Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، محمد مهدی احمدی در آیین پایانی جشنواره سرود رضوی در تالار مرکزی شهر قم،اظهار داشت: با استفاده از یک دیالوگ و یا صحنه هنری می توان مخاطب را متحول و میزان معرفتی او را ارتقاء داد.

وی افزود: از این رو برپایی جشنواره های هنری هم در جریان سازی فرهنگی هنری و هم در بالا بردن سطح معرفت افراد بسیار تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر ارشاد با بیان اینکه باید نسبت به امام رضا(ع) و سبک زندگی ایشان شناخت پیدا کنیم تا آن حضرت را به عنوان الگوی عملی خود انتخاب نماییم، گفت:

این شناخت باید از طریق هنر صورت گیرد، و هنر تجلی یافته در موسیقی و سرود است و زبان سرود نیز زبان مشترک همه ملت ها می باشد، و با همه مخاطبان می تواند ارتباط منطقی برقرار کند.

مدیرکل حوزه وزارتی ارشاد گفت: باید به نمادهای مذهبی خود عمل نموده یعنی روزه گرفته و عزاداری کنیم و جشن بگیریم اما نباید در این ها توقف کنیم بلکه از آنها عبور کرده و وارد حوزه معرفتی شویم.

** مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم نی در این آیین با اشاره به تاکید علما مبنی بر استفاده از ظرفیت سرود در تبیین فرهنگ اهل بیت (ع) گفت: به دنبال میزبانی موفقیت آمیز جشنواره شعر کرامت در سال گذشته ، امسال نیز قم به عنوان میزبان جشنواره سرود رضوی از سری برنامه های جشنواره امام رضا (ع) انتخاب شد.

سید موسی حسینی کاشانی با اشاره به استقبال خوب صورت گرفته از این جشنواره از حضور 130گروه سرود کشور در آن خبر داد، و افزود: پس از داوری اولیه اجرای این گروه ها 20گروه جهت مراسم اختتامیه به قم دعوت شدند، که با اجرای زنده آنها در حضور داوران سه گروه به عنوان برترین های این جشنواره مورد تجلیل قرار می گیرند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: از ویژگی های این جشنواره سرود، داشتن بخشی به نماز است که حدود 60سرود با همین موضوع تولید و اجرا شده است.

جشنواره بین المللی امام رضا(ع) به صورت سالانه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در داخل و خارج از کشور به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا(ع) و کریمه اهل بیت حضرت معصومه(س) و بزرگداشت حضرت احمد ابن موسی شاهچراغ(ع) در دهه کرامت (یکم تا یازدهم ذی القعده) هر سال برگزار می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تئاتر جامعه حضرت معصومه عزاداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۹۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود

مدیرکل دفتر موسیقی در نشست خبری جشنواره سرود فجر به جزئیات برگزاری این جشنواره پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست رسانه‌ای اولین جشنواره سرود فجر، امروز _سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره و حامد جلیلی دبیر و مسئول دفتر سرود اداره کل موسیقی و دبیر جشنواره در سالن جلسات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد؛ در ابتدای این نشست حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر به بیان روند برگزاری این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: از مهر سال گذشته جشنواره با انتشار فراخوان آغاز و پس از ماجراهای مربوط به فراخوان و دیگر رویدادهایی که در این راستا تا پایان تیرماه انجام گرفت، گروه‌های مختلف سرود در چهار منطقه کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

وی افزود: بعد از پایان مرحله دوم، مرحله «راهبری» جشنواره نیز آغاز شد؛ شرایطی که باید گروه‌ها بر اساس اجرای زنده آثارشان در بخش نهایی شرکت کند.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر درباره تاریخ برگزاری بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر هم گفت: بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر با حضور ۲۹ گروه مختلف طی روزهای دهم و یازدهم و دوازدهم تیر در قالب مرحله داوری در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود و چهاردهم تیرماه اختتامیه این جشنواره خواهد بود.

جلیلی با اشاره جایزه رویش ادامه داد: غیر از جوایز بخش رقابتی، جایزه‌ای به نام «رویش» طراحی شده که در قالب ویژه به گروه‌های سرود آموزش و پرورش تقدیم می‌شود، البته اینکه ما در هر بخشی یک جایزه داشته باشیم موضوع مهمی است که تاکنون در جشنواره‌های سرود نداشتیم؛ شرایطی که امیدوارم در دوره‌های آتی جشنواره بتوانیم شاهد توفیقاتی باشیم.

امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: تلاش ما این است که در حوزه آموزش، کیفیت اجرا و کشف استعداد شاهد اتفاقات خوبی از پس برگزاری جشنواره ملی سرود فجر باشیم، در این راستا علاوه بر فعالیت‌های ستاد جشنواره برنامه‌هایی برای سفر به استان‌ها هم صورت گرفته که بتوانیم در قالبی بی‌واسطه شرایط بهتری را برای ارائه اثرشان در قاب‌های رسانه‌ای و موارد مربوط به اجراهای صحنه‌ای فراهم سازیم.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت برای ما بسیار مهم است، افزود: فرآیندی که اکنون در استان‌ها آغاز شده و ما تصمیم داریم هم در حوزه گروه‌های سرود و هم گروه‌های کُر نسبت به شناسایی و حمایت از گروه‌ها اقداماتی را انجام دهیم؛ این مهم‌ترین رویکردها در دفتر موسیقی در حوزه‌های آکاپلا، کُر و سرود خواهد بود و امیدوارم در سفرهای استانی بعد نیز محقق شود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه عنوان کرد: قرار است بعد از پایان جشنواره کارهای منتخب در قالب آثار با کیفیت ضبط استودیویی داشته باشند تا بتوانیم در آینده شرایط بهتری برای سرود و گروه‌های کر فراهم کنیم.

منبع: فارس

کد خبر 751458

دیگر خبرها

  • انتشارفراخوان حمایت از تولیدات نمایشی انجمن هنرهای نمایشی خوزستان
  • هدف جشنواره سرود ارتقای کیفی آن است
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • مطلبی از حواریون امام(ره) بود
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • امیر تتلو در مدح امام علی (ع) شعر سرود + عکس
  • امیر تتلو در مدح امام علی (ع) شعر سرود + عکس | اجازه ساختن آهنگ داده می شود؟
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است