Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@16:39:48 GMT

سامانه جدید هوشمند برای گشتی‌های پلیس +عکس

تاریخ انتشار: ۳۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۶۴۸۸۹

سامانه جدید هوشمند برای گشتی‌های پلیس +عکس

تسنیم نوشت: سامانه هوشمند «ثبت تخلف و استعلام خودرویی سیار» یکی از سامانه‌هایی است که اخیراً توسط سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی و سردار محمد شرفی رئیس پلیس پیشگیری ناجا رونمایی شد.

این سامانه که قابلیت نصب بر روی تمامی خودرو‌های پلیس را دارد، قادر است در حین حرکت، پلاک خودرو‌های در حال تردد را اسکن کرده و به صورت آنلاین، میزان جرائم رانندگی، سوابق تخلفات، نام مالک و مهمتر از همه تحت پیگرد بودن خودرو یا مسروقه بودن پلاک را با سرعتی بالا بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این طراحان این سامانه این امکان را فراهم کرده‌اند که با توجه به نوع استفاده ماموران پلیس، دسترسی به اطلاعات خودرو‌های عبوری، قابلیت سطح بندی شده را داشته باشد.

 

در این سامانه، به محض آنکه خودروی پلیس مجهز به این سیستم، از کنار خودروی در حال تعقیب، سرقتی یا شکایتی عبور کند، آلارم سامانه، اپراتور و ماموران پلیس را متوجه می‌کند که خودروی تحت تعقیب، که اطلاعاتش در بانک اطلاعاتی پلیس ذخیره شده و این سامانه قادر به لینک شدن با آن است تشخیص داده شده است.

همچنین در این سامانه ثبت زمان، مکان، نقشه هوایی و تصویر خودرو با دقت بالا انجام شده و به صورت همزمان، تعداد بالایی از پلاک‌ها در هر لحظه ثبت می‌شود و تجهیزات اضافه شده به این سامانه، این قابلیت را در اختیار اپراتور می‌گذارد که در هر ساعت از شبانه‌روزی و حتی بدون نور کافی، رصد پلاک‌های خودروی عبوری انجام و استعلامات لازم هریک از پلاک‌ها انجام شود.

با طراحی‌های انجام گرفته، دوربین متصل به آن می‌تواند در داخل خودرو نصب شده و امکان نظارت و رصد نامحسوس پلیس را فراهم کند؛ این در حالی است که اپراتور آن، توانایی گردش ۳۶۰ درجه افقی و ۴۵ درجه عمودی را داشته و اجرای دستورات اپراتور از طریق سکان هدایت بی‌سیم هم انجام شود.

سردار محمد شرفی با اشاره به قابلیت‌های این سامانه از نصب این دوربین‌ها بر روی خودرو‌های گشت انتظامی و تجهیز این خودرو‌ها به سامانه فوق خبر داد و اظهار کرد: در آینده قرار است گشت‌های انتظامی به این سامانه مجهز شوند.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا ادامه داد: این سامانه قدرت آن را دارد که با نصب بر روی خودرو‌های انتظامی، در حالی که این خودرو‌ها با سرعت ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت حرکت کنند، به صورت همزمان بیش از ۳۰ پلاک را بخواند، تحلیل کند و با مقایسه با بانک اطلاعاتی موجود، آلارم‌ها لازم در خصوص تحت تعقیب بودن خودرو، شکایتی یا سرقتی بودن خودرو‌ها را اعلام کند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت تامین منابع مالی و محقق شدن این منابع، قطعاً نصب این سامانه بر روی خودرو‌های گشتی انجام خواهد شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۴۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت هوشمند تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری در مازندران

حسن جهانیان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران گفت: سامانه‌های هوشمند توزین در حال حرکت استان در فروردین ماه امسال بیش از ۱۷۹ هزار تردد از وسایل نقلیه باری را رصد و پایش کرده و بیش از ۱۹ هزار تخلف اضافه تناژ بالای ده درصد مجاز شناسایی شده است این میزان از تخلفات معادل بیش از ۱۰ درصد تردد وسایل نقلیه سنگین بوده که عدد قابل توجهی می‌باشد.

او افزود: با توجه به اینکه یکی از علل اصلی تخریب رویه راه‌ها و ابنیه آن اضافه بار وسایل نقلیه سنگین است بنابراین کنترل و شناسایی وسایل نقلیه سنگینی که دارای اضافه بار غیرمجاز هستند اهمیت بالایی در حفظ راه و کاهش هزینه‌های نگهداری آن دارد.

جهانیان گفت: بدین منظور اداره مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران کریدور‌های اصلی حمل بار در استان را مجهز به سامانه هوشمند توزین در حال حرکت کرده است.

او افزود: مهمترین شاخصه سامانه توزین در حال حرکت WIM کنترل وزن وسایل نقلیه در حال حرکت بدون نیاز به توقف آنهاست که مزایایی، چون عدم اتلاف زمان، صرفه جویی سوخت و حذف نیروی انسانی را به همراه دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: این سامانه با استفاده از سنسور‌های نصب شده در سطح جاده وسایل نقلیه متخلف دارای اضافه تناژ را به صورت هوشمند شناسایی کرده و اطلاعات آن را به صورت برخط به پاسگاه پلیس راه ارسال می‌کند. در مرحله بعد در باسکول‌های ثابت پلیس راه وسیله نقلیه خاطی به طور دقیق وزن شده و نسبت به اعمال مقررات از جمله اعمال جریمه، تخلیه بار و معرفی راننده و شرکت متخلف به کمیسیون رسیدگی به تخلفات ناوگان باری در این اداره کل اقدام می‌گردد. "

او افزود: از دیگر مزایای استفاده از این تکنولوژی شناسایی تخلف سرعت وسایل نقلیه سنگین، شناسایی وسایل فاقد بار نامه و مجوز حمل بار و تشکیل پایگاه آماری جامع از حمل و نقل بار در استان جهت برنامه ریزی و مدیریت بر آن است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • قاچاقچی حشیش در جنوب تهران بازداشت شد
  • مشارکت مردم بندرانزلی در سامانه هوشمند تفکیک زباله از مبدا
  • برخورد قانونی با ۶۰ هزار خودرو در استان سمنان
  • تولید سامانه هوشمند تجهیزات ساختمانی
  • بازداشت کلاهبردار معامله خودرو در آبادان
  • بازداشت کلاهبردار خرید و فروش خودرو در آبادان
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری
  • ثبت هوشمند تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری در مازندران