Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ چند روزی است که ماجرای فروش اردوگاه باهنر، محلی فرهنگی و تفریحی برای جامعه فرهنگی و دانش آموزان، در رسانه‌ها مطرح شده است البته ۲سال پیش هم زمزمه‌هایی از فروش این اردوگاه به گوش می‌رسید، اما مسئولان مربوطه آن را رد کردند.

با وجود این شرایط باز هم این موضوع بعد از گذشت ۲سال مطرح شد و شائبه حراج این ملک با کمترین قیمت وجود دارد؛ البته تاکنون مسئولان فعلی آموزش و پرورش علی رغم پیگیری‌ها درباره جزئیات این موضوع واکنشی انفعالی داشته و سکوت اختیار کردند، اما سراغ فریدون واسعی مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی آموزش‌و‌پرورش در سال ۹۵ رفتیم تا از چگونگی و صحت و سقم قضیه مطلع شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واسعی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره ماجرای فروش اردوگاه باهنر و صحت و سقم این ماجرا اظهار کرد: قبل از آذر ۹۵ که قرارداد اجاره به شرط تملیک اردوگاه باهنر منعقد شود، ۳۷ هزار بازنشسته سال‌های ۹۳ تا ۹۵ پاداش پایان خدمت خود را دریافت نکرده بودند و پیگیر این قضیه بودند و با توجه به اینکه پاداش با گذشت زمان ارزش مالی خود را از دست می‌داد در نتیجه دنبال راهکاری برای حل این مشکل بودیم همچنین بازنشستگان دادخواست به دیوان عدالت اداری برای پرداخت دیون داشتند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه آموزش و پرورش اعتبار کافی برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان نداشت و براساس قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر که در سال ۹۴ به تصویب رسید؛ برنانه ریزی برای پرداخت پاداش در نظر گرفته شد.

مدیرکل سابق دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی آموزش‌و‌پرورش افزود: براساس ماده ۲ بند ب. این قانون دولت موظف است هر ساله به میزان مطالبات حقوقی و حقیقی، انتشار اوراق صکوک را داشته باشد که این موضوع در قانون سال ۹۵ هم تکرار شد و به تصویب هیئت وزیران رسید.

مصوبه چهاربندی برای جلوگیری از بدهکاری آموزش و پرورش به فرهنگیان بازنشسته

واسعی با اشاره به اینکه بعد از تصویب این قوانین، نهم آبان ماه سال ۹۵ هیئت وزیران مصوبه‌ای وابسته به این قانون را با چهار بند به تصویب رساند، تصریح کرد: براساس بند اول این مصوبه وزارت اقتصاد و دارایی اجازه پیدا کرد تا بابت بدهی‌های وزارت آموزش و پرورش و علوم پنج هزار میلیارد تومان اوراق صکوک منتشر کند که سهم آموزش و پرورش چهار هزار میلیارد و سهم وزارت علوم یک هزار میلیارد شد.

وی بیان کرد: براساس بند دوم آموزش و پرورش و وزرات علوم باید دارایی را برای پرداخت اوراق معرفی می‌کردند همچنین در بند سوم اصل و سود و هزینه‌هایی که برای این موضوع در نظر گرفته می‌شد باید سازمان برنامه و بودجه تامین می‌کرد و براساس بند چهارم سازمان برنامه و بودجه باید احکام لازم برای سر رسید اعتبارات را در لوایح بودجه سنواتی کشور مورد پیش بینی قرار دهد.

مدیرکل سابق دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی آموزش‌و‌پرورش گفت: با توجه به توضیحات اصل کار معرفی کردن اردوگاه باهنر به عنوان دارایی آموزش و پرورش قانونی است هرچند ممکن است بهترین راهکار نباشد، اما غیر قانونی نیست و حتی هیچ شکایتی به دیوان عدالت اداری برای لغو این قانون نبوده است.

واسعی ادامه داد: اردوگاه باهنر ۲بار مورد ارزیابی قرار گرفت که یکبار با احتساب ساختمان و زمین ۱۲ هزار میلیارد ارزش‌گذاری شد و برای دوم با احتساب زمین چهار میلیارد برآورد شد.

وی درباره دارایی جایگزین برای اردوگاه اظهار کرد: با توجه به بالا بودن مبلغ نمی‌شد مدارس را برای این کار در نظر بگیریم چرا که ارزش هر مدرسه حدودا چهار میلیارد است و با توجه به مبلغ اوراق باید یک هزار مدرسه را معرفی می‌کردیم.

مدیرکل سابق دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی آموزش‌و‌پرورش بیان کرد: در شرایط فعلی بهترین راهکار این است که بند چهار مصوبه دولت در لوایح بودجه دولت دیده شود تا مشکل بازپرداخت اصل و سود پول وجود نداشته باشد.

واسعی درباره میزان سود این اوراق و پرداختی‌هایی که تاکنون انجام شده است، گفت: در این مورد معاونت پشتیبانی آموزش و پرورش مسئولیت داشته و باید پاسخگو باشد.

وی تاکید کرد: چنانچه تا سال ۹۹ اقساط به موقع و کامل پرداخت شود، مشکلی از نظر مالکیت این ملک برای آموزش و پرورش پیش نخواهد آمد.

هرچند هنوز مسئولان از وضعیت پرداختی برای این اوراق صحبتی نکردند، اما باید منتظر ماند و دید آیا چوب حراج به اردوگاه باهنر از قدیمی‌ترین اردوگاه‌های آموزش و پرورش چه سرنوشتی پیدا می‌کند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار مدارس اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۵۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • کاهش عجیب بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳
  • پیگیری و اجرای طرح های جوانی جمعیت در آموزش و پرورش
  • وعده صادق خنجر امت اسلام بود/ هر اقدامی علیه ایران پاسخی شدید در پی دارد