Web Analytics Made Easy - Statcounter

امّت اسلامی اگر از قرآن اعراض کند کما اینکه متأسفانه در برهه‌های زیادی از تاریخ ما این اتّفاق افتاده است ضربه و سیلی خواهد خورد. نسل تربیت‌شده دارای اندیشه، سخن و عمل قرآنی می‌تواند با تهاجم فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی مقابله کند. ۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۱ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیماز اصفهان، بهترین راه مبارزه با ظلم و مستکبران عالم در عرصه‌های مختلف را می‌توان از کتاب حیات و انسان‌سازی قرآن آموخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پذیرش مادی‌گرایی و دوری از قرآن از علت‌های مهم عقب‌ماندگی‌ها و ضعف امت مسلمان در برابر دشمنان است، اگر فرهنگ و معارف غرب بتواند بر ملت‌های مسلمان غالب شود نه‌تنها در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی مورد استثمار قرار می‌گیرد بلکه از اخلاق، تعالیم عالیه پیامبر مکرم اسلام و اهل بیت (س) و سعادت حقیقی بشر به‌کل دور می‌شود.

شاهد هستیم که در دهه‌های اخیر دشمن برای مضمحل کردن نظام جمهوری اسلامی ایران شدیدترین هجمه‌های فرهنگی را وارد کرده و از سوی دیگر برای ایجاد فشار بیشتر تحریم‌های شدید اقتصادی را نیز اعمال کرده است ولی نقطه اتکایی که می‌تواند در برابر این زیاده‌خواهی دشمنان قرار بگیرد داشتن روحیه عزت، اقتدار و استقامت برگرفته از تعالیم قرآنی و شریعت ناب محمدی است؛ فقط باروحیه قرآنی که اتکال به ذات اقدس الهی،‌ تلاش و مجاهدت خالصانه، عدم پذیرش ذلت، پرهیز از اشرافی گری و نرفتن زیر بار ظلم را توصیه می‌کند می‌توان پیروزی در برابر زیاده خواهان مستکبر را متصور بود.

لزوم تربیت نسل دارای اندیشه، سخن و عمل قرآنی

حجت‌الاسلام سید مصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیمدر اصفهان، در خصوص اقداماتی که می‌توان برای ترویج فرهنگ قرآنی در سطح جامعه انجام داد، اظهار داشت: فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی ازجمله برگزاری مسابقات و محافل قرآنی بخشی از کارهایی هست که در این حوزه در حال انجام  است.

وی گفت: آن چیزی که در حال حاضر لازم هست تربیت قرآنی است، این تربیت می‌تواند در جلسه‌ای قرآنی که در یک مسجد صورت می‌پذیرد انجام بگیرد به‌طور مثال شخصی عمر خود را وقف تربیت قرآنی جوانانی می‌کند و ما شاهد حضور قاریان، حافظان و یا شخصیت‌هایی قرآنی در سطح جامعه می‌شویم.

حجت‌الاسلام حسینی با بیان اینکه چنین افرادی به‌نوعی در برابر انواع آسیب‌های اجتماعی بیمه می‌شوند، گفت: اوقاف نسبت به بخش‌های دیگر پیرو فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن ورود جدی به این مسئله داشته است.

وی با اشاره به برگزاری محافل و مسابقات قرآنی توسط سازمان اوقاف و امور خیریه، اظهار داشت:‌ چنین اقداماتی تریبون‌های ترویجی بودند ولی امروز نوجوان و جوانی که گوشت و پوست او آمیخته با قرآن می‌شود و به‌عنوان کسی که قرآن را در سینه خود دارد فردا روزی در هر سنگری همچون حوزه علمیه، دانشگاه، رسانه،‌ صنعت، اداره، اقتصاد، فرهنگ و ... که قرار بگیرد سرمایه‌ای دارد که قرآنی بیندیشد، قرآنی سخن بگوید و قرآنی عمل کند.

رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تأکید کرد: برای جریان سازی در این مسئله نیازمند مشارکت رسانه‌ای، تولید فیلم، سریال، انیمیشن و بازی هستیم.

سیلی دشمن در انتظار اعراض کنندگان از قرآن

رهبر معظم انقلاب در بیاناتی در دیدار شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن با ایشان فرمودند: مسئله‌ قرآن، مسئله‌ بسیار مهم ما است؛ مسئله‌ همیشه‌ دنیای اسلام و امّت اسلام است. ما باید به قرآن تمسک کنیم. امّت اسلامی اگر از قرآن استفاده نکند و اعراض کند -کما اینکه متأسفانه در برهه‌های زیادی از تاریخ ما این اتّفاق افتاده است- ضربه خواهد خورد، سیلی خواهد خورد؛ همچنان که خورد.

امروز ما به قرآن احتیاج داریم؛ راه صحیح زندگی جوامع اسلامی و امّت اسلامی، عمل به قرآن است، عقب‌ماندگی کشورهای اسلامی را ببینید؛ تسلّط کفّار بر بسیاری از کشورهای اسلامی را ملاحظه کنید؛ اینکه رئیس‌جمهور آمریکا با کمال وقاحت می‌ایستد آنجا و می‌گوید اگر ما نباشیم، بعضی از این کشورهای عربی یک هفته هم نمی‌توانند خودشان را حفظ کنند، این تذلیل مسلمان‌ها است؛ این به خاطر این است که این بیماری است، از این بیماری ذلّت هیچ بیماری‌ای بالاتر و بدتر نیست. (6 اردیبهشت 97)

بنابراین یکی از وظایف اساسی مسئولان در نظام جمهوری اسلامی را باید ترویج فرهنگ قرآنی دانست و وظیفه فرزندان انقلابی امت است تا نسبت به هرگونه کم‌کاری در این حوزه مطالبه‌گری جدی داشته کنند.

 انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۹۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: بر همه اندیشمندان حوزه معارف اسلامی لازم است تا گنبد آهنین فکری که توسط تمدن غربی بر جهان سایه افکنده را با فناوری های قرآنی و معارف الهی نابود و ناکارآمدی آن را نمایان سازند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، در کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی حضرت امام خامنه ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار شد، اظهار داشت: معلمی شئون و حوزه های مختلفی دارد.

وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) برای تاسیس جامعه کوچک مدینه النبی رنج های دلسوزانه ای را متحمل شدند، افزود: با وجود بسیاری از کاستی ها اثر قرآن آنقدر موثر و ملموس بود که برخلاف محرومیت جامعه از مفسران قرآنی شاهد انقلابی علمی در جهان بودیم، و تمدنی در جهان رقم خورد که تمام تمدن های علمی و سیاسی و اقتصادی پیش از خود را در محاق قرار داد، به گونه ای که در قرن ششم تا هشتم شاهد جریان فزاینده علمی بودیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به سیر تطور جهان اسلام در گذرگاه‌های مختلف تاریخی اشاره کرد و گفت: آثار عمل به قرآن در قرن‌های ابتدایی آغاز اسلام مشاهده شد. «حیرت نامه» نوشته نخستین جهانگرد ایرانی و نشان دهنده تسخیر جان انسان ها توسط مبانی اسلامی و قرآنی بود؛ انسان شرقی وقتی با این تمدن مواجه می شد، قالب تهی می کرد.

وی عنوان کرد: در مواجهه با غرب و تمدن غربی شاهد روشنفکران احیاگر و کنشگرانی بودیم که عمل به قرآن و توجه به معارف قرآنی را انکار دستاوردهای بشری می پنداشتند و دنبال این بودند که آموزه های غرب و شرق را مخلوط کنند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی با بیان اینکه گروهی با اصالت دادن به دستاوردهای تمدن غربی به دنبال توجیه دینی و اسلامی بودند، تصریح کرد: گروهی به دنبال کشف علل عقب ماندگی تاریخی مسلمانان و کاوش گنجینه های تمدن خفته اسلام در سرزمین‌های اسلامی بودند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه ما به دنبال مقابله با روش های مختلف استعماری، اتفاقات جنگ ها، دوران مشروطه و انحرافات جریان واداده غرب گرا بودیم، اظهار داشت: در پیام سیاسی امام خمینی (ره) قرآن و دعوت به این کتاب آسمانی اولین حرکت سیاسی امام(ره) برای رهایی اسلام از چنگال غرب است. در اندیشه‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب باور به قرآن و تحقق وعده‌های قرآنی جایگزین وعده‌های بی پایه اندیشه‌هایی است که بر خلاف قرآن و بر پایه اندیشه‌ای مادی بنا شده است.

وی اسلامی شدن علوم انسانی را مهمترین جلوه حرکت قرآنی در علوم انسانی دانست و افزود: در علوم انسانی مبانی و پیشرفت‌ها، ابتدا علم را متحول کرده و این امر مهم، موضوع بنیادی تفاوت علوم انسانی با سایر علوم است.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی در ادامه به برجسته ترین تحولات سیاسی جهان در ماه‌های اخیر اشاره و مقاومت مردم غزه را تجلی مقاومت و صبر قرآنی امت اسلام دانست و تشریح کرد: اسرائیل با اینکه چند برابر بمب‌های اتمی هیروشیما و ناکازاکی و در سایه حمایت، تایید، سکون و سکوت غربی ها، غزه را مورد حمله قرار داده است اما غرب در مقابل مقاومت مردم فلسطین درمانده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به فرازهایی از نامه امام خمینی (ره) به گورباچف پرداخت و گفت: امامی که به فروپاشی شوروی از دو سال قبل ندا داد، به تاریخ انقضای لیبرال دموکراسی در گذر زمان نیز تصریح کرده است.

وی به وعده‌های صادق معارف قرآنی اشاره و خاطرنشان کرد: بر همه اندیشمندان حوزه معارف اسلامی لازم است تا گنبد آهنین فکری که توسط تمدن غربی بر جهان سایه افکنده را با فناوری‌های قرآنی و معارف الهی نابود و ناکارآمدی آن را نمایان سازند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی در پایان ضمن تأکید بر اهمیت بازشناسی رسالت تاریخی، با بیان اینکه ایران اسلامی به قله‌های کرامت انسانی و حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است، عنوان کرد: الزامات نقش آفرینی در قله عقل و عدل جهانی نیازمند حضور پرشور و مخلصانه اساتید معارف اسلامی حوزه و دانشگاه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • گشایش بزرگترین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان
  • افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیم
  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • تربیت شدگان مکتب اسلام بهترین ذخایر آن هستند