Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛  گرانفروشی، امتناع از فروش و احتکار کالا از مهمترین مواردی است که در این جریان توسط سودجویان صورت می گیرد لذا با تصمیم دستگاههای حاکمیتی و نظارتی 'طرحهای نظارت بر بازار' تشدید شده تا عرصه برای فعالیت متخلفان ناامن و تنگ شود.
در این میان خراسان رضوی از جمله استانهایی که هشت درصد واحدهای صنفی و 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد اتحادیه های کل کشور را در خود جای داده با عزم مسئولان دستگاههای نظارتی همچون اداره کل تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و دیگر نهادهای ذیربط اقدامات نظارتی را بر بازار تشدید کرده است.

* شناسایی هشت هزار واحد متخلف
دبیر کمیسیون هماهنگی امور تعزیرات حکومتی خراسان رضوی  گفت: از ابتدای امسال 13 هزار و 564 مورد بازرسی از اصناف مختلف در سطح این استان توسط بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت انجام شده است.
حمیدرضا کریم افزود: در این چارچوب هشت هزار و 212 واحد متخلف شناسایی و برای آنها تشکیل پرونده شد. ارزش ریالی این تخلفات 351 میلیارد ریال است.
وی ادامه داد: طی این مدت هفت هزار و 957 فقره بازرسی از واحدهای نانوایی نیز در سطح خراسان رضوی صورت گرفت و 635 پرونده تخلف در این حوزه تشکیل شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: همچنین شش هزار و 259 مورد بازرسی از واحدهای مربوط به فروش مواد پروتئینی صورت گرفت و در این حوزه نیز 446 پرونده تخلف باز شد.
وی افزود: پنج هزار و 520 مورد بازرسی نیز از میوه فروشیهای دایر در سطح خراسان رضوی صورت گرفت و 471 پرونده تخلف از این واحدها ثبت شد. 624 مورد بازرسی هم از واحدهای حمل و نقلی انجام و 35 مورد پرونده تخلف تشکیل شد.
کریم ادامه داد: همچنین در چارچوب بازدید از 333 مرکز اقامتی و زیارتی در خراسان رضوی 84 مورد تخلف شناسایی و برای رسیدگی به آنها تشکیل پرونده صورت گرفت.
وی گفت: با هدف صیانت از حقوق شهروندی، جلوگیری از گرانفروشی و تخلف 'طرحهای بازرسی' با جدیت پیگیری می شوند.

* گرانفروشی تخلف عمده
مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی نیز  گفت: طی سه ماه نخست امسال 73 هزار و 206 مورد بازدید از صنوف مختلف در سطح این استان توسط بازرسان اصناف انجام شد و در این چارچوب پنج هزار و 800 پرونده تخلف به ارزش 24 میلیارد ریال مفتوح گردید.
امیر دلداری افزود: عمده تخلفات ثبت شده صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی در سطح خراسان رضوی استان مربوط به گرانفروشی بوده است. دیگر تخلفات شامل عدم درج قیمت بر روی کالا، نداشتن نرخنامه و عدم صدور صورتحساب است.
وی ادامه داد: امتناع فروشندگان به ویژه عمده فروشان از عرضه کالا به بهانه مشخص نبودن نرخ نیز تخلف است و با آن به شدت برخورد می شود.

* کشف 400 میلیارد ریال کالای قاچاق
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز  بر عزم جدی برای مبارزه با قاچاق تاکید و بیان کرد: در این چارچوب امسال طبق شیوه نامه وزارت صنعت، معدن و تجارت شمار بازرسان برای حضور در بازار در همه سطوح عرضه و صنوف دو برابر شد و بازرسیها به صورت ویژه با محوریت برندهای قاچاق در رسته های مختلف کالایی انجام می شود.
علی باخرد افزود: طی بهار امسال 400 میلیارد ریال کالای قاچاق در سطح صنوف خراسان رضوی کشف شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 50 درصد بیشتر شده است.
وی ادامه داد: همچنین در این مدت از طریق سامانه 124 تعداد چهار هزار و 885 مورد شکایت از واحدهای صنفی دریافت و به آنها رسیدگی و بر این اساس با تشکیل 240 پرونده مبلغ 10 میلیارد و 200 میلیون ریال به شاکیان عودت داده شد.

* تشدید طرحهای نظارتی
رئیس شعبه سیار اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی نیز  گفت: از خرداد ماه امسال تاکنون در کنار طرحهای روزانه بازرسی از اصناف اجرای طرحهای ویژه نیز آغاز شده است.
امید جلیلی افزود: اجرای این طرح با هدف صیانت از حقوق شهروندی، نظارت بر بازار و جلوگیری از افزایش غیرقانونی قیمتها با جدیت در سطح اصناف مختلف دنبال می شود.
وی ادامه داد: بازار تلفن همراه، داروخانه ها، واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی، رستورانها، جایگاههای سوخت و فروشگاههای لوازم خانگی از جمله مواردی هستند که طرحهای یک ماهه بازرسی ویژه از آنها کلید خورده و با جدیت ادامه دارد.
رئیس شعبه سیار اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: همچنین حسب دستور مدیرکل تعزیرات حکومتی و تاکید استاندار خراسان رضوی طی هفته اخیر دو واحد گشت رسیدگی به تخلفات در میدان بیت المقدس و بلوار طبرسی مشهد مستقر شده اند لذا چنانچه زائران و مجاوران تخلف و گرانفروشی از سوی اصناف مختلف مشاهده کردند می توانند با مراجعه به این واحدهای گشتی شکایت خود را اعلام کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: گرانفروشی اصناف ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۶۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت دبستان غیرانتفاعی دخترانه به علت گران فروشی خدمات آموزشی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی گفت: شعبه پنجم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان مشهد به پرونده مدرسه غیرانتفاعی دخترانه متخلف به اتهام گران فروشی در عرضه خدمات آموزشی به ارزش هفت میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال رسیدگی کرد.   سید مرتضی مدنی افزود: این شعبه پس از بررسی و با توجه به مدارک موجود، اتهام انتسابی را محرز دانست و علاوه بر ممهور کردن پروانه واحد به مهر مرتبه اول، متخلف را به پرداخت ۷۵ میلیارد و ۵۵۵ میلیون ریال معادل ۱۰ برابر ارزش تخلف، جزای نقدی محکوم کرد.   وی گفت: با گزارش اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان مشهد این پرونده برای بررسی و اعمال قانون در تعزیرات حکومتی تشکیل شده بود.

دیگر خبرها

  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • محکومیت دبستان غیرانتفاعی دخترانه به علت گران فروشی خدمات آموزشی
  • جریمه قاچاقچی نوشابه های انرژی خارجی در خواف
  • صدور رای برای بیش از ۹۵ درصد از پرونده‌های تخلف طرح شده در تعزیرات گلستان
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی صنوف متخلف لرستان
  • ماجرای گروگانگیری خونبار در خراسان
  • ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟