Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل پزشکی قانونی لرستان گفت: دادن جسد به دانشگاه‌ها براساس مجوز پزشکی قانونی است.

‌دکتر حمیدرضا نظیفی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا‌ با بیان اینکه به لحاظ شرعی استفاده از اجساد در پزشکی قانونی باید از علما و اهل فن پرسیده شود، افزود: به لحاظ علمی و قانونی اجساد مجهول‌الهویه که هیچگونه مشخصات و هویتی نداشته باشند با دستور قضایی به دانشگاه‌ها  برای استفاده علمی دانشجویان رشته پزشکی می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: از لحاظ قانونی مجوز قضایی داریم و مشکلی برای دادن اجساد نداریم اما از لحاظ شرعی خبر ندارم.

نظیفی با بیان اینکه سازمان پزشکی قانونی اعلام کرد کسانی که بعد از فوت مایل هستند اجساد آنها توسط پزشکی قانونی به دانشگاه‌های کشور تحویل و در مصارف علمی جهت یادگیری دانشجویان استفاده شود ثبت نام کنند، گفت: طبق گزارش رئیس سازمان تاکنون ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر ثبت نام کردند و مجوز به سازمان داده‌اند تا بعد از فوت برای مصارف علمی دانشجویان در دانشگاه‌ها از اجساد آنها استفاده شود.

مدیرکل پزشکی قانونی لرستان با بیان اینکه تاکنون در لرستان چنین موردی نداشتیم، افزود:  شرایط خاصی دارد و تنها شاخص، مجهول‌الهویه نیست بلکه دانشگاه‌ها اجسادی را می‌خواهند که کالبدشکافی نشده باشند.

وی عنوان کرد: مواردی را که علت فوت آنان محرز باشد را کالبدشکافی نمی‌کنیم ‌و معمولاً مجهول‌الهویه‌هایی که در بیابان فوت کردند و علت فوت آنان مشخص نیست، کالبدشکافی می‌‌شوند.

عضو شورای قضایی لرستان اظهار کرد: اجساد کالبدشکافی شده به درد دانشگاه‌ها نمی‌خورند.

نظیفی خاطرنشان کرد: سال گذشته پزشکی قانونی لرستان هیچ جسدی را برای تشریح به دانشگاه‌های استان نداده است و هر روز از ساعت ۶ صبح تا ۶ عصر به مردم خدمات ارائه می‌دهند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام منطقه لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۵۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تروما چهارمین علت مرگ در دنیا

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران تروما را چهارمین علت مرگ در دنیا بیان کرد و گفت: مراقبت و مدیریت بیمار در خونریزی شدید تروما ضروری است و باعث جلوگیری از مرگ بیمار می شود.

به گزارش ایرنا، ابوالفضل افشار فرد در گفت و گویی افزود: تروما چهارمین علت مرگ در دنیا و بیشترین عمر از دست رفته در جهان محسوب می شود و چون تروما بیشتر در افراد جوان اتفاق می افتد، شناخت تروما از لحاظ شروع سریع اقدامات اولیه، اهمیت زیادی دارد.

وی اظهار داشت: جراحی عروق یک رشته نوین فوق تخصصی در پزشکی است که در آن اختلال های سیستم عروقی، بیماری شریان ها و رگ های لنفاوی با روش های درمان دارویی، روش های نیمه تهاجمی با استفاده از بازسازی سیستم عروقی با روش های تخصص جراحی در کشور درمان می شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پزشکی ایران را در درمان تروما و جراحی نوین مطلوب ارزیابی کرد و گفت: تازه های درمانی بیماری های عروق و رسیدگی به بیماران ترومایی حوادث و سوانح از مباحث مهمی است که در چهل و پنجمین کنگره سالانه جامعه جراحان ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در مرکز همایش های رازی میان پزشکان پرداخته می شود.

افشار فرد ادامه داد:سعی شده موضوعات روز و مبتلابه رشته‌های جراحی در این کنگره، بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا همکاران رشته‌های مختلف فرصت تبادل نظر داشته باشند.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران با بیان اینکه انجمن‌های علمی در سالن‌های فرعی برنامه‌های اختصاصی و تعیین شده خود را با حضور اعضا اجرا می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم برنامه‌های علمی کنگره امسال، موجب توجه ویژه و افزایش رضایتمندی همکاران رشته‌های مختلف قرار بگیرد.

افشار فرد هدف از برگزاری این کنگره را تبادل اطلاعات علمی و تکنیک‌های جراحی میان همکاران جامعه جراحان در رشته‌های مختلف عنوان کرد و گفت: ضمن مطرح شدن مسائل علمی و پزشکی که در نهایت به نفع بیماران و جامعه خواهد بود، مشکلات جراحان کشور به ویژه جراحان جوان نیز مطرح خواهد شد. ثبت نام برای کسب امتیاز بازآموزی این کنگره به صورت آنلاین برقرار است.

به گزارش ایرنا، ضربه یا تروما ( Trauma) در دانش پزشکی به هر نوع ضربه، جراحت، شوک، آسیب و حادثه وارد شده بر بدن گفته می‌شود، مشروط به اینکه از خارج به بدن وارد شده باشد و عامل درونی، علت ایجاد آسیب نباشد. از سال ۱۹۶۷ میلادی افراد آسیب دیده ترومایی به عنوان یک بیمار و نه یک حادثه دیده مورد توجه قرار گرفتند با این وضعیت بخش اورژانس و مراقب‌های پزشکی تغییرات مهم و مثبتی انجام دادند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • لرستان؛ سیاهپوشِ اختر ششم
  • لرستان در سوگ بنیانگذار مکتب تشیع
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • مرگ کودک ۷ ساله در مازندران با سقوط کمد
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • بازدید رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از دادگستری سیریک
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه
  • جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان