Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه > سلامت - ایلنا نوشت: سخنگوی سازمان غذا و دارو از جمع‌آوری داروی رایج کنترل فشار خونِ ۷ شرکت ایرانی خبر داد.

کیانوش جهانپور در رابطه با داروی والزارتان (داروی رایج برای کنترل فشار خون و پیشگیری از نارسایی قلبی) که از بازار ایران ریکال شده‌است، بیان داشت: ۱۷ شرکت تولیدکننده والزارتان در ایران هستند، هفت شرکت ماده اولیه خود را از شرکت چینی ژیجیانگ هواهای تامین کرده‌اند، از همین رو دستور ریکال و جمع‌آوری محصول والزارتان این هفت شرکت صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تاکید کرد: والزارتان تولیدی این شرکت‌های دارویی از بازار دارویی جمع‌آوری و مرجوع خواهند شد، اما والزارتان تولیدی ۱۰ شرکت دیگر داخلی کماکان در بازار دارویی کشور موجود و در دسترس خواهد بود.

جهانپور درباره چرایی جمع‌آوری داروی این هفت شرکت گفت: ماده اولیه این دارو در این شرکت‌ها توسط شرکت چینی ژیجیانگ هواهای فارماکوتیکالز تامین شده است که بدلیل تغییر در فرایند تولید آن شرکت، یک ماده ناخالص اضافی دارد که می‌تواند مشکل‌ساز شود به همین خاطر در اروپا، آمریکا، بحرین و در ایران فراخوان جمع‌آوری داده شد، چرا که ماده اولیه را از این شرکت چینی خریداری می‌کردند و استفاده از این ماده اولیه در فرایند تولید دارو برای مصرف‌کننده عوارض دارد.

سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: هفت شرکت داروسازی ایرانی حکیم، جالینوس، داروپخش، ابوریحان، آوهسینا، پورسینا و دکتر عبیدی مشمول این فراخوان هستند و داروی والزارتان این شرکت‌های دارویی نباید مصرف شوند.

۴۲۲۳۸

کلید واژه‌ها : سازمان غذا و داروی ایران - مصرف خودسرانه دارو - دارو -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان غذا و داروی ایران مصرف خودسرانه دارو دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۹۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • جدیدترین خودروی تسلا هم قیمت چینی‌های بازار ایران عرضه شد/ عکس
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمب شدند
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • دستور جمع‌آوری یک مکمل تقویتی رشد مو از سطح بازار