های راه رسیده و با دنبال کردن سوژه جنجالی یک قاتل سریالی جایگاه ویژه ای میان مخاطبان شبکه نمایش خانگی پیدا کرده است به خلاصه ای از ویژگی‌های مثبت یا منفی که واکنش‌ها و بازتاب های فراوانی میان منتقدان و مخاطبان پر و پا قرص سریال‌های ایرانی شبکه نمایش خانگی داشته است، اشاره می‌کنیم:

یکی از نکاتی که همزمان با شروع این سریال میان نظر کاربران دیده شد؛ افتتاحیه سرد و معمولی سریال بود بسیاری از مخاطبان بر این باور بودند که با تماشای قسمت اول به سختی تصمیم گرفته‌اند تا انتها آن را دنبال کنند. داستان برایشان گنگ بود و به طور کلی انگار داستان برای آنها جز یک پیمان معادی(آرمان بیانی) جدی، تلخ و عصبی و کلوزآپ‌هایی از سحر دولتشاهی چیز بیشتری نداشت. حتی برخی به سکانس‌های متروسواری و پیاده روی در خیابان و موسیقی گوش دادن معادی هم خرده گرفته بودند که چرا بخش زیادی از سریال باید صحنه‌هایی مشابه و از این دست را ببینیم. البته برخی منتقدان معتقدند افتتاحیه شورانگیز این روزها تبدیل به یک شگرد تبلیغاتی و تکراری در سریال سازی شده و باید منتظر بود و دید این سریال در قسمت ‌های بعدی دست پری برای جذب مخاطب دارد یا نه.

در ادامه و با پخش قسمت‌های بعدی کم کم تکلیف مخاطب با سبک و سیاق قصه پردازی در سریال مشخص شد و اینکه بیشتر از یک ماجراجویی جنایی قرار است لایه‌هایی از زندگی شخصی کاراکتر آرمان بیانی به عنوان یک منتقد، نویسنده و مدرس سینما که در تب و تب ساخت اولین فیلم زندگی‌اش است را ببینید. جدایی از همسر و زندگی جدید با پسر خردسالش، ‌خانه نیمه تاریک و کتابخانه پر و پیمانش، موسیقی ‌هایی که گوش می‌دهد و بخش مهم تر؛ کودکی گزنده و آزاردیده و رابطه‌های ناکام عاطفی اوست. اینکه بیانی در شمایل یک کارگردان روشنفکر کتاب خوان، فرهیخته و امروزی نگاه از بالا به پایینی که به همه اطرافیانش دارد با بازی درست پیمان معادی انگار برای مخاطب جا افتاده و باورپذیر شده است. ترند شدن سکانس‌هایی از سریال به خصوص سکانس‌ مونولوگ پیمان معادی مقابل سحردولتشاهی در اتاق درمان، نشان دهنده مسیر درستی بود که سریال افعی تهران برای قصه گویی انتخاب کرده است.

هر چند همچنان یکی از نکات آزاردهنده که میان نظر منتقدان و مخاطبان به چشم می‌خورد نماهای کلوزآپ (نمای نزدیک) از همه آدم‌ها و شخصیت‌های قصه افعی تهران است که در برخی قسمت‌ها به نظر می رسد کارکرد سینمایی و روایتی ندارد و بیشتر برای از دست ندادن مخاطب است.

نکنه دیگر، بلاتکلیفی مخاطبان با کاراکتر سحر دولتشاهی در نقش تراپیست پیمان معادی (آرمان بیانی) در این سریال است که اگرچه به لحاظ فیزیک، ‌چهره و گریم، جذابیت تصویری دارد اما کارکرد خود را روی صندلی یک تراپیست و روانکاو حرفه‌ای از دست داده است، اینکه آرمان بیانی مدام می‌خواهد با او وارد رابطه عاطفی شود اما او گنگ و مبهم پاسخ می‌دهد نقد منفی مخاطبان را به دنبال داشته است. این نکته که چرا یک درمانگر گاهی به شدت به بیمار یا مراجعش نزدیک می‌شود گاهی همه جا برای او دیوار می‌کشد گاهی جواب نگاه‌های عشق خواهانه‌اش را می‌دهد گاهی نگاهش را می‌دزدد و بیشتر از حرفه درمانگرانه‌اش سعی‌ می‌کند حواس مراجعش را پرت کند در میان نقدها دیده می‌شود.

این نکته تا آنجا پیش رفت که سکانس وایرال شده اتاق درمان پیمان معادی و سحر دولتشاهی در کنار سکانس معروف اتاق درمان سریال مطرح خانواده سوپرانو ( ۱۹۹۹) The Sopranos مقایسه شد. باورپذیری تراپیست در این سریال خارجی حتی در نگاه کردن جدی و حرفه‌ای خانم تراپیست هم دیده می‌شود اما در افعی تهران مخاطب نمی‌داند با یک مدل و ستاره سینما روبروست که به دنبال پرت کردن حواس مراجعش است یا گوش دادن به حرف های او به عنوان یک تراپیست.

این نقد با وجود انتشار تیزر قسمت هفتم که خبر از شروع یک رابطه عاشقانه میان این دو نفر می‌دهد هم همچنان در میان نظرات به قوت خود باقیست. برخی گفته‌اند که از ابتدا هم معلوم بود که تراپیست می‌خواهد با آرمان بیانی وارد رابطه شود پس دلیل رفتارها و جواب‌های منفی و دوپهلوی او به پیمان معادی چه بود. در میان البته برخی منتقدان هم به این نکته اشاره و پیش‌بینی می‌کنند که احتمالا تراپیست هم کاراکتر متعادل و نرمالی ندارد و این نشانه‌ها به دلیل بروز اتفاقات دیگری در زندگی آرمان بیانیست.

سحر دولتشاهی چطور از نقش‌های دوم به نقش‌های اول رسید؟

کد خبر 845117 برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران نمايش خانگي

دیگر خبرها

  • نمایش ۴ اثر در ششمین پاتوق فیلم کوتاه
  • ۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
  • افزایش مخاطبان رسانه ملی
  • آمار مخاطبان در نوروز و رمضان ۸ درصد افزایش داشته است
  • افزایش مخاطبان ویژه برنامه‌های رمضانی رسانه ملی
  • تسخیر «سینمای ایران» با کمدی اتفاق خوبی نیست
  • زشت و زیبای سریال افعی تهران | سحر دولتشاهی تراپیست است یا ...؟
  • زشت و زیبای سریال افعی تهران | سحر دولتشاهی تراپیست است یا ...؟ |‌ ویدئویی از شروع رابطه عاشقانه سحر دولتشاهی و پیمان معادی در سریال مطرح
  • پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون در ماه رمضان و نوروز
  • اعلام پربیننده ترین برنامه‌های تلویزیون در ماه رمضان و نوروز