Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- پایبندی اوپک و غیراوپک به توافق کاهش تولید نفت که در ماه مه (اردیبهشت-خرداد) 147 درصد بود در ماه ژوئن(خرداد - تیرماه) به 120 درصد کاهش یافت در حالی که قرار بود این میزان افت به 100 درصد برسد.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز به نقل از 2 منبع خبری که خواستند نامشان بیان نشود اعلام کرد، سازمان کشورهای صارکننده نفت (اوپک) و متحدان غیراوپک آن از جمله روسیه در نشست وزیران نفت این سازمان موافقت کردند سطح پایبندی آنها به توافق کاهش تولید نفت در پایان ماه ژوئن به 100 درصد کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اقدام برای افزایش عرضه نفت در بازارها و کاستن از شتاب افزایش قیمت به دنبال کاهش تولید نفت ونزوئلا و لیبی انجام شد.
عربستان حتی پیش از برگزاری نشست ماه ژوئن (تیر) اوپک اقدام به افزایش تولید نفت کرد؛ آمارهای روسیه نیز نشان می دهد این کشور نیز ماه گذشته اقدام مشابهی را انجام داده است.
به گزارش ایرنا، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و برخی کشورهای غیراوپک در راس آنها روسیه در چهارچوب توافق کاهش تولید نفت که اواخر سال 2016 امضا شد، از سرجمع تولید نفت 1.8 میلیون بشکه در روز کاستند تا مازاد عرضه نفت در بازارها از بین برود و قیمت نفت افزایش یابد.
وزیران نفت کشورهای اوپک و هم پیمانان غیراوپک این سازمان دوم تیرماه در مورد تولید نفت در وین با یکدیگر گفت وگو و موافقت کردند رقم کاهش یک ‌میلیون ‌و 800 هزار بشکه مورد توافق رعایت و افت بیش ‌از ‌حد عرضه نفت در بازارها که حدود یک میلیون بشکه در روز پیش‌بینی می‌شود، جبران شود.
با توجه مخالفت برخی از اعضای اوپک با تولید بیش از اندازه بازار(به درخواست آمریکا) منجر به کاهش قیمت ها می شود، روسیه و برخی از اعضای اوپک به دنبال تشکیل سازمان جدیدی هستند تا از این طریق بتوانند بر بازار نفت مدیریت کنند.
«آلکساندر نواک» در حاشیه نشست مسئولان بخش انرژی روسیه به خبرگزاری تاس گفته، سازمان جدید نفتی در چارچوب کشورهای عضو اوپک و تولید کنندگان نفت غیرعضو اوپک تاسیس خواهد شد و از اول ماه ژانویه سال 2019 (11 دی ماه) آغاز به کار می کند.
به گفته وی، این سازمان جدید وظیفه تنظیم تولید نفت را برعهده خواهد داشت و در صورت نیاز می تواند به کاهش تولید نفت کمک کند.
وزیر انرژی روسیه گفت: ایجاد این سازمان جدید در نشست وزیران اوپک مطرح خواهد شد و نام سازمان جدید تولید کنندگان نفت و مقر آن هنوز انتخاب نشده است.
اقتصام**1063** 2023

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد نفت توليد اوپك ونزوئلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۸۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و گفت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

خیام‌نکویی با بیان اینکه رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابراز کرد: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه شناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما سازمان محکم جلوی این ساخت و سازها ایستاد و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به ۵ طبقه کاهش یافت.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلف هستند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

کد خبر 6086875

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری اسلامی: وجود آنروا گواهی بر پایبندی بین‌المللی به حقوق آوارگان فلسطینی است
  • روسیه:مخالف استفاده از تحریم جهت مداخله در کشورهای آفریقایی هستیم
  • نشست نمایندگان ملی بریکس در روسیه
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • اسلامی: تعداد نیروگاه‌های اتمی ایران افزایش می‌یا‌بد
  • افزایش تولید رادیوداروها در سازمان انرژی اتمی ایران
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش خواهد یافت
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد
  • اسلامی:‌ تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یا‌بد