Web Analytics Made Easy - Statcounter

پایبندی اوپک و غیراوپک به توافق کاهش تولید نفت که در ماه مه (اردیبهشت-خرداد) 147 درصد بود در ماه ژوئن(خرداد - تیرماه) به 120 درصد کاهش یافت در حالی که قرار بود این میزان افت به 100 درصد برسد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، خبرگزاری رویترز به نقل از 2 منبع خبری که خواستند نامشان بیان نشود اعلام کرد، سازمان کشورهای صارکننده نفت (اوپک) و متحدان غیراوپک آن از جمله روسیه در نشست وزیران نفت این سازمان موافقت کردند سطح پایبندی آنها به توافق کاهش تولید نفت در پایان ماه ژوئن به 100 درصد کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام برای افزایش عرضه نفت در بازارها و کاستن از شتاب افزایش قیمت به دنبال کاهش تولید نفت ونزوئلا و لیبی انجام شد.

عربستان حتی پیش از برگزاری نشست ماه ژوئن (تیر) اوپک اقدام به افزایش تولید نفت کرد؛ آمارهای روسیه نیز نشان می دهد این کشور نیز ماه گذشته اقدام مشابهی را انجام داده است.

 سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و برخی کشورهای غیراوپک در راس آنها روسیه در چهارچوب توافق کاهش تولید نفت که اواخر سال 2016 امضا شد، از سرجمع تولید نفت 1.8 میلیون بشکه در روز کاستند تا مازاد عرضه نفت در بازارها از بین برود و قیمت نفت افزایش یابد.

وزیران نفت کشورهای اوپک و هم پیمانان غیراوپک این سازمان دوم تیرماه در مورد تولید نفت در وین با یکدیگر گفت وگو و موافقت کردند رقم کاهش یک ‌میلیون ‌و 800 هزار بشکه مورد توافق رعایت و افت بیش ‌از ‌حد عرضه نفت در بازارها که حدود یک میلیون بشکه در روز پیش‌بینی می‌شود، جبران شود.

با توجه مخالفت برخی از اعضای اوپک با تولید بیش از اندازه بازار(به درخواست آمریکا) منجر به کاهش قیمت ها می شود، روسیه و برخی از اعضای اوپک به دنبال تشکیل سازمان جدیدی هستند تا از این طریق بتوانند بر بازار نفت مدیریت کنند.

«آلکساندر نواک» در حاشیه نشست مسئولان بخش انرژی روسیه به خبرگزاری تاس گفته، سازمان جدید نفتی در چارچوب کشورهای عضو اوپک و تولید کنندگان نفت غیرعضو اوپک تاسیس خواهد شد و از اول ماه ژانویه سال 2019 (11 دی ماه) آغاز به کار می کند.

به گفته وی، این سازمان جدید وظیفه تنظیم تولید نفت را برعهده خواهد داشت و در صورت نیاز می تواند به کاهش تولید نفت کمک کند.

وزیر انرژی روسیه گفت: ایجاد این سازمان جدید در نشست وزیران اوپک مطرح خواهد شد و نام سازمان جدید تولید کنندگان نفت و مقر آن هنوز انتخاب نشده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اوپک صادرات نفت نفت تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۹۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا امکان افزایش مهریه بعد از عقد وجود دارد؟

همشهری آنلاین - فتانه احدی: سید مسعود موسوی، عضو کانون وکلای مرکز گفت: از دیرباز در برخی کشورها به ویژه کشورهای مسلمان هموار سنت مهریه وجود داشته و دارد واین سنت جایگاه خاصی در کشور ایران دارد.

او افزود: مهریه به‌ معنای مالی است که در هنگام عقد نکاح (دائم و موقت) مرد به همسر خود می‌پردازد یا متعهد می‌شود که در آینده پرداخت کند و درخصوص نوع و میزان مهریه قابل ذکر است که زوجین با توافق هم میزان مهر را تعیین می‌کنند (به موجب ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی به مجرد عقد نکاح زن مالک مهر می‌شوند و می‌توانند هر نوع تصرفی که بخواهد در آن صورت دهد).

این حقوقدان ادامه داد: در عرف جامعه مهریه درج شده در سند نکاحیه بدون تغییر باقی می‌ماند و قابل افزایش نیست. مطابق رأی شماره ۴۸۸ مورخ ۱۳۸۸/۰۶/۱۵ هیات عمومی دیوان عدالت اداری مهریه شرعی همان است که در ضمن عقد واقع شده‌ است و افزایش مهر بعد از عقد شرعا صحیح نیست و ترتیب آثار مهریه بر آن خلاف موازین شرع شناخته می‌شود و هر گونه افزایش مهریه باطل است و زوجه نمی‌تواند با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی نسبت ‌به افزایش مهریه بعد از عقد نکاح اقدام کنند ولیگاهی، بنا برتوافقات و دلایلی بین زوجین در طول زندگی مشترک افزایش ویا کاهش میزان مهریه پیش می‌آید که از لحاظ حقوقی برای افزایش و کاهش مهریه بعد از عقد نکاح صرفا از طریق بخشی از روش‌ها و با وجود شرایط لازم این امر امکان‌پذیر است و در غیر شرایط و موارد ذیل توافق زوجین فاقد اثر و ضمانت اجرای قانونی خواهد بود.

موسوی ادامه داد: شرایطی که برای افزایش یا کاهش مهریه توسط زن و شوهر نیازمند است تا تعهدات تحقق یابد و الزام آور باشد.این شرایط به این شرح است:

زوج باید قصد و رضا داشته باشند یعنی از روی اکراه و اجبار نباشد. اهلیت داشته باشند یعنی طرفین عقد زوجین عاقل بالغ و مختار بود و محجور و سفیه و مجنون نباشند موضوع معین و مشخص باشد مبهم نباشد مثلا سند رسمی یک‌باب آپارتمان با مشخصات دقیق ثبتی

همان‌گونه که بیان شد افزایش مهریه در سند ازدواج در قانون پیش‌بینی نشده است و دارای منع قانونی است. ولی زوجینی که قصد افزایش میزان مهریه را دارند می‌توانند با دارا بودن شرایط ذکر شده در قالب سایر تعهدات مالی و عقود من جمله عقد صلح و هبه ذکر و تعریف شده در قوانین جاریه در دفتر خانه اسناد رسمی مهریه را براساس توافق طرفین اضافه کنند که این ازدیاد میزان مهریه جزوه مهریه محسوب نمی شود و به دلیل اینکه یک تعهد مستقل از سوی زوج به زوجه است که عنوان و امتیاز مهریه را ندارد.

کد خبر 844615 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت دادگستری قوه قضائیه وکیل

دیگر خبرها

  • کدام استانهای کشور پر بارش تر بودند؟/ ایران پیشتاز تولید نفت اوپک
  • روسیه خواستار رأی گیری درباره تحریم اسرائیل در شورای امنیت شد
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است
  • اپل جایگاه برتر تولید گوشی‌های هوشمند را از دست می‌دهد
  • کاهش حاشیه سود شرکت ها از ۳۴ درصد به ۱۳ درصد
  • آیا امکان افزایش مهریه بعد از عقد وجود دارد؟
  • نفت ۱۰۰ دلاری؛ دور یا نزدیک؟
  • قزاقستان تخطی از سهمیه تولید در اوپک‌پلاس را جبران می‌کند
  • قزاقستان تخطی عرضه نفت خود را در ماه مارس جبران می‌کند